.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Не позна, ама то не може и да се очаква повече от някаква осмокласничка.

Ти не можеш да пишеш грамотно, пък си тръгнала да определяш кой бил злобен и кой е по-слаб.
    За разлика от теб аз разсъждавам,не съм като теб. И ако бях на твоето място, щях да съм малко по-умна и да не се правя на много нещо,че и да споря с едно четиринадесет годишно момиче. И какво? Показа,че си по-грамотен от мен,сега какво? С какво пак ще спориш?

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Просто ти казах, че си доносничка, което е факт, предвид постъпката ти.

С това изказване се стигна до спор,в който нямаше никакъв смисъл,но както и да е.. Аз съм си виновната,че ти отговорих..

Какво пребиване в 8ми клас?!? Ти момчета нямат нито силата, нито техниката, че да си направят нещо сериозно, още повече в училище.
    Да бе, затова онзи ден четох една тема в друг форум как 14-годиншният син на авторката отнесъл няколко юмрука в устата и после на зъболекар се дават четирицифрени суми.
    Ти в коя действителност точно живееш?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Да бе, затова онзи ден четох една тема в друг форум как 14-годиншният син на авторката отнесъл няколко юмрука в устата и после на зъболекар се дават четирицифрени суми.
    Ти в коя действителност точно живееш?
    В тая, дето 14 годишните не са мутанти по 70-80 кила.
    А може би си е заслужавал юмруците или сме на принципа "винаги е виновен тоя, който бие"?

Точно в този случай момчето,което понесе всичко нямаше никаква вина.

Добре си направила

Баща ти . Ти znaesh ли ,че в днешно време 8 класниците вадят такива тела ,че изглеждат като 18 годишни

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Да бе!
    А, ако някой гледа как убиват брат ти и после отиде да каже на полицията, но не е направил нищо за да го спаси, дали ще говориш така?
    Не е постъпила правилно нито спрямо битото момче, нито спрямо повярвалия си шматарок.
    Може момичето да я е страх ве тъпанар , не всеки има силна психика , мноо си тъп обаче
    Ако аз убивам някой твой приятел или маика ти искаш да кажеш че ще се намесиш тъй ли Първичната ти реакция ще е да избягаш , толкова много ще се насереш Детските ти разсъждения ме навяват на мисълта че не си на повече от 14 Затова ще получиш 14 юмрука от мен , насран кроасан

А македонците като теб не са ли доносници ве , СМУКАЧ Ти си досущ като лапето , мноо си прост

И за тебе важи това което казах , ти дето се водиш мъж ще насереш много повече ,дори не би се оплакал Такива ербапи като вас наи ме кефят , act tough , правят се на батка , момента в който пристъпиш към тях да ги интимидеитНеш и насират до неочаквано равнище Нека да позная събираш смелост от тиин приятелите ти , надъхвате се в училище заедно 10 човека обаче когато усуча един другите се разбягват много ми приличаш по тактика на действие на уличните кучета , може би щото си изпукан БЪЛХАРНИК

още един факт че си насрана албанска круша , нападаш момичетата за нищо и понеже е лесно да не ти отвърнат подобаващо ти минава номера , що не нападна мен в темата ми ами подскокна като девственица видяла 20 санта УМРИ

и като за финал че се сетих нещо друго , ЛЕШОЯД, трети клас станах свидетел как петокласник разби стъклена бутилка в устата на едно дете понеже не искал да му даде назаем уалкмена и въобще не знаеш на кво място съм израстнал , на място където да ти смачкат главата беше нещо нормално така че за това че децата нямали сила може да мреш
    аз мога да ти докарам един петокласник дето има 50-60 улични боя зад гърба а ти си глезльо на който най голямото сбиване е това да се сдърпа с майка си и си залагам колата че щи разбие мутрата за около 2 минути после в главата ти ще навлязат объркани мисли , защо си толкова жалък или може би дали ще оцелееш изобщо
    Последно редактирано от LeagueofShadows : 11-01-2013 на 13:26

Не съм македонец : /.

Иначе много ме кефи да ти чета филмите, само ми е чудно - кой ти дава достъп до интернет в лудницата.

