.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 188

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Div4uk
    ЧАСТ 29 >>>

- ПЪЛНА ЛУДНИЦА -

Това, което щеше да стане, не си го бях представял дори и в най-смелите си фантазии.. И докато седяхме на пейката и си говорехме с нея, няколко момичета се зададоха срещу нас. Това бяха момичетата, с които щяхме да се разхождаме. След малко още докато чакахме да се съберем, към нас се присъедини и едно момче, което беше приятел на едно от момичететата. След малко дойдоха още 2 момичета и 2 момчета.. А след още малко подир тях и още няколко момичета.. Така общо станахме към 10-на момичета и 3 момчета. Две от момичетата бяха от децата и едното дори си бе взело котката, докато останалите момичета бяха 15, 16, 17 и повече годишни поне по моя преценка. Честно казано не очаквах да станем толкова много, а в случая си бяхме цяла група. И така, потеглихме най-накрая. А за от другата страна на парка минахме през мостчето, до което по-рано се бяха целували момичето и момчето, от които бях взел интервю. А след него пред нас се отвори една дълга горска пътека, по която ходихме известно време.

И не след дълго все още водени от пътеката излязохме на по-обширна област, където вече имах намерението да правя снимки. И понеже нямаше нещо кой знае колко особено за снимане за момента, реших да ги снимам просто тях. И така, започнах с най-атрактивните. Бланка беше момиче на 15, което имаше изключително големи гърди за възрастта си. Беше хубава, с черна коса и слабичка. Подканих я да седне на тревата за да стане хубава снимката:

Беше фотогенична. Знаеше как да застане пред апарата и стана хубава снимка. След това реших да снимам момичето, с което заедно чакахме на пейката. Тя беше заедно със сестра си, така че им направих една обща снимка и на двете. Нейното име беше Селина, а сестра и се казваше Дита. И двете бяха на 18, близначки, но не еднояйчни. Подканих ги и тях да седнат на тревата за да ги снимам, но те пък не искаха да си слагат дупетата на нея защото ги беше страх от гадинки и просто клекнаха.

Вървейки по-напред стигнахме до местност, при която от едната страна ни бе гората, а от другата имаше хълмче, което беше скалисто. Там реших, че ще е удачно място да снимам още две от момичетата. Реших и на тях да им направя обща снимка, понеже така или иначе виждах, че двете са си дружки. Едната беше Халина на 16, а по-малката Иренка на 14. Халина беше уникално чаровна.. Докато им търсехме място за снимката не можех да отделя очи от нея.. Погледа и, очите и.. Тялото и.. Беше като изваяна, като произвдение на изкуството, което бе ваяно с години. Гърдите и бяха тотално перфектни, фигурата и бе главозамайваща.. А когато се усмихна докато снимах, усмивката и ме накара просто да изтръпна. Тя беше не само перфектна, но имаше нещо в нея, което привличаше като магнит..

И преди да снимам Халина, пениса ми почти бе спаднал.. Но след снимката се оказа, че отново бе тръгнал нагоре. И беше обяснимо, тя беше ужасяващо чаровна. Просто беше неизбежно пениса ми да не тръгне да се дърви отново.. След това продължихме да вървим по пътеката, която водеше между хълма и гората. Местността бе много красива и спокойна. И докато ходех гледайки в апарата и ровейки из настройките му, едното малко момиче ме достигна държейки котката си в ръка и ме помоли да я снимам. За миг се почувствах така сякъш някак съм я игнорирал и до сега не съм искал да я снимам.. И за да не я засегна още докато не бях донастроил апарата се съгласих да я щракна. Тя застана на фона на гората държейки котката си в ръка и я снимах.

