.
Резултати от 1 до 25 от общо 188

Threaded View

Повече от фен Аватара на Div4uk
    ЧАСТ 16 >>>

-САУНАТА-

...казахме си по едно "чао" с момичетата, взех нещата си и тръгнах нагоре към стаята си... Като посрамен. А пениса ми беше не само вкоравен, но и целия мокър- и от нея и от мен. Ходех нагоре към стаята си. В един миг обаче докато се качвах по стълбите, чух някой да вика името ми. Обърнах се и видях едно момче. Спрях се за момент, а той дойде до мен и както бях все още под психическо и физическо напрежение той ме заговори:
    - Имаш ли някаква работа?
    - (Аз Не... В смисъл.. Отивам към стаята си?
    - Но имаш ли някаква важна работа?
    - Ами не точно но.. Защо?
    - Отвориха новата сауна долу, можеш да отидеш да я снимаш. Мария ми каза да те намеря за да ти кажа..
    - Разбирам.. Ами... Сега веднага ли трябва да отида? (попитах леко нервно)
    - Ами не знам... ноо.. Мария каза ако можеш да слезеш сега.. Може би защото вътре са влезли в момента 5-6 души а отвън чакат повече и после може би няма да можеш да влезеш.. Сега цял ден всички ще искат да я ползват..
    - Значи сега трябва..

Леко нервен от ситуацията, в която бях поставен трябваше да тръгна обратно надолу към сауната. Имаха някаква сауна, за която бях чул, че се прави все още, но явно вече бе готова, а Мария искаше да я заснема за журнала още в първия ден. Е да, явно Мария не знаеше, че точно преди 5 минути една страшна мацка ми седя на пениса докато не превъртя, както и не знаеше, че ходя напред назад с вкаменен и облян в течности пенис, от който само дето не капеше по земята. Но тръгнах. Пред входа на сауната беше пълно с народ, чакащи да влязат.

И ми направиха страхотно посрещане - на мен и на щръкналия ми пенис. Почувствах се като глупак, колкото и да бях свикнал да ходя сред тях надървен. Някои от момичетата ми се усмихнаха много широко, а едно от момчетата ме подкани да влизам. Явно всички бяха предупредени, че ще ходя да снимам. Отвориха ми вратата и влязъх.

Сауната беше тясна, но дълга. Не беше много голяма. Вътре имаше няколко жени, момичета, имаше и няколко момчета. Посрещнаха ме веднага, предложиха ми да си намеря местенце и да се настаня при тях удобно. Говореха постоянно на своя си език. Седнах за малко, огледах се... Чувствах се глупаво. Някак... Неочаквано. И тъкмо да се реша да започна да снимам, ме заговори едно от момичетата, които бяха срещу мен:

- Харесва ли ти новата ни сауна? (попита ме тя)
    - Е да, добре е направена. Приятно е..
    - Можеш да идваш всеки ден с нас, само трябва да се доредиш, защото сега ще има опашки пред нея (каза тя с лека шега)
    - Да.. Разбирам. Предполагам, че така ще е.
    - Сауната действа ободряващо.. Много я харесваме всички. От нея излизаме като нови, освежава ни.
    - Да, чувал съм и друг път, че действа така..
    - Между другото имаш много хубав пенис.. още като влезе видях , че ти е много хубав, да знаеш.. (и помислих, че ми го казва само за да ме успокои и да не се притеснявам, че ми е надървен, докато не каза ..-Моля те ела само за малко с мен да те запозная със сестрами, и... искам нещо да и покажа..
    И казвайки това тя направо стана, хвана ме за ръка и ме поведе към момичетата, които седяха от другата страна. Отидохме при тях, а тя каза няколко думи на полски на момичето, което беше по средата и след това заговори на английски:

