...И аз пак не пропуснах - пуснах езика си точно през цялата и путка - от горе до долу... Тя потрепери цялата! А моята мацка щом усети какво правя докато я чукам, се обърна към мен и се разсмя, като каза:
- Ах ти.. Не ти ли стига една жена?
- Хаха.. Съжалявам.. Но Лили много ме предизвиква.. Това момиче е толкова перверзно, че.. не знам..
- Знам.. Тя много обича да прави секс въпреки, че е толкова малка.. Пъхни и го и на нея във вагината няколко пъти докато чака партньора си да почине.. Хайде.. Вие и двамата ще се изядете с поглед, утолете малко страстта..
- Е ти пък.. правя го с теб сега?! С теб ми е супер хубаво също..
- Нищо де, хихи.. (засмя се тя) Виж я милата, че ще откачи като ни гледа.. Пъхни и го де, хайде, докато почине момчето..
- Ама.. партньора и!? (прошепнах тихо) Какво ще излезе, че той е смотан и за това аз го вкарвам на Лили.. Не, по-добре да не го злепоставяме момчето..
- Е стига де.. Сега ще го попитаме, нищо няма да каже.. Виж, че той си го изкара от нея да почине за малко.. (и в това време тя директно го попита наистина, на техния си език, а той нещо и отвърна..) -Хайде, давай.. Няма проблеми, той иска за една минутка да почине..
- Хаха... Наистина ли.. (засмях се) Искаш докато те чукам.. Да го извадя от теб и за малко да го вкарам на Лили.. И после пак да продължим, хехе.. (щях да избухна от възбуда)
- Ами да, какво толкова.. Виж я милата, че не издържа, толкова е възбудена.. Лили, нека ти го вкара няколко пъти докато чакаш партньора ти, искаш ли? (обърна се към Лили мацката ми)
- Аммм... Но ти беше тръгнала да свършваш??
- Да.. Не, спокойно.. Аз ще свърша след това.. Просто двамата като ви гледам.. Виждам, че ако се хванете един друг ще се скъсате.. (каза смеейки се) Хайде давайте за малко да ви видя.. Да ви се порадвам..
- Ах ти перверзнице.. (отвърнах аз)
- Ахаахах... (разсмя се Лили)
- Хайде Лили.. Дай да и направим шоуто щом иска.. (казах на малката придърпвайки се към нея..)
И така.. Вкарах го в Лили, директно както си го извадих от моята мацка.. От путка в путка.. Дори вагиналните им сокове се смесиха в един.. Но.. Тази Лили наистина ме влуди! Даже.. В интерес на истината и обърнах доста внимание на нея.. Докато моята мацка ни изчакваше за малко и ни гледаше.. Така силно и се нахвърлих изведнъж на малката, че още в първите секунди я сцепих от блъскане, както бех обезумял от възбуда..
А тя миличкото бебче.. Като започна да скимти и да вика с глас.. Сякъш изперкваше от кеф! Идеше ми да я изпапкам цялата от горе до долу.. цялата! Толкова ми беше сладка.. Хванах и крачетата и и ги разтворих още по-широко в страни.. Чуках я като дивак.. Малка на години, но понасяше такъв груб секс, а така и се искаше още и още от него дори! Щях да я изям цялата от кеф сладката... След малко тя присви крачетата и ги сложи отпред на гърдите ми.. Аз обаче не се стърпях и ми идеше да и го изпапкам едното, както беше по-близо до лицето ми.. Хванах и го с ръка и му ударих един език на цялото.. След това и го ухапах, после го целувах.. После пак го олизах.. И накрая пак го ухапах.. Щях да и изям сладкото краче! Като бебенце ми беше милата..
И точно през това време моята мацка.. Се подаде зад мен и ме целуна зад врата, прошепвайки ми "Ела и мен да ме чукаш така..." Погледнах тогава в очите на Лили, наведох се и я целунах страстно с език в устните и и казах "Страхотно е с теб.. Ще довършим това!" Вкарах и го навътре до края, задържах там за миг запомняйки путката и... И нямаше как.. отдръпнах се от нея, за да дочукам моята мацка, която вече не издържаше без пенис в себе си.. А партньора на Лили явно доста се бе повъзбудил и той.. И в един момент дойде и я обърна по корем на леглото.. Слезе от него и започна да прави секс с нея на задна.. А тя горката от възбуда вече не знаеше може би кой я чука.. Само знаеше, че и е страхотно..
А аз направих почти същото с моята партньорка до тях на леглото - тя стъпи долу а аз заднешком започнах да я блъскам на задна. Толкова възбудено ми беше, че имах чувството, че ще и откъртя влагалището... Вкарвах и го толкова грубо, рязко и бързо, че тя буквално пищеше от кеф.. Чуках я изключително бързо и силно така на задна.. Така силно я блъсках отзад, че дупето и бе почервеняло вече, но всичко това на нея и харесваше не по-малко от на мен. Но не можех да съм по-сдържан, просто... Бях насъбрал толкова много сексуална емоция, че имах нужда всичко това да го изразходя.. В случая сладката путка на моята партньорка понасяше всичко това. За моменти имах чувството, че ще и се сцепи, но за щастие издържаше..
От силната възбуда не усещах никакви признаци на свършване.. Сякъш това да свърша изобщо не го очаквах и да се случи. Лили бе свършила вече от партньора си, а моята мацка бе свършила за цялото време цели 3 пъти. А аз не можех да спра, бях изпаднал в някакво обезумяло състояние, в което имах нужда да чука нон стоп без да спирам и без да свършвам... В един момент мацката ми се обърна към мен, леко позабави темпото.. И ми каза:
- Хайде.. Ше свършиш ли и ти?
- Амм.. Вече не можеш ли? (попитах я загрижено)
- Ами... Започва малко да ме боли... Ти наистина ме разби от секс.. Хайде давай, ще те изчакам.. Опитай да свършиш.
След което се опитах да съм малко по-нежен, продължавайки да правя секс с нея на задна за да опитам да свърша.. Но не ставаше за съжаление. Някак не можех да свърша. Сякаш бях забравил какво е да свърша след секс с момиче. Същевременно Лили и партньора и тъкмо бяха приключили със секса и малката сладурка седеше до нас и ни гледаше отпочивайки си. По едно време моята партньорка се обърна отново към мен, а на лицето и прочетох изражение, в което личеше, че едвам ме дочаква:
- Няма ли да можеш? (попита ме тя)
- Ох не знам.. Сега откакто забавих темпото и започнах да го давам по-нежно хептен май няма да мога..
- Разбирам.. На теб ти трябва много секс за да се насити този твой пенис, че да се изпразни.. Мен обаче започна да ме боли доста, съжалявам.. Имам нужда да легна за малко на леглото с отворени крака за да ми се успокои защото.. Наистина започна да ме боли от теб.. Ако искате продължете с Лили? Лили искаш ли? (обръщайки се и към нея)Трябва му едно момиче за около 20-на минути може би, да я почука по-грубо и мисля, че ще свърши.. Помогни му моля те..
- Да.. Нека дойде, хайде.. Тъкмо и на мен ще ми хареса.. (отвърна Лили)
Така се пренасочих отново към малката принцеска.. А моята мацка се просна като пребита на леглото, цялата потна.. Легна по гръб до нас, отвори широко в страни крака и релаксирайки затвори очи.. Наистина много я бе заболяло от грубия секс.. Горкичката.
СЛЕДВА ЧАСТ 46 >>
Последно редактирано от Div4uk : 06-03-2015 на 09:16