Казваше се Ксения и беше на 11. Почувствах се малко неудобно да я снимам в положението, в което бях след Халина, но.. Нямаше как да и откажа и да се направя, че не съм я чул. А и все пак това ми бе работата сред тях. И веднага след като видяха, че снимах Ксения, три от останалите момичетата също се приближиха към мен и ме помолиха да снимам и тях. И трите си бяха приятелки и то доста добри. Личеше по това, че постоянно се движеха заедно. Попитах ги как искат да ги снимам, а те понеже се бяха поразлигавили.. Изобретиха една доста интересна поза, в която искаха да направя снимката. Едната от тях се казваше Людмила и беше на 15, другата се казваше Сара и беше на 16, а третата беше Славомира на 17. А за лигавата им снимка така застанаха, че когато Людмила и Славомира хванаха на ръце Сара и я вдигнаха.. Така и разтвориха бедрата срещу мен, че дори ми беше неудобно да снимам това, което виждам.. И то надървен пред тях. И това не беше всичко.. Още преди да бях щракнал снимката, тъкмо се бях нагласил вече и.. Разлигаваената Сара не стига, че стоеше така ами и хвана с ръцете си гърдите на Людмила и Славомира, което пък на тях им беше доста смешно.. Но след като така искаха, така ги снимах..

А след тази снимка вече усещах, че топките ми няма да издържат още дълго време.. Сред всички тези момичета, пениса ми просто нямаше как да спадне, заради което пък топките ми вече бяха започнали да ме понаболват.. Усещах, че скоро щях да имам нужда да се оттърва от натрупаната в тях сперма. И докато обмислях, че това трябва да се случи скоро, към мен със супер огромна усмивка се приближи другото малко момиче.. Ярослава, която беше на 10 с уверена крачка и шантав детски поглед се приближи към мен и ми каза- "Искам снимка и аз.." В този момент нещо в мен доста се разяри.. Мислех си - що за извратен ум ме събра мен, тук, и с някакви деца?! Имах чувството, че това е някакъв вид майтап с мен, някакви мацета да ме надървят със чупките и стойките си, а след това срещу мен да се явят деца, които усмихнато да ме молят да ги снимам... Това за мен си беше някакъв тест, на който аз самият трябваше да видя дали ще издържа. В миг се изнервих вътрешно.. и то доста. Още само както видях усмихнатото и личице и да крачи към мен за снимка ми кипна. Но.. Гледах да задържа нервите си вътре, без да ги показвам.. Само я попитах как иска да я снимам, тя зае един вид кифладжийска стойка с ръка на кръста, усмихна се.. колкото широко можеше да се усмихне и я щракнах.

И това не беше всичко... Веднага след снимката се впусна към мен и апарата ми за да види как е излязла... Дойде до мен бутайки се и дори тръгна сама да дърпа апарата от ръцете ми.. Щях да откача, идеше ми да и плесна един шамар и да я питам кой я е научил да е толкова нахална.. Но само стиснах зъби, намерих снимката и в паметта и и я показах. Тя се видя, усмихна се, дори плесна два пъти с ръце, каза радостно нещо на своя си език и се затича обратно към приятелката си с котката... Идеше ми тези деца дето нямаха никаква работа сред нас да ги изгоня обратно да си ги гледат родителите им.. Лично за мен изобщо мястото им не беше сред нас.. Сред един куп голи момичета и три голи момчета.. Просто това беше наистина нелепо и ненужно.. Но само в моите разбирания, които явно бяха така различни от техните. В това време се усетих обаче, че обръщам внимание само на момичетата от групата. Двете момчета, с които бяхме така или иначе не настояваха да ги снимам, но аз се почувствах така, сякъш ги игнорирам. Изнамерих с поглед къде се намират и се насочих първо към едното.. Той се казваше Хенрик и беше на 14. Но.. Първото, което забелязах, докато крачех към него, бе това, че и той бе понадървен.. Второто обаче бе това, че за 14 годишен той имаше.. Изключително масивен пенис. Не му беше кой знае колко дълъг- като дължина му бе нормален за възрастта, но.. Беше доста масивен и дебел. Просто не ми се вярваше, че момче на тази възраст може да има такъв пенис. А той си беше намерил някакви нещица в гората, с които си се занимаваше почти през целия път.. Така и не разбрах какви бяха. А точно когато се наканих да го снимам, той изпусна едно от тях на земята и на снимката го хванах в един такъв малко недодялан момент..

