ПРОДЪЛЖЕНИЕ >>>

...Но, реших да продължа интервюто си така или иначе. И я попитах:
- Като за начало, на колко години си?
- 26.
- Изглеждаш прекрасно. Много си красива, наистина.
- Благодаря ти.. (каза засмяно)
- И понеже задавам на всички този въпрос, ще те попитам и теб- как и кога реши да бъдеш нудистка?
- Ами.. От още много малка имах апатия към дрехите.. Да, знам, че странно ти звучи, но е така. Това продължи до доста по-късно и.. Сега все още съм така, но.. Като цяло историята е дълга..
- Не не, моля те, разкажи ми я, имаме време.
- Хаха.. А ще я публикуваш ли в журнала?
- Амм... Да, принципно.. Е, ако не желаеш да я публикувам ще спра диктофона и ще ми я разкажеш само на мен..
- Не, не... Нямах това в предвид, аз няма какво да крия.. Просто попитах, дали ще я публикуваш. Чакай само да видя от къде да започна..
- От началото? (казах с проникновен поглед)
- Мм.. Ами в началото, като малка имах някаква апатия към дрехите.. То всички малки деца имат- нали си виждал малки деца как се разсъбличат сами и си хвърлят дрехите насам натам..
- Да.. Принципно съм виждал..
- Да.. Ето такава бях и аз, но при мен това продължава до сега... Бельо, дрехи.. Всичко ме дразнеше като малка... Майка ми много ми се караше и дори ме е биела, че го правя но.. Не знам защо, дразнеха ме страшно много, особено ако бяха някакви по-стегнати и по тялото ми..
- Но ти си се събличала сама така ли? За това ли ти е секарала?
- Да, събличах се и се нервирах дори когато ме облича.. Така след време когато порастнах и трябваше вече да нося сутиен.. Майка ми ми секараше защо не го слагам, имали сме много скандали с нея.. Все ми казваше- "Ти не си малко дете вече, виж си гърдите колко са ти порастнали.. срамота е момиче като теб да не слага сутиен.." Имало е даже много случаи, в които когато ме накара да сложа сутиен като изляза веднага да го махна и да го прибера в чантата си.. В къщи пък изобщо избягвах да слагам дрехи, просто не ги издържах.. Имах няколко халата, които бяха доста леки и удобни и носех само тях.. Когато съм си в стаята пък я заключвах и махах и тях. И така майка ми доста се караше с мен за това, но в последствие разбра, че... Че нещо друго не е наред с мен. Реши да ме заведе на психолог.. Аз се съгласих, просто и аз самата виждах, че съм твъеде различна от другите с тази апатия към дрехите.. Когато отидохме с мама, той ме разпита, говори много с мен.. Накрая поговори и с мама. Когато се прибрахме мама също поговори с мен и ми каза, че вече няма да ми се кара, и че всичко ще е наред.. Каза ми просто да не се показвам гола пред други хора и да нося дрехи, които са ми удобни.. По-късно разбрах, че психолога е стигнал до извода, че ако тя ми се кара системно и ми налага винаги да се обличам и да нося неща, които не искам.. Е щяло да получа някакви усложнения, да се промени психиката ми и да се получи някакъв вид обратен ефект, да стана а-социална, нервна и какво ли още не.. Едва ли не ме изкараха луда но.. Всъщност аз съм съвсем нормална, всички знаеха, че съм нормална.. Просто апатията ми към дрехите и бельото беше нещо което.. Не знам, до днес не мога да си го обясня но живея с това.. Свикнала съм да не нося сутиен и бельо, да не нося тесни дрехи.. Успях да намеря баланса между апатията и дрехите и да живея така. В един момент по-късно започнах да се интересувам повече за нудистите, какви са, къде се събират.. Разбрах доста за тях, разбрах за организацията и реших, че това е мястото където ще живея нормално.. Така попаднах тук, от няколко години съм нудистка.. 4 години ако трябва да бъда точна, и.. Тук се чувствам много добре. (и завърши с усмивка)
- Доста.. Доста интересно, наистина. Честно казано не бях срещал до сега момиче с твоята апатия.. към дрехи. В обикновения свят, сред останалите хора честно казано ти би била доста интересна за.. много мъже, след като не обичаш да се обличаш и не слагаш бельо..
- Даа, знам.. Имала съм десетки интересни случаи с мъжете.. Повечето от тях трудно ме възприемаха когато разберат, че съм без бельо или когато видят, че съм без сутиен..
