И така, поогледах се за нещо друго интересно и малко по-далеч от мен видях една жена с трите си дъщери. Реших да се насоча към тях.
- Здравейте! (поздравих от далеч насочвайки диктофона към майка им)
- Здравей! (отговориха ми дружно) -Как си? (попита ме неочаквано момичето, което беше в средата още преди аз да съм задал въпрос)
- Ами.. Добре съм, ти как си? (попитах я аз, а майка и с интерес и усмивка следеше какво ще каже привидно нахаканата и дъщеря)
- Добре съм и аз.. Ти на колко си? (зададе ми втори въпрос рязко)
- Ами ти? (отвърнах с контра въпрос)
- На 12. Имаш ли си гадже? (и тук и сестрите и и майка им се засмяха)
- Не. А ти имаш ли си?
- Не. Аз си търся гадже. Ако искаш може ти да ми станеш? (а останалите продъжлиха дружно да се смеят и веселят едва ли не на мой гръб, правейки и евала по този начин)
- А не си ли много малка за мен? Останалите момчета не искат ли да си им гадже?
- Не.. Никой не ми харесва от тях.. Ти правиш ли секс? (попита ме като чели на сериозно)
- Хаха.. Ти задаваш много въпроси, искаш ли аз да ти задавам сега..
- Добре.. Но аз не правя секс, тя иска да прави.. с гаджето и (сочейки към по-голямата си сестра)
- Вие на колко сте.. я ми кажете една по една?
- Аз на 13 -Аз на 12 -И аз на 12.. (отговориха ми една след друга)
- А ти защо искаш да правиш секс? Не мислиш ли, че си още малка? (попитах голямата)
- Ами.. Аз тръгнах с Янек преди няколко дни.. От както тръгнахме с него постоянно се целуваме, галиме, прегръщаме... С него ми е много хубаво и.. Той е първото момче, на което давам да ме пипа на всякъде.. И.. Просто искам вече да мога да направя секс.. Мисля, че ми се прави и... и той да ми е първото момче..
- Ноо.. Чакай сега, чакай, чакай.. Хах... Сега.. Ти как реши.. че искаш да правиш секс, от какво беше подтикната точно за да го поискаш това?
- Ами.. Последния път докато се целувахме той ме целуваше много дълго време и.. Накрая слезе надолу и започна да ме целува и тук.. между краката (сочейки ми там) И като започна да го прави ми стана много хубаво.. До сега не си бях представяла, че някое момче ще ме целува и лиже там, но.. Ми беше много хубаво той като го направи и.. Така разбрах, че искам и секс да правя, искам да знам какво е и... Ми се прави просто..
- Добре но.. (обръщайки се към майка им, която гледаше дъщеря си с усмивка докато говореше) За вас като майка.. В смисъл.. На каква възраст би било нормално дъщерите ви да правят секс или.. Такива неща, които е правила тя?
- Секса е нещо хубаво и.. В тази възраст покрай момчетата започват да им идват и тези мисли в главата.. Знам, понеже и аз съм била на тяхната възраст. При останалите хора.. Родителите не дават на дъщерите си да правят секс докато не порастнат.. Ние не сме научени така, не искаме да спираме природните им нужди. Не искаме да ограничаваме децата си от нищо, от което те се нуждаят..
- Разбирам.. А ти би разказала абсолютно всичко на майка си, каквото правиш с приятеля ти така ли? По принцип не ти ли е неудобно да говориш пред нея за такива неща? (обръщайки се пак към нея)
- Ам.. Не, защо? Не ми е неудобно, аз не правя нищо лошо... Понякога не съм и казвала за някои бели дето съм правила, но.. Това не е нито беля нито нещо лошо..
- Така е.. (отговорих почтително) Благодаря ви, желая ви приятна почивка.
И така, станах свидетел и на нещо, което още не бях виждал.. 13 годишно момиче да споделя пред майка си какво е правила с приятеля си и.. И, че иска да прави секс. Тези така "нормални" неща, явно още време ми трябваше за да ги асимилирам добре. И така, денят си течеше, а аз се оглеждах за още интересни хора, които да ме шашнат с "нормалните" си неща...
СЛЕДВА ЧАСТ 27 >>>
Последно редактирано от LadyDi : 09-19-2014 на 07:53