Но реших да не повтарям снимката.. Реших, че в тази си непринудена поза дори по-добре ще изглежда за журнала. Другото момче заедно с приятелката си бяха по-напред от нас и се наложи да ги догоня за да ги снимам. Когато ги достигнах, те решиха, че искат да се снимат на фона на една красива пътека, която водеше навътре в гората. Той се казваше Ярослав и беше на 17, а тя Клаудия също на 17. Двамата доста си отиваха като двойка.

Така вече бях спокоен, че съм снимал почти всички. Бях вече снимал и малките и момчетата.. Оставаше само да чакам да се случат забавни и интересни моменти, които да фотографирам. И един от тези моменти не закъсня. По едно време едно от момичетата, които бяха до мен клекна до едно дърво.. за да пишка. И понеже нея не я бях снимал реших, че това ще е забавен момент да го направя. И още докато не бе тръгнала да пишка, се приближих към нея и я попитах дали иска да я снимам така.. Тя се усмихна широко и каза даже, че ще е забавно ако я снимам докато пишка.. Клекнах и аз срещу нея, а тя вече бе разтворила крачета и с едната си ръка се държеше отдолу. Беше в онзи изчакващ момент преди пишкане.. Аз естествено изчаках да тръгне да пишка и...

И само след миг, вече бях уловил с апарата си струйката, която тъничко струеше от вагината на 17 годишната Леслава.