- Запознайте се, това е сестра ми Елина. (и ние се запознахме. Изобщо не знаех какво и е на акъла на това момиче...) Елина исках само да ти покажа (продължи тя на английски за да я разбирам и аз) пениса на момчето, докато му е надървен..
    - Извинявай ама... (прекъснах я леко изнервен вече) Тя на колко е, какво правим сега пред нея!?!
    - На 15 е.. Просто снощи си говорихме на тази тема.. С нея си споделяме много и.. Напоследък вече често и се прави секс, просто си говорихме за момчетата и за това кое как ще стане.. Казах и, че има момчета с красиви пениси, с които ще и харесва секса повече, както и такива с по-малки или по-грозни пениси, с които може да не и хареса.. Извинявай просто.. Нали не се сърдиш, просто исках да и покажа как изглеждат пенисите, с които повече ще и харесва да го прави, все пак е малка, просто и е любопитно...
    - Е да но... тези неща дето в момента правим с теб... Трудно мога да ги разбера... Извинявай за тона ми, но ... Просто малко се изнервих, мисля, че ми трябва време да свикна с мисленето ви..
    - Siostra nie jest za duży, nie będzie bolało mnie z jednym? (каза момичето на полски, без да разбера и думичка..)
    - Говори на английски за да те разбира и той.... (прекъсна я сестра и)
    - Казвам... Не мислиш ли, че няма да ме боли ако го правя с такъв като неговия, не му ли е прекалено голям? (попита момичето)
    - Не.. Не се притеснявай, нормален му е. Снощи ти казах- ако момчето с което ходите е с малък пенис няма да ти харесва секса, трябва много да се старае за да ти е хуабво. Ето такъв пенис като неговия е нормален, за да правите хубав секс, иначе как ще се влюбиш в него ако не ти харесва секса? (попита я като на шега, засмяно) ..Извинявай (обърна се към мен отново), просто снощи до късно си говорихме с нея по тази тема, за момчетата, за секса, за пениси... Теб те видях и... Не можех да не и покажа, просто нямаше как снощи в разговора да и го обясня, трябваше да го види, а тя е толкова любопитна, чее... Разпитва ме два часа, но просто няма как да се обясни това. Секса е много важен при нас нудистите, още повече ние трябва от малки да сме научени на кое как изглежда... Пък и... ние жените нудисти често си избираме гаджетата по пенисите им.. (засмя се тук). Вие облечените гледате единствено в лицето, но ако няма нищо там долу.. Се разделяте бързо. Докато ние имаме възможност да си избираме гаджетата и по пенисите им. А твоят е идеален, всяка от нас би тръгнала с теб, ако беше нудист като нас..
    - Хаха (стана ми смешно). Да, няколко пъти момичетата от стаята ми казваха, че ми е хубав..
    - Да, така е.. (И точно в следващият миг посегна и започна да ми го пипа показвайки на сестра си) Ето, виж- самата му главичка не е толкова голяма, но е достатъчна като за теб. Когато влиза вътре в теб ще те изпълва но няма да те боли (и казвайки това ми го забели до долу за да и покаже главичката ми и го задържа така) Виждаш ли? (а сестра и се приближи близко за да го огледа)
    - Да, не му е прекалено голяма (и в този момент го хвана и тя с няколко пръста и го бутна за да ми види главичката отдолу) Ами не знам.. И на мен ми изглежда хубав но като не съм пробвала..
    - Е да.. (каза сестра и пускайки ми пениса) Затова ти казах снощи- избирай си приятел с хубав пенис, но ето сега вече знаеш какъв да му е. Много ти благодаря и извинявай ако... (се обърна пак към мен)
    - Не не.. Просто.. Аз трябва да снимам.
    Останах потресен.. Ползваха ме за експонат, за да ми покажат пениса на едно подрастващо момиче което... "Искало вече да прави секс.." А на мен оная ми работа вече щеше да се пръсне.. Трябваше да отида някъде и да се освободя от напрежението. Взех да щракам снимки... Почти каквото и на където ми падне, само и само скоро да се махна от там. И докато ги снимах, на тия момичета и жени съвсем не им пукаше в каква поза са застанали и какво им снимам.. Само се усмихваха на апарата, без да помръднат от положението си. А почти всички от тях така мързеливо се бяха разкрачили, че дори ми беше неудобно и се замислях дали да ги снимам, или не:

Дори имах чувството, че им харесва когато ги снимам, да ги снимам с всичките им прелести.. А докато ги гледах в тези им пози.. Сърцето ми почти не удържаше и имах чувството, че вече ще ми изхвърчи спермата преждевременно. Забелязах, че едно от момичетата се беше излегнало назад на пейката си, но така си беше разтворила краката в страни, че.. Чак ми стана любопитно да не би да е заспала така и да не се усеща. Отидох към нея от любопитство, а тя ме усети, че идвам и се изправи. Видя ме с апарата в ръка и застана за снимка. Мислеше си, че просто идвам да я снимам, и дори зае поза, а краката си изобщо не затвори, прсото се изправи напред. И така разкрачена точно пред мен с лъсналата и открита вагина я попитах от неудобство:
    - М... Да те снимам но... Така ли?
    - Снимай ме! (усмихнато) Защо така ли?
    - Ами... В смисъл..
    - Да давай, аз обичам на снимките да ми се вижда всичко, не обичам да се крия...
    Не казах нищо, и просто натиснах бутона:

В този момент две от момичетата, които бяха зад мен ме подканиха да ги снимам. А обръщайки се към тях, едната весело и на майтап хвана крачетата на другата и и ги разтвори на страни пред мен за да ги снимам така.. Нищо не казах, просто снимах:

Но не се сдържах и попитах:
    - Извинявайте но.. Защо трябваше да и разтвориш краката така, че да и се вижда всичко между краката на снимката?
    - Защото тя е красива, нека всичко да и се вижда.. Виж колко е сладка и хубава, защо да не и видят всички цялата красота? Вагината и не е за криене, ние нямаме нищо за криене... А и ще ти издам нещо- по принцип ни е станало като инстинкт на нас натуристките, когато някой ни снима да разтваряме леко.. или пък повече крака в страни, просто искаме да сме естествени, да покажем цялата си природа. И най-вече не искаме да си помисли някой, че сме искали нещо да скрием от тялото си на снимката.. Затова показваме всичко от тялото си в повечето случаи когато ни снимат.
    - Мисля, че ви разбирам. (прекъснах я аз)

СЛЕДВА ЧАСТ 16(Б): >>
    Последно редактирано от LadyDi : 09-19-2014 на 07:00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си