- Така е.. Обикновените мъже обръщат внимание на тези неща. А и повечето мъже биха сметнали, че.. щом обичаш да ходиш без бельо.. без дрехи.. Ммм.. Си момиче, което.. Аа.. (не знаех как да и го кажа) ..Момиче, което има постоянна.. нужда да.. прави секс..
- Ох аз много обичам секса.. Аз не мога без секс. (отговори ми като съвсем не очаквах така да ми каже)
- Така ли? Не очаквах така да ми отговориш..
- Хаха.. Защо? Нее.. Аз обичам да правя секс, много секс.. (и като каза това изпъна ръчички над главата си изсумтявайки сладко и разтвори още на страни крачетата изпъвайки се)
А аз, както бях клекнал до нея близко.. Взимайки интервюто и докато тя ми говореше за секс.. Точно тя, тази красавица.. И след като така сладко се изпъна.. Усетих, че пениса ми трърна нагоре.. Беше неизбежно просто.
- С красавица като теб с такива прекрасни големи гърди и такова красиво тяло.. Предполагам, че е страхотно удоволствие да се прави секс с теб..
- Хах благодаря ти..
- Тук имаш ли приятел от групата, с който да правиш секс?
- Не.. Но не ми е нужен приятел, за да правя секс.. Това е само при тийнейджърите, аз не съм тийнейджърка..
- Ааахамм.. Да, бях забравил просто.. То.. Мария ми беше обяснила, че при тях трябва една двойка да са гаджета за да правят секс, но.. Бях забравил, че за останалите не важи това правило..
- Да, при тях е така защото те искат да правят много често секс едни с други. Повечето от тях са на 15 или 16 години и в тази възраст.. Постоянно им се прави секс.. За това Мария им го наложи това правило. Аз се радвам, че не съм тийнка, и че мога да го правя когато си пожелая.. (каза смеейки се) Обичам да го правя на момента, когато ми се доправи.. А и тук при нас няма нужда от разсъбличане и разни други приготовления преди секс.. Просто започваме да го правим ако го пожелаем и така.. Тук повечето мъже, които са свободни правят страхотен секс.. А и когато го правят с мен доста се старят, забелязала съм ги.. Явно доста им харесвам (каза усмихнато)
- Всеки мъж би се старал ако го први с теб.. Ти си просто много красива, наистина. Имаш много красиво тяло и.. Виждам, че имаш и много красива сладка вагина..
- Оуу благодаря ти.. (и казвайки това се усмихна и пусна сякъш срамежливо надолу ръка към вагината си)
А пускайки ръката си там, някак... Инстинктивно, или може би неволно.. С пръст разтърка нагоре и надолу през вагината си, нагоре към клитора.. Направи го съвсем неволно и набързо, може би за не повече от 3 секунди.. Но видях, че го направи.. И вдигна ръката си пак обратно.
- Да.. Може би много мъже са ти правили комплименти, но наистина, прекрасна си..
- Благодаря ти.. Да правили са ми, но.. Не помня някой да ми е правил комплимент конкретно за вагината ми.. Това беше много сладко от твоя страна..
И понеже виждах, на къде отива разговора ни, а не исках да има записани такива неща, изключих диктофона и реших да кажа още няколко думи просто за да приключим интервюто и да я оставя да си почива.
- Ами.. Просто имаш прекрасна вагина и нямаше как да не ти направя комплимент и за нея.. И... (и млъкнах понеже се усетих, че ако кажа и това разговора хем ще се удължи хем ще тръгне в... онази насока)
- И..? Кажи ми де..? (подкани ме тя с усмивка и чакащ поглед)
- Нее.. Просто исках да кажа.. Че.. Чувството за мъжете, които.. Могат да пъхнат пениса си в такава красива вагина като твоята сигурно.. Сигурно е страхотно.. (не знаех как точно да го формулирам, а същевременно бях вече надървен на камък от нея)
- Е да.. Предполагам, че им е доста хубаво на пениса когато си го пъхнат във вагината ми... Не знам всъщност какво точно им е, но.. Все пак аз съм жена, аз усещам нещата как стоят от другата страна (каза смеейки се) Кажи ми ти като мъж според теб.. Какво точно усещат мъжете когато си го пъхнат във вагината ми? (попита ме смеейки се като на майтап)
- Ами.. Мм.. Не, не знам.. В смисълл.. Не знам точно.. (не знаех какво и как да и кажа)

ПРОДЪЛЖЕНИЕ >>>