ПРОДЪЛЖЕНИЕ >>>
    Последно редактирано от LadyDi : 09-19-2014 на 07:51

ЧАСТ 30 >>>

...Бях само на 5 метра от момичетата, от групата.. Реших, че ще успея да го направя на бързо обаче, и че никой няма да забележи за половин минута какво правя... И така, веднага след малката нужда започнах енергично да забелвам главичката нагоре и надолу за да се изпразня набързо. Само след 20-на секунди усетих, че спермата ми е на път.. След малко вече бях на прага на изпразването.. И момент точно преди да избълвам всичко насъбрано в топките си чух.. Че групата се размърда. Това ме смути на момента и се секнах.. Бяха сe напочивали и вече потегляха. В този момент дочух стъпки зад мен.
    - Хей, тръгваме.. (провикна се Селена зад мен)
    - Идвам.. Готов съм. (казах правейки се, че все още пикая)
    - Ок.. А всичко наред ли е? (попита ме усещайки, че съм смутен)
    - Да, да.. Защо да не е наред.. ?
    И веднага се обърнах към нея и тръгнахме след групата. А тя подавайки ми обратно апарата и диктофона ми каза:
    - Този твой пенис.. Сякъш става все по-твърд със всяка минута..
    - Ами.. Да, може и така да е.. Просто имам нужда да свърша една полезна работа на следващото спиране..
    И като казах това тя се поспря, погледна ме учудено и усмихнато от горе до долу.. И се сети:
    - А... Да се изпразниш ли искаш?
    - М да.. Вече започват да ме болят и тестисите, доста време ми стои вдървен.. А и съм заобиколен от вас момичетата и направо.. Никакъв шанс няма да ми спадне.
    - Хаха.. Ах горкия.. (каза гушкайки ме приятелски докато вървим) Няма проблеми, щом заради нас момичетата е станало тогава някое от момичетата ще ти помогне.. Не се притеснявай. А и да ти кажа на всички момичетата вече.. Толкова ни се прави секс, че.. Всяка би ти помогнала да те изпразни..
    - Хах, коя по-точно?
    - Мога и аз.. Нали ти бях казала, че ще ти помогна, помниш ли?
    - Да, помня.. И ти благодаря, че ще го направиш.. Хах, а на теб ли най-много ти се прави секс?
    - Ммм... Прави ми се доста така е. За това ще ми е забавно поне да те изпразня..
    - Хах.. Ти си луда.. (казах на майтап смеейки се)
    И така, както се казва- всяко зло за добро. Прекъсна ме и не можах да се изпразня, но пък за сметка на това имах обещанието и, че тя ще ме изпразни на следващото спиране.. А докато ходехме напред забелязах, че и едното и другото момче от групата ни също бяха с надървени пениси.. И беше логично, сред толкова голи момичета нямаше как да си момче и да не ти се надърви.. Още повече, че едното момче беше с приятелката си и почти постоянно се целуваха и прегръщаха.. А да си с голата си приятелка и постоянно да се натискате и около нея да има още 10-на голи момичета.. Няма как да ти спадне пениса. Така по едно време имах чувството, че на всички.. Ама на всички така им се прави секс, че.. То просто се усещаше във въздуха. Сред нас летяха хиляди флуиди заредени със секс и това се усещаше. Дори аз самият само чаках да поспрем за малко за да ме изпразни Селена. Но ситуацията сред групата щеше да стане много по-интересна, само няколко метра по-напред.
    Ходехме все по пътеката и едва ли бяхме изминали повече от 5-600 метра от лагера. Ходехме бавно, а и все пак бяхме спирали за почивка. И там някъде, може би към средата на пътя ни.. Напред пред групата очите на всички ни видяха нещо необичано. Повечето от нас го забелязаха от рано, а тези, които не го забелязаха веднага разбраха от останалите. И ака погледите на всички ни се впериха във... Една двойка. Пред нас имаше двама влюбени от нудистите, които бяха легнали на тревата и.. Правеха секс. А странното беше не само това, ами и това, че единственият учуден от това, което става пред нас бях само аз. Реакцията на останалите беше почти нулева. Те просто видяха, че пред нас има двойка, която прави секс и това беше.. И в един момент аз гледах двойката, гледах тях, гледах гвойката, гледах тях... И не разбирах- наистина ли това, че докато си ходим из гората и случайно попаднем на хора, които правят секс, не е нищо особено?! И в един момент безличието на останалите ме изнерви леко и попитах Селена:
    - Тези хора.. от нашата група ли са?
    - Да.. Защо?
    - Ами не.. просто така питам. Сега просто ще ги отминем и... Така. А те просто си правят секс и ние си ги отминаваме.. (размишлявах си на глас)
    - Какво... Не те разбирам? (каза и ме погледна наистина недоразбирайки ме дали наистина искам нещо конкретно да и кажа)
    - Не не.. Ам.. Шегувам се, няма нищо. И аз не се разбирам, не ми обръщай внимание..
    - Хах.. Не си съвсем в ред.. (каза на майтап смеейки се) Тук почти винаги когато идваме на пикник в гората повечето двойки правят секс.. При нас е просто като.. Някакъв вид традиция двойките да тръгнат на разходка из гората когато сме на пикник. Аз също съм го правила когато имах гадже.
    - И си правила секс тук в гората?
    - Да, с това момче тогава правихме.. Беше много хубаво, бяхме в онази част тогава. (показа ми сочейки на някъде)
    - И е традиция да правите секс тук в гората?
    - Неее точно... Ах разбираш ме погрешно.. Просто всички го правят, хубаво е и романтично.. В смисъл.. повечето от двойките сред нас, когато сме на пикник стават и отиват на разходка навътре в гората, романтично е, хубаво е.. И в повечето случаи им се приисква да правят и секс, все пак за това са двойки, нали...?
    - Мисля, че те разбирам.. Но.. А сега няма ли да ги притесним като минем 100 човека покрай тях?
    - Защо? Те си правят секс, няма с какво да ги притесним...
    И докато си говорехме, се изнизахме цялата група точно покрай тях.. На повечето погледите им бяха в двойката, но имаше и такива сред нас, които дори не се загледаха докато минавахме. Ние ги поздравихме, а и те също ни поздравиха. Поспряха се за малко, обърнаха се към нас и ни поздравиха усмихнато.. След това просто си продължиха. Аз естествено не се поколебах и ги снимах:

