.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Свалки и намеци в продължение на 4 години. После отношенията ни уж се задълбочиха, приказката продължи още 5 месеца и после *boom* свърши. Оказа се задник под прикритие, а аз бях прекалено наивна.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Първата ми приятелка беше увлечение. Любовта беше нещо различно - 12 клас. Нещата не се получиха , ама спомените останаха. Днес тамън си взех китайки и се сетих за една случка - приятелката ми имаше много гаден ден , а аз имах ангажимент в друг град. Направих се , че понеже проблемът и не е голям , а аз имам работа , не ми пука , само за да я изненадам пред тях 2-3 часа по-късно с бутилка вино и китайско. Ех , честно казано , много ми липсват такива моменти , тази невинност и наивност

20ти Ноември, 2011 някакъв познат на познатият на един приятел ( ) ми изпрати покана във ФБ и започна да ми пише, след като го отрязах няколко пъти си мислех, че най-накрая съм се оттървала от него. 4 дни по-късно трябваше да ходя някъде с наще, по случай празника, но брат ми се разболя и отидох у едни приятели. Този същият се оказа там, дойде, започнахме да си говорим и така разговорът ни продължи може би 5-6 часа, оказа се много забавен и имахме доста общи приказки. Разменихме си номерата, най-накрая го добавих във Facebook, започнахме да си говорим всеки ден, СМСи, facebook chat, skype разговори по цяла нощ. Всеки ден ме взимаше от училище и ме караше до нас, през уикендите ходехме на разходки в парковете или на кино и така цял един месец. на 25ти Декември, 2011 си признахме очевидното и от тогава, вече почти 2 години, сме заедно. И като се сетя колко лоша бях към него в началото и как заради някакви глупави предрасъдаци щях да изпусна такъв човек. Добре поне, че той беше настоятелен

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си