.
Резултати от 1 до 25 от общо 188

Threaded View

Повече от фен Аватара на Div4uk
    ПРОДЪЛЖЕНИЕ >>>

По-напред достигнахме до място, при което от едната ни страна хълма се бе превърнал вече в скала. Там групата реши да си починем. Насядахме по скалата и изобщо кой където свари. Имаше и още само няколко момичета, които не бях снимал до момента и реших, че това ще е удобен момент да го направя, докато седят на скалата. Едната се казваше Малвина и беше на 15. Когато се насочих към нея забелязах, че тя вече знаеше, че ще я снимам.. Доближих се, а тя ме заговори:
    - И мен ли ще ме снимаш?
    - Да, искаш ли?
    - Да да.. Аз много обичам да се снимам.. Това ми е хоби. Мечтата ми е да стана фото модел като направя 18..
    - Чудесно, красива си. Като порастнеш ще ти отива да си фотомодел..
    - Защо.. Сега като съм малка не ми ли отива според теб? (попита загрижено за мнението ми)
    - Ами.. Не не, нямах това в предвид.. Да, отива ти и сега, просто.. Си по-малка, но.. Да, отива ти, не се притеснявай..(казах усмихнато и уверено, за да не се притесни, че не става..)
    - Супер.. Как ще ме снимаш? Може ли да застана както аз искам..?
    - Хаха, виждам, че имаш голям хъс да си модел.. Давай де, застани си както прецениш, както застанеш така ще те снимам..
    И когато казах така, тя зае поза която.. Наистина имах чувството, че срещу мен имам професионален гол фотомодел, само дето.. Тя беше малка. Но доста добре беше изучила позите и стойките за пред камера.. Зае перфектната стойка, сакъш вече бе станала на 25 и я снимаха за някое популярно списание за голи модели.. Разтвори си крачетата едно от друго, изпъна се леко назад, хвана си косата, вкара погледа в несъществуващата в страни точка.. Направи го точно както си пише по дебелите книги.. И я снимах така.

И естествено, като един бъдещ модел тя пожела да се види как е излезнала.. Аз отворих снимката на екрана на апарата, доближих се до нея и и я показах. Тя се видя и ме попита:
    - Според теб добре ли съм излязла?
    - Да.. Доста добре, даже имах чувството, че снимам професионален модел, наистина.. Просто доста добре си се научила от сега как да заставаш за снимка.. (и наистина си беше така)
    - Ах.. благодаря ти!! (и казвайки това ме гушна изведнъж с две ръчички през врата, придърпа ме и набързо ме целуна и то по устата.. Направи го толкова бързо, че съвсем не прецени къде ще ме целуне..)
    - Хаха.. Ти си луда.. Май това да си модел ти е голяма мания, виждам те..
    - Охх.. даже не знаеш колко го искам.. Ако можех от сега да се снимам щях да.. Но съм на 15, докато стана на 18 ще трябва да чакам и ще полудея до тогава..
    - Е нищо де, до тогава тъкмо ще се упражняваш, стойки, поглед.. Има много неща, а и.. При голите фотомодели.. Всъщност, ти.. Ти искаш да те снимат гола, да си гол фотомодел, така ли? (казах леко недоразбрал всъщност за какво говорим)
    - Да, не искам да се снимам с дрехи.. Аз пазя диети, ходя постоянно на фитнес.. Искам тялото ми да е хубаво и да излиза перфектно на снимки.. Голямо удоволствие ми доставя да излизам добре на снимки.. Мания ми е, разбираш ли..
    - Да, до някъде.. Разбирам, все пак си нудистка, ясно е, че ще ти се иска да те снимат.. гола..
    - Аз обичам да се снимам само гола.. за да ми се вижда тялото.. Имам толкова много снимки дето съм си правила.. Искам само да ми порастнат още малко гърдите за да са ми като на другите модели.. Дори по някога ме е яд, че съм още малка и не излизам на снимките като тях.. Иначе виж.. (подкани ме да я видя показвайки ми) .. краката са ми вече дълги почти като техните, знам, че те са по-високи де но.. Имам дълги крака нали?
    - Мм.. Да, да имаш хубави и дълги крака така е..
    - (прекъсвайки ме) ..и когато ходя на фитнес много тренирам за дупето.. Винаги държа да ми е стегнато, виждала съм модели дето дупетата са им големи.. Иначе путето ми (нямаше как да си го преведа друго яче понеже тя сама каза "..my pussy") ..се радвам, че вече ми изглежда като на по-големите жени, като на моделите от списанията.. Преди като малко по-малка ми беше като бебешка и даже си я криех на снимките понеже изглеждах като бебе.. но от две години насам ми се промени много и сега ми е почти като на някоя моделка на външен вид.. Нали? Ти какво мислиш?(и питайки ме и мен разтвори леко крачета за да и я видя, чакайки някакъв отговор.. Аз я погледнах..)
    - Ами.. Да.. Ти си малка, на 15 си, но на тази възраст.. Вагината ти е вече развита и.. За това ти изглежда така.. Като на другите жени..
    - Да.. И може би по-натам когато започна да правя по-често секс ще ми се промени още.. Страх ме е да не ми стане някаква грозна, понеже съм виждала моделки дето са им грозни и...
    - Не, не.. Ти си цялата много красива, едва ли ще ти стане грозна.. Имаш много красива вагинка в момента.. А.. До сега.. Колко пъти си правила секс с нея? (попитах от любопитство като по между другото)
    - Ами с 3 момчета до сега.. Няколко пъти. Общо до сега съм правила 5 пъти секс през живота си. Сега не съм правила от.. (замисляйки се) ..3 месеца може би..
    - Красавица.. Хвани си някое момче за гадже и прави де, виж колко си красива..
    - Хаха.. Мен ме дразнят момчетата.. Не ми харесват за гаджета, за приятели да, но.. Поне за сега никой от тях не ми харесва. Ако Мария не беше наредила да правим секс само с гаджетата си може би щях да правя поне секс с тях, но.. Няма значение, ще изчакам да стана седмично момиче и ще правя тогава.. (каза усмихнато)
    - Ах.. Аз казах и на другите и ще ти кажа и на теб.. Просто трябва да говорите с Мария по този въпрос и да измислите нещо, така че да можете и момичетата да правите секс..
    - Да знам.. Трябва да поговорим с нея..
    - Така е. Хайде ще отида да щракна и другото момиче.. (казах и кимнах като за довиждане)
    - Искаш ли да дойда и аз?
    - Хах, ти наистина си вманиачена в снимките.. Хайде ела, щом ти е мерак да видиш как ще я снимам..
    Искаше да дойде с мен и да види как ще снимам другото момиче. Наистина беше вманиачена, не бях виждал друго момиче с такъв мерак към снимките до сега. Другото момиче се казваше Кася и беше на 14. Още докато крачех към нея с апарата в ръка тя разбра, че ще я снимам и се усмихна от далече. А когато я доближихме Малвина я заговори на момента:
    - Той ще те снима за журнала.. А ако искаш аз ще ти помогна да излезеш хубаво на снимката.. Искаш ли?
    - (Кася) Хихи.. ще ме обучаваш и мен за фото модел ли? (каза смеейки се)
    - (Малвина) Нее.. За фото модел трябва много да учиш.. Просто ще ти покажа как да застанеш на снимката за да излезеш хубаво, искаш ли?
    - Добре.. Как искаш да застана? ...А ще може ли след това да видя как съм излязла? (попита ме мен)
    - Да, разбира се.. Само се разберете как да застанеш и готово..
    И се почна едно наместване на крака, ръце, глава, тяло, коса, поглед, дупе.. И докато чаках едната да намести другата за една нищо и никаква снимка.. Те просто си се забавляваха, едва ли не по детски. А аз стоях с пениса ми, който нямаше изгледи скоро да спадне срещу тях и ги чаках.. Накрая Малвина се отдръпна от нея, обърна се към мен и каза:
    - Готова е, снимай я така..
    - ОК (отвърнах аз и за секунда щракнах снимката)