- Но ти.. се притесняваш, когато видиш мъж и жена да правят секс? (попита ме Селена даже учудено)
    - Хаха.. Ами, виж вие сте свикнали, но.. Неудобно ми е, да.. До някъде ми е и притеснено. Как да ти обясня, че аз не го намирам за нормално, но ще свикна. Обещал съм си, че ще свикна с вашите принципи..
    - Ах ти.. Няма нищо срамно или лошо в това.. Защо да ти е неудобно? Нищо срамно и нищо особено няма в секса.. Мъжът има пенис жената има вагина, сексът е нещо нормално.. Всеки има нужда от секс, също както има нужда да пишка и да яде.. Не мислиш ли?
    - Така е, той също е естествена нужда, но.. Просто не съм свикнал да го виждам с очите си пред мен..
    - Е да... Останалите хора се крият когато правят секс, което.. Е много глупаво и ненужно. Все едно да се криеш докато ядеш. Това е нещо от което тялото ти има нужда, не можем да крием нуждите си от останалите.. Все пак те имат същите нужди като нашите, няма защо да ги крием..
    А докато си говорим кое е нормално и кое не... Ходейки започнахме всички да наближаваме едни звуци.. Които съвсем не бяха нещо по-различно от.. отново секс. Усетих от къде идват, а след малко и видях. Точно до пътеката, по която ходехме- от дясната и страна, имаше една двойка, които явно нагона ги бе сварил набързо.. Наближавахме ги, а аз от далеч следях какво изобщо се случва. Щяхме да минем точно до тях. И когато вече ги наближихме, към тях се отвори една хубава гледка.. Момичето беше отгоре, а момчето, което беше отдолу така силно я пляскаше, че плясъците се чуваха доста на далеч в тихата гора.. И още докато бяхме срещу тях и ги гледахме казах на Селена:
    - Но това сякаш е някакво място за правене на секс...
    - Хах.. Не точно, просто за много двойки мястото е романтично и красиво, за това им се иска да го правят тук в гората.. Но да, тук много двойки правят секс, ще видиш може би натам още..
    - Амм.. ясно. (казах вътрешно подготвяйки се)
    Двойката, покрай която минавахме бяха млади, вероятно тийнове. Момчето обаче си беше добър ебач и чукаше много добре момичето. Беше отдолу, но я чукаше бързо и силно без да спира.. А стоейки върху него тя така сладко скимтеше и превиваше дори тялото си... Личеше, че и е много хубаво в момента.. А ние всички бавно минахме покрай тях- три надървени момчета и десетина голи момичета. Ние ги поздравихме, и те ни поздравиха. А девойката дето правеше секс едвам извади "здравейте" от задъханата си уста.. И точно преди да ги отминем тя започна да стене още по-силно.. Явно получаваше оргазъм, или може би след момент щеше да получи.. А в знак на оргазма и... Някой от момичетата от групата като я чуха да стене и видяха, че и става все по-хубаво, се обърнаха към тях и започнаха да им пляскат с ръце... А това, признавам, че не го очаквах. Те им се радваха, че им е хубаво доакто правят секс.. Разбира се аз не пропуснах да снимам:

- (Селена) Еди е доста добър.. Видя ли колко хубаво и беше?
    - (Аз) Да.. беше и доста хубаво, усетих я..
    - Така е, той винаги прави много хубав секс с нея.. И.. Принципно той си е доста добър в секса, тя винаги му свършва в ръцете поне 2-3 пъти. Но той просто знае как да чука едно момиче.. (и не очаквах, но тя наистина каза чука - "fuck")
    - Taka e, видях го, че е добър.. (потвърдих примирено)

