Денят иначе беше прекрасен, въпреки снощните изпълнения, от които все още ме беше срам. Прекрасен ден, който бе отреден по програма за разходка в близката гора. Всички се стягаха и спретваха багажа, аз също. И когато вече бяхме готови, се натоварихме в един голям мини бус и тръгнахме. След около малко повече от половин час пристигнахме при местност, която беше наистина много красива.
Мястото беше тихо и много приятно. Нямаше хора наоколо, бяхме само ние - почти цялата група. На близо имаше и рекичка, до която естествено се настанихме.
Като за начало, още преди да се настаним направих една голяма обща снимка на няколко от тях. Просто сметнах, че такава снимка би била добро начало за "горския" ми раздел от статията.
Скоро всички се бяхме настанили. Всеки си бе избрал местенце и бе развадил всичко каквото имаше като храна и напитки от чантата си. И така, всичко това се превърна в един огромен масов пикник. Имахме една жена дори, която беше бременна и беше дошла с нас. Реших, че ще стане интересна снимка, ако я снимам на фона на огромния ни пикник.
И преди да тръгна с диктофона да взимам интервюта от народа, реших да нащракам още няколко снимки като за увод на събитието.
Някои се бяха попрестарали наистина със софрата и бяха надонесли купища ядене.. Сякъш не бяхме дошли сред природата за да отпочинем, а за да се направим на свине... Но както и да е. Други (особено повечето от момичетата) масово се пръскаха и мажеха със спрейчета против комари..
Реших още да нащракам и някои от по-атрактивните от тях, като те естествено приемаха това с усмивка..
Недалеч от мен забелязах обаче една двойка при която мъжа.. Имаше нереално дълъг пенис. Просто нямаше как човек да не забележи това поглеждайки към тях. Стана ми интересно и естествено се насочих към тях за да снимам. Нямаше как да не взема и интервю от тях..
И приближавайки се към тях насочих на момента диктофона и към двамата понеже бяха близо един до друг и започнах разговора:
- Здравейте!
- Здравей (отвърнаха ми усмихнато и ведро)
- Как се чувствате тук в гората, обикновено сте свикнали на плажа все пак като нудисти.. Какво е чувството тук?
- Ами.. Тук дори сме още по-близко до природата (тръгна да ми отговаря жената) Тук е много красиво, чувстваме се и тук като у дома си. Тук е по-тихо от плажа, по-спокойно е.. Може би до някъде тук ни харесва дори повече от колкото на плажа..
- Да, честно казано тук е доста по-спокойно. Вие сте двойка предполагам? Или може би вече женени?
- Не точно женени.. Но почти (отговори ми с лека насмешка мъжа)
- Разбирам. На колко години сте и двамата?
- Аз на 36, а тя на 33.
- Изглеждате страхотно и двамата.. От колко време сте нудисти?
- (Тя) От както сме тръгнали заедно.. От 8 години. Малко след като се запознахме решихме, че нудизма е нещото което... -Трябва да правим за да сме по-пълноценни и щастливи (отговори мъжа вместо нея) -Да, точно така (допълни тя)
- Мислите ли скоро да имате деца и ако да, ще ги възпитате ли също като нудисти?
- О да.. Мислим по въпроса, даже няколко пъти сме опитвали до сега.. (отговори тя и се засмяха и двамата)
- А ще ги възпитате ли като нудисти?
- Ами.. Те ще си изберат дали искат или не, но може би докато порастнат.. Да, докато порастнат ще бъдат като нас, след това те ще си изберат дали искат да продължат да бъдат такива или не..
- Ясно.. Имам и един въпрос към теб (като се обърнах към нея)- какво е чувството да правиш секс с мъж, който има такъв дълъг пенис?
- Хах.. (засмяха се и двамата) Ами.. Наистина много добро.. Съвсем по-различно е от това, което е с другите мъже с.. обикновени пениси. Неговия не е обикновен, никога не съм виждала такъв огромен пенис като неговия.. За това и не исках да го изпускам, той си е само мой (смеейки се пак..) Правила съм секс с много мъже но с него оргазмите ми са.. Съвсем различни, много по-дълбоки и чувствени. Самият той с тази дължина, която има достига много на дълбоко в мен, всеки път когато го натисне във дъното на вагината ми не мога да ти опиша какво е чувството.. Трябва да си жена за да ме разбереш, но..
- Да, разбирам те и така, извинявай, че те прекъсвам, продължи си мисълта..
- Ами.. Страхотно е, както казах никой мъж до сега не е достигал до дъното ми.. Вагината на една жена е доста дълбока по принцип и мъжете обикновено не успяват да достигнат до дъното и. Но той.. Няма как да не достигне и.. Принципно изисква доста усилия за да успеем да му го напъхаме целия вътре в мен.. Рядко успява да си го пъхне до край, обикновено му стига до дъното ми и остава още, но.. В повечето пъти ме боли когато натисне за да го вкара още по-навътре, просто му е много дълъг.. По някога когато той се възбуди много и се развихри.. Съм имала чувството, че ще ме разкъса от вътре.. (смеейки се и двамата)
- Това е чудесно.. Малко жени могат така да похвалят мъжете си и да са толкова доволни от секса с тях.. Имам и един въпрос.. Мм.. В момента не му е надървен...?
- Да, да.. Не му е, ето виж.. (хващайки му го за да ми покаже) Ето толкова му е дълъг, когато не му е надървен.. Може би .. Съвсем леко му е набъбнал, нали? (питайки го него)
- М да.. леко ми е набъбнал но не ми е надървен..
- Да... Но когато му е надървен му достига 24 сантиметра.. Точно толкова съм му го мерила..
- Това е.. Това е страшна дължина, наистина (останах потресен почти) Добре, много ви благодаря, желая ви щастие и живот изпълнен с много хубав секс.. (пожелах им го наистина от сърце и станах)
Този мъж имаше огромен пенис.. -Мислех си. Не съумявах как изобщо го държи в гащите си, когато.. е с гащи. И така, поогледах се за нещо друго интересно и малко по-далеч от мен видях една жена с трите си дъщери. Реших да се насоча към тях.
ПРОДЪЛЖЕНИЕ >>>
Последно редактирано от LadyDi : 09-19-2014 на 07:52