- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нека всеки си изкаже мнението..
Темата ми е сериозна и нека всеки си изкаже мнението , няма значение какво е стига да го мисли .. та ето за какво става въпрос
-Как така съм на 20 год и не съм се целувал, или пък имал реална приятелка освен по интернет .. снимка няма да поствам,но ще вметна че съм около 187 висок 82,3 кг.. и се занимавам с спорт от 4,5 години..
-Не е като да не са ме заглеждали метро кино или където и да е , но когато някоя ми хареса ако съм с някой приятел нещо ми става смешно и почвам да се лигавя и не се стига до нищо дори да ме е загледало даденото момиче..
-А така наречениете кифли, някои които съм ги заглеждал те мен не са , защото съм без ''айфон'' и без нов автомобил..
Та накратко това е сега причините според вас кви са може да споделите , нека темата да е без спам
МЕРСИ : )
ако едно момиче те хареса ще те хареса не е казано да имаш айфон или най яката кола да вярно е всеки първо гледа външния вид защото първо то се забелязва но когато опознаеш някого човека за теб става по близък и го виждаш по красив защото си го опознал така че когато си харесаш наистина някое момиче дръж се като себе си и ти направи първата крачка нищо не идва готово в ръцете ти![]()
Спри да се лигавиш, когато има момичета около теб! Можеш да пускаш леки шеги, но нищо повече.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Мисля, че не си опознал достатъчно себе си, за да знаеш какво точно искаш и как да си го получиш.
Ушев педераст!
иди на курва бре
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Идва момент, когато човек опознава себе си достатъчно добре - външно и вътрешно. Дава си сметка какво представлява, какви качества има, с какво е по-различен от другите. Тогава той се самооценява и започва да коригира недостатъците си. Да изтъква положителните си качества, а защо не и да работи още върху тях. Започва да уважава себе си до толкова, че и околните започват да го уважават. Ти се описваш като един призрак, който е подминаван. Чакаш някой да дойде и да ти тропне на вратата. Още повече през интернет, няма как да стане. Има толкова много психология на тема любов, връзки, "Как да се харесаш", пък дори и в този сайт. Положи усилия да разбереш какво точно ти липсва, какво харесват момичетата. Никой от този форум не е способен да ти каже какво ти липсва - това само ти го знаеш. За всяка цел се изискват усилия. Не си мисли, че като си на 20г, висок си 187см и тежиш 82,3кг, това е достатъчно. Щом това е единственото нещо, с което можеш да се опишеш, значи има много да работиш по собственото си опознаване. Успех ти желая!![]()
Ушев педераст!
Да разбирам, че си твърде велик, за да се бориш за някого?
Последно редактирано от kristaila : 11-14-2013 на 09:13
Ушев педераст!
Абе най-добрия вариант за тебе, ако искаш секс веднага си остава курвата![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
глеи ся мои човек , никога не сваляй тъй гарда тука щото ще те нападнат тъй както мастия напада мухлясал бахури не им вярвай на простотиите които ти говорят повечето
![]()
остави компанията ти която може да ти влияе зле и да те дърпа назад , като за начало почни да вършиш нещата сам и да излизаш навсякъде сам , този които винаги е бил сам винаги е бил по силен понеже е разчитал единствено на себе сижените харесват силна психика . сигурно ще ти е некомфортно но ще видиш колко повече ще ти се качи самочувствието
![]()
още нещо , приятелката ти няма да избягазапълвай си времето с полезни неща , работи над себе си , не само върху тялото ами и върху духа интелекта и т.н. нещата ще се наредят
![]()
а тва с курвата е като да препишеш на училище , ще искараш шестица ама няма да знаеш нищо по предметаефекта ще временно положителен и отрицателен вбъдеще
LeagueofShadows
Е да но навсякъде да излизам сам , е малко кофти .. иначе си прав..
Замислих се че като цяло не искам сериозна връзка, мислех си че искам но съм се заблуждавал заради обграждащите постоянно двойки навсякъде където и да се сетите .. смисъл аз съм на 20 год и мисля че не ми трябва сериозна приятелка за сега и няма да се насилвам и да я търся.. : )