СЛЕДВА ЧАСТ 31 >>>
    Последно редактирано от LadyDi : 09-19-2014 на 07:47

ЧАСТ 31 >>>

И така, вървяхме все надолу по пътеката цялата група. А Селена отново ме заговори:
    - Видя ли, няма нищо срамно в това да видиш как някой прави секс..?
    - Ами... Ще ми трябва време да го приема и аз така.. Знаеш ли.. Веднъж в стаята докато спим едно момче и едно момиче правиха секс.. И..
    - И какво?
    - Ами нищо.. Просто ми беше за първи път да видя някой да прави секс пред мен.. А те се бяха развихрили доста и.. Си беше интересно.
    - Сигурно им е било доста хубаво за да се развихрят така.. Ще свикнеш. (каза ми гушкайки ме с едната ръка и опирайки главата си на рамото ми) Казах ти, секса си е една естествена нужда, не се крием когато го правим.. Ако се срамувахме нямаше да ходим голи, но да си облечен за да не те е срам от останалите е глупаво.. Няма какво да крием, ние сме жени а вие мъже.. Да, понякога докато сме голи се случва да се възбудим едни от други, все пак сме различни полове, но това също е нещо нормално, което се случва всеки ден.. Секса не е нищо срамно или неудобно за гледане.. Това е просто едно пъхане на пениса на мъжа във вагината на жената, няма нищо лошо или срамно от това..
    - От нещата дето ми говориш.. Вярвай ми, че почти не издържам вече.. Ти си толкова красиво момиче, вървиш до мен чисто гола и ми говориш за секс, вагини, пениси и пъхане... Още малко и ще откача, признавам ти.. (казах с лека насмешка)
    - Хахаха... Извинявай, не знаех, че ще е моя вината като откачиш..
    И докато си говорехме изневиделица зад едно дърво блесна поредната гледка.. А те понеже бяха тихи и явно тъкмо започваха, ги видяхме в последния момент. Имаше друга двойка - и минахме точно покрай тях. Мъжъж тъкмо наместваше пениса си заднешком на приятелката му.. И отново се поздравихме - те нас и ние тях. А аз пак снимах:

- Ето видя ли пак? (попита ме Селена)
    - Какво по-точно? (отвърнах аз)
    - Че всичко е нормално.. Ние сме голи и те са голи. Това, че е пениса му е пъхнат в приятелката му не ги прави по-различни от нас за да се срамуваме от тях. Нали?
    - Да, съгласявам се с теб.. Аз просто трябва да свикна, не отричам морала и ценностите ви.. Просто трябва да свикна с тях.
    - Аз ти помагам.. (каза ми усмихнато Точно за това ти обяснявам как приемаме нещата ние. За да ги приемеш и ти така..
    - Благодаря ти.. Е да, все пак когато някой ми обяснява неща, които... са ми странни и не разбирам, неща, с които не съм свикнал, е по -добре...
    - Така е.. Знам.. За това го правя.
    - Просто всичките тези хора дето правят секс около нас.. Ние всички сме голи, аз надървен... Едвам издържам.. Трябваше ми поне да се изпразня за да успокоя страстите, че така не мога...
    - Казах ти, аз ще те изпразня, нека само поспрем. Боли ли те много?
    - Не, не много.. Просто е неприятно..
    - Ей сега, само нека спрем...
    А ушите ни отново дочуваха звуци от развихрена двойка в далечината.. Но тази... Тази бе доста развихрена. Чуваха се от далече, а всички започнахме да се оглеждаме от къде се чуват. И само след малко ги локализирахме. Не далеч от нас, на полянката, която ни беше от ляво имаше една двойка, доста, ама доста развихрени. Бяха се подготвили явно са секса и си бяха постлали едно синьо одеало, а върху него.. Се раздаваха колкото могат. И когато ги понаближихме, дори се поспряхме за да ги видим.. Всички намалихме темпото и се загледахме в тях. Жената стенеше и то много. Буквално викаше от удоволствие. А мъжът я чукаше с всичка сила.. Бързо и грубо.. В първия момент, когато ги видяхме той правеше секс с нея на задна.. Беше и отзад и я блъскаше доста силно и бързо.. А нашата група спря и почти всички се вторачиха в тях. Гледката просто си беше атрактивна, явно.. дори и за тях. Тогава попитах Селена:
    - Защо спряхме.. Всички ги гледаме.. Малко е сконфузно така, наистина..
    - Напротив, спряхме за да ги видим.. Всички им се радваме, за това ги гледаме. Ние нудистите рядко правим чак такъв груб и силен секс.. Но на тях явно им е много хубаво и за това го правят така. Момичетата искаха да поспрем за да погледат..
    - Но.. Според теб, едно две от момичетата дето са на 13-14, или двете момиченца дето са на 10.. Те разбират ли на какво се радват в момента?
    - Да, те от малки знаят какво е секс.. Защо да не разбират?
    - Добре, но... Виж я, ето там.. (и посочих) ..тя е клекнала и си играе с котката.. Това момиченце е на 10, а тук.. На 3 метра от нея тази двойка се скъсва от секс.. Ето.. Ето това.. Ето това са нещата, които не разбирам, разбираш ли ме.. Виж я, тя изобщо не осъзнава тези тук какво правят, играе си с.. котката на земята?!
    - Знаеш ли... Ти изобщо не ме слушаш, когато те убеждавам в това какви сме.. Аз те разбирам ти какво имаш в предвид, но ти мен не. Ние сме различни. И истински. Не крием нищо, тук при нас няма неща, от които да се срамуваме. Как да ти обясня, че сме естествени, непринудени, такива каквито ни е създала природата. Виж, ако не можеш да ме разбереш.. Няма проблеми, не искам да те натоварвам. Просто исках да ти помогна.
    - Не.. Не, ох.. Извинявай, аз прозвучах малко нервно, наистина.. Красавице, ще свикна, не ми обръщай внимание. Разбирам те, просто не мога да свикна... (казах хващайки я за рамото в знак на разбирателство)
    - Ах ти.. Ти си твърдоглав (каза усмихвайки ми се) Нека малко да ги погледат момичетата и ще продължим, ОК?
    - Ок, ще изчакаме..
    А мъжа продължаваше да блъска отзад приятелката си едва ли не със всичка сила.. А ние всички просто стояхме от страни и им се "радвахме". Аз естествено пак реших да снимам:

