.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Нека всеки си изкаже мнението..

Темата ми е сериозна и нека всеки си изкаже мнението , няма значение какво е стига да го мисли .. та ето за какво става въпрос

-Как така съм на 20 год и не съм се целувал, или пък имал реална приятелка освен по интернет .. снимка няма да поствам,но ще вметна че съм около 187 висок 82,3 кг.. и се занимавам с спорт от 4,5 години..

-Не е като да не са ме заглеждали метро кино или където и да е , но когато някоя ми хареса ако съм с някой приятел нещо ми става смешно и почвам да се лигавя и не се стига до нищо дори да ме е загледало даденото момиче..

-А така наречениете кифли, някои които съм ги заглеждал те мен не са , защото съм без ''айфон'' и без нов автомобил..

Та накратко това е сега причините според вас кви са може да споделите , нека темата да е без спам

МЕРСИ : )

ако едно момиче те хареса ще те хареса не е казано да имаш айфон или най яката кола да вярно е всеки първо гледа външния вид защото първо то се забелязва но когато опознаеш някого човека за теб става по близък и го виждаш по красив защото си го опознал така че когато си харесаш наистина някое момиче дръж се като себе си и ти направи първата крачка нищо не идва готово в ръцете ти

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Спри да се лигавиш, когато има момичета около теб! Можеш да пускаш леки шеги, но нищо повече.

Мега фен Аватара на 102
    AnarchyBoy, ти ли си ?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    AnarchyBoy, ти ли си ?
    Аз съм на 18.. до там четох, на долу няма смисъл, 100 % има още бая разлики.

Продължаваш да не си забавен..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Little Monster Виж мнението
    Спри да се лигавиш, когато има момичета около теб! Можеш да пускаш леки шеги, но нищо повече.
    Дам, мен лично прекомерно лигавещите се момчета много ме отблъскват. И поемай нещата в свои ръце, вероятно си доста нерешителен, поне така ми изглежда според написаната история.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Дам, мен лично прекомерно лигавещите се момчета много ме отблъскват. И поемай нещата в свои ръце, вероятно си доста нерешителен, поне така ми изглежда според написаната история.
    Ами нерешителен, може да се каже към момичетата да, за другите неща мисля че не съм,но този проблем не знам как да го махна .. нерешителност към момичетата..

за 2 дена 5 комента ебати случая :Д

Град
    У холу...
    Мисля, че не си опознал достатъчно себе си, за да знаеш какво точно искаш и как да си го получиш.
    Ушев педераст!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    иди на курва бре
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от kristaila Виж мнението
    Мисля, че не си опознал достатъчно себе си, за да знаеш какво точно искаш и как да си го получиш.
    може ли по разяснено да го напишеш

Град
    У холу...
    Идва момент, когато човек опознава себе си достатъчно добре - външно и вътрешно. Дава си сметка какво представлява, какви качества има, с какво е по-различен от другите. Тогава той се самооценява и започва да коригира недостатъците си. Да изтъква положителните си качества, а защо не и да работи още върху тях. Започва да уважава себе си до толкова, че и околните започват да го уважават. Ти се описваш като един призрак, който е подминаван. Чакаш някой да дойде и да ти тропне на вратата. Още повече през интернет, няма как да стане. Има толкова много психология на тема любов, връзки, "Как да се харесаш", пък дори и в този сайт. Положи усилия да разбереш какво точно ти липсва, какво харесват момичетата. Никой от този форум не е способен да ти каже какво ти липсва - това само ти го знаеш. За всяка цел се изискват усилия. Не си мисли, че като си на 20г, висок си 187см и тежиш 82,3кг, това е достатъчно. Щом това е единственото нещо, с което можеш да се опишеш, значи има много да работиш по собственото си опознаване. Успех ти желая!
    Ушев педераст!

Идва момент, когато човек опознава себе си достатъчно добре - външно и вътрешно. Дава си сметка какво представлява, какви качества има, с какