- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изпортих едно момче на класната му и тя го наказа..
Просто ти казах, че си доносничка, което е факт, предвид постъпката ти.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Точно в този случай момчето,което понесе всичко нямаше никаква вина.
Добре си направила
Баща ти . Ти znaesh ли ,че в днешно време 8 класниците вадят такива тела ,че изглеждат като 18 годишни![]()
Може момичето да я е страх ве тъпанар , не всеки има силна психика , мноо си тъп обаче
Ако аз убивам някой твой приятел или маика ти искаш да кажеш че ще се намесиш тъй лиПървичната ти реакция ще е да избягаш , толкова много ще се насереш
Детските ти разсъждения ме навяват на мисълта че не си на повече от 14
Затова ще получиш 14 юмрука от мен , насран кроасан
![]()
А македонците като теб не са ли доносници ве , СМУКАЧТи си досущ като лапето , мноо си прост
И за тебе важи това което казах , ти дето се водиш мъж ще насереш много повече ,дори не би се оплакалТакива ербапи като вас наи ме кефят , act tough , правят се на батка , момента в който пристъпиш към тях да ги интимидеитНеш и насират до неочаквано равнище
Нека да позная събираш смелост от тиин приятелите ти , надъхвате се в училище заедно 10 човека обаче когато усуча един другите се разбягват
много ми приличаш по тактика на действие на уличните кучета , може би щото си изпукан БЪЛХАРНИК
още един факт че си насрана албанска круша , нападаш момичетата за нищо и понеже е лесно да не ти отвърнат подобаващо ти минава номера , що не нападна мен в темата ми ами подскокна като девственица видяла 20 санта![]()
УМРИ
и като за финал че се сетих нещо друго , ЛЕШОЯД, трети клас станах свидетел как петокласник разби стъклена бутилка в устата на едно дете понеже не искал да му даде назаем уалкменаи въобще не знаеш на кво място съм израстнал , на място където да ти смачкат главата беше нещо нормално
така че за това че децата нямали сила може да мреш
аз мога да ти докарам един петокласник дето има 50-60 улични боя зад гърба а ти си глезльо на който най голямото сбиване е това да се сдърпа с майка сии си залагам колата че щи разбие мутрата за около 2 минути
после в главата ти ще навлязат объркани мисли , защо си толкова жалък или може би дали ще оцелееш изобщо
Последно редактирано от LeagueofShadows : 11-01-2013 на 13:26
Не съм македонец : /.
Иначе много ме кефи да ти чета филмите, само ми е чудно - кой ти дава достъп до интернет в лудницата.
И по темата, какво е щяло да й стане, ако беше помолила първия съученик в коридора да ги разтърве. Или да им викне нещо, колкото да ги разсее. Дори и само да е стояла настрана и да е крещяла за помощ е щяла да помогне повече. Съмнявам се тези да се оставят и да й скочат да я бият. Ако ти си достатъчно бавен да посягаш на момиче, то повечето не са.
Единствените,които бяха там бяха негови съученици,които разбира се бяха доволни от това,което прави. Как да ги накарам да ги разтърват, като те се радваха,че той искаше да го натика в тоалетната и там да довърши боя?
^А опита ли? Или те достраша, че ще излезеш смотана и недостойна за селския бияч?
Нека отново повторя. Това не му е първи път. Преди около седмица пак се спречкаха и се стигна до бой, в следствие на което аз отидох при него и му казах да спре,а той изобщо не ме изслуша.. Защо да правя неуспешен опит да го спра,като най-доброто решение беше да го кажа на класната му,за да ги разтърве.
Теб кво те ебе кой с кого се бие, явно и бития и побойника имат някаква вина, тъй че ги остави да се оправят...да не завършиш ти със шамар накрая![]()
Сега той страда от синдрома Snitch mísos (доносникомразус) и желае да разпори всяка твоя вътрешност... Съжалявам.
Харесваш го,но го портиш?Е това вече не го разбирам...
Но като цяло си постъпила правилно,но според мен не можеш да очакваш да те гледа миличко след като класната го е наказала защото си го изпортила.