Ноо.. Това си беше като порно на живо и то с професионалисти. Стоях и гледах и аз, и.... Оная ми работа изобщо не издържаше вече! Пред мен се разбиваха от секс и това си беше чисто порно.. пред мен. Ръката ми вече инстинктивно все към пениса ми клонеше.. Имах нужда поне да се пипна! И след още малко.. Не издържах. Хванах си го леко, просто си го държах.. След малко започнах леко и бавно да размърдвам.. Просто правех всичко инстинктивно.. И вече ръката си ми беше на пениса. Не можех да издържа просто.. А няколко от момичетата дори насядаха на земята, за да ги гледат.. Те просто ги гледаха широко усмихнати и с интерес.. "Радвайки" им се. Мен Селена ме видя, че си бях хванал пениса и ми каза:
    - Ето, няма нищо срамно да си хванеш пениса.. Нали? Твоето тяло го искаше и за това го направи, нали?
    - Да... Наистина просто не издържах.. (казах смеейки се)
    - Разбира се, искало ти се е и си го направил.. Когато човек е възбуден няма защо да го крие.. В момента и аз бих се пипнала, докато ги гледам и на мен ми се прииска.. И не ме е срам от теб или от другите. Защото това е естествено.
    И казвайки ми това още докато ме гледаше и ми говореше с едната си ръка разтърка между краката си 1-2 пъти..
    - Ах ти.. Наистина се пипна.. (казах смеейки се)