-(Аз) Виждам, че и тя има потенциал... Ти и помогна, но все пак тя застана доста професионално.. Това с крачетата беше интересно дето така и ги разтвори, но.. Няма значение, излезе красиво..
    - (Малвина) Знам.. Тя е красива. На снимките всяка жена излиза по-секси и по-красива, когато се снима с разтворени крака, гледала съм много снимки на модели и е така..
    - Така е, но.. Виж, вие сте нудисти и възприемате нещата по един.. твърде нормален начин. В нормалния свят много.. Ммм... По-различно би се възприела една жена с разтворени крака или... Пък.. едно 14 годишно момиче..
    - Ооу.. Да, там хората приемат тези неща по много особен начин, за всичко ги хваща срам.. Виж колко е красива, всичко и е красиво, защо трябва да крие нещо от тялото си...?
    - Първо тя е твърде малка.. И... Ох извинявай, наистина.. Просто ... Виж аз приемам нещата както нормалните хора от улицата, не ми обръщай внимание. Вие сте уникални хора с много чисти и искрени разбираня, наистина.. За мен вие сте супер добри хора. Това, че аз не мога да ви разбирам по някога.. Вие сте супер, наистина.
    - Ти си.. странен. (и казвайки ми това и двете се засмяха с глас)
    - Хаха.. благодаря ти, знам. Добре, момичета оставям ви за да отида до тоалетна и.. Благодаря ви за снимките! (казах и се отдръпнах от тях)
    И наистина ми се ходеше по малка нужда. Фокусирах къде е моята приятелка от пейката- Селина, отидох при нея и и дадох апарата и диктофона за да ми ги пази докато се върна. Отдалечих се на няколко дървета разстояние от групата и понеже нямах гащи, които да свалям.. Просто си го хванах и.. пуснах водата. А той ми беше толкова вдървен, че едвам започнах да я пускам.. И когато свърших с тая работа, докато все още си го държах и тръсках както ми беше оголена и главичката.. Тръскайки го усетих, по него и онези вълни от нуждата за изпразване.. Инстинктивно докато си го бях обхванал с ръка забелих 1-2 пъти главичката така.. И усетих, че ми трябва най-накрая на бързо да се изпразня. Бях само на 5 метра от момичетата, от групата.. Реших, че ще успея да го направя на бързо обаче, и че никой няма да забележи за половин минута какво правя...

СЛЕДВА ЧАСТ 30 >>>
    Последно редактирано от LadyDi : 09-19-2014 на 06:51

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си