Супер фен Аватара на chupachups
    Прав си, че не винаги е виновен този който бие, НО прави разлика между клюкарстване и това да кажеш това което трябва.
    В тая, дето 14 годишните не са мутанти по 70-80 кила.
    А може би си е заслужавал юмруците или сме на принципа "винаги е виновен тоя, който бие"?

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от LeagueofShadows Виж мнението
    Може момичето да я е страх ве тъпанар , не всеки има силна психика , мноо си тъп обаче
    Ако аз убивам някой твой приятел или маика ти искаш да кажеш че ще се намесиш тъй ли Първичната ти реакция ще е да избягаш , толкова много ще се насереш Детските ти разсъждения ме навяват на мисълта че не си на повече от 14 Затова ще получиш 14 юмрука от мен , насран кроасан
    Виж сега, ти още докато посягаш на някой мой близък в присъствието ми, ще бъдеш брутално пребит и изнасилван многократно. И за пребиването и за изнасилването ще се използват подръчни средства, няма се цапам с лайната, течащи по вените ти.

И по темата, какво е щяло да й стане, ако беше помолила първия съученик в коридора да ги разтърве. Или да им викне нещо, колкото да ги разсее. Дори и само да е стояла настрана и да е крещяла за помощ е щяла да помогне повече. Съмнявам се тези да се оставят и да й скочат да я бият. Ако ти си достатъчно бавен да посягаш на момиче, то повечето не са.

Единствените,които бяха там бяха негови съученици,които разбира се бяха доволни от това,което прави. Как да ги накарам да ги разтърват, като те се радваха,че той искаше да го натика в тоалетната и там да довърши боя?

^А опита ли? Или те достраша, че ще излезеш смотана и недостойна за селския бияч?

Нека отново повторя. Това не му е първи път. Преди около седмица пак се спречкаха и се стигна до бой, в следствие на което аз отидох при него и му казах да спре,а той изобщо не ме изслуша.. Защо да правя неуспешен опит да го спра,като най-доброто решение беше да го кажа на класната му,за да ги разтърве.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Виж сега, ти още докато посягаш на някой мой близък в присъствието ми, ще бъдеш брутално пребит и изнасилван многократно. И за пребиването и за изнасилването ще се използват подръчни средства, няма се цапам с лайната, течащи по вените ти.
    МУААААААААААААААААААААААА ААААААХАХАХАХАХА

Теб кво те ебе кой с кого се бие, явно и бития и побойника имат някаква вина, тъй че ги остави да се оправят...да не завършиш ти със шамар накрая

Голям фен Аватара на Ospi
    Сега той страда от синдрома Snitch mísos (доносникомразус) и желае да разпори всяка твоя вътрешност... Съжалявам.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от vampire*-* Виж мнението
    Казах на госпожата,че едно момче (което харесвам) е било друго. Госпожата отиде и го наказа. Бях с едни приятелки в коридора и той ме попита дали аз съм го казала на госпожата му,защото аз бях единствената,която беше там,когато го биеше.. След това аз му отговорих,че не съм,защото не знаех каква ще бъде реакцията му. Госпожата отиде и говори с него,а той каза,че не е направил нищо.. Проблема е там,че едно момче ме изпорти,че аз съм го казала.. Гледа ме ужасяващо. Да, аз бях правата,защото го казах,това не му е било първия път. (осми клас е) Бие по-слабите и по-безпомощните и се прави на много силен.. Отврат .. Мнението ми за него тотално се промени.. Ами ако дойде и ми се развика,затова,че съм го казала? Или пък,ако започне да ме убижда??
    Е това са най-долните хора! Не могат да си понесът последствията от собствените постъпки... Или го издаваш и му казваш в очите, че беше ти или си мълчиш. Ебати селянията...

Харесваш го,но го портиш?Е това вече не го разбирам...
    Но като цяло си постъпила правилно,но според мен не можеш да очакваш да те гледа миличко след като класната го е наказала защото си го изпортила.

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Постъпила си правилно. Ако започне да те Обижда го пращаш на майната му.
    +++

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си