ПРОДЪЛЖЕНИЕ >>>
    Последно редактирано от LadyDi : 09-19-2014 на 07:48

ПРОДЪЛЖЕНИЕ >>>

Ах ти.. Наистина се пипна (казах смеейки се)
    - Ох да.. Стана ми хубаво и на мен.. Виж ги.. Виж колко им е хубаво! (каза тя и пусна надолу отново ръката си и пак разтърка)
    - Красавице.. Ако пак разтъркаш там предвиждам, че ще ти стане и на теб много хубаво.. (казах гледайки я хитро с широка усмивка)
    - О аз често се разтърквам там.. Особено сега като не правя секс.. Го правя често.. Ох клитора ми.. Ц-ц-ц... (визкликна докато отново пипаше с ръката между краката си)
    - Какво? ... (попитах недоразбрал)
    - Не.. Просто ми е толкова чувствителен, че като го пипна и откачам..
    - Ахх ти.. Имаш чувствителна вагина значи. (а тя задържа този път ръката си за по-дълго време там разтърквайки)
    - О да.. Такава ми е. Ето сега само както си натиснах леко клитора и.. Започна да ми става много хубаво така..
    - Ах ти сладуранка.. Как сладко мастурбираш.. (казах почти готов да и вкарам език.. едвам се сдържах)
    - Хах, и ти.. Харесва ми как си биеш чекии.. Само колко бързо го правиш на надървения ти пенис..
    А аз неусетно наистина бях вкарал някакво бързо темпо.. За което дори не бях усетил, че съм го направил докато си говорим с нея. Биех си чекии и то бързо, до нея.. Красавицата Селена, която бе сложила ръчичката си между краката и разтъркваше вече енергично.. А двамата стояхме и гледахме в двойката, която се разбиваше от секс, обградени от още 10-на голи момичета. С други думи, тази гледка не би могла да бъде описана...След малко мъжа, както и беше отзад и хвана краката, а тя си ги вдигна около него.. И продължи да я чука в същото темпо.

А аз и Селена стояхме един до друг и мастурбирахме, гледайки ги. На всичкото отгоре забелязах, че няколко от момичетата също бяха пуснали ръчички между краката си- две от тези, които бяха седнали на земята и... Халина, русата красавица. Тя стоеше права, а лявата и ръчичка беше между краката и и... се пипаше бавно. Хенрик седеше на земята до момичетата и също мастурбираше.. А Ярослав и Клаудия се бяха прегърнали и се целуваха.. Изобщо.. На тази цялата местност тогава, въздухът беше изпълнен със секс, флуиди и много секс.. След още малко двойката, на която всички се радвахме смени пак позата. Тя му се качи отгоре и започна да го язди като откачена.. Беше и толкова хубаво, че буквално беше откачила отгоре му.. Стенеше постоянно и скимтеше..

Селена, която беше до мен също започна да скимти.. Чух я и дори се обърнах към нея да я видя.. Беше разкрачила леко крачетата си и.. Стоейки права, вече с доста енергично темпо търкаше вагианта си отдолу.. В този момент ме погледна и ме попита:
    - ..аз вече съм доста възбудена да ти кажа.. Ами ти?
    - Амм.. мисля, че аз също.. (отвърнах уверено)
    - Правят много луд и хубав секс и.. Виж, това се предаде на всички ни...
    И само след малко те отново смениха позата.. Този път обаче легнаха на страни- той зад нея, а тя пред него. Тя разтвори крака, а той и го мушна отдолу.. Така, обърнати срещу нас, започнаха да стенат и двамата и да се чукат като откачени.. А в този миг всичко дето се случва между краката им така бе лъснало на преден план пред погледите ни, че.. Вече нямаше на къде да стане по-извратена ситуацията..

Селена до мен стенеше също и я чувах доста добре.. Аз също продължавах да си бия чекии. А обръщайки се към останалите видях Ярослав и Клаудия.. След толкова целувки и прегръдки, те се бяха натъкмили на един голям камък насред групата и.. също се бяха решили да правят секс. В момента, в който се обърнах към тях, той и бе застанал отгоре, а тя тъкмо изчакваше да проникне в нея.. Вкара и го, тя изстена и.. започнаха и те.. Така вече всичко се превърна в едно огромно мазалище!

ПРОДЪЛЖЕНИЕ >>>
    Последно редактирано от LadyDi : 09-19-2014 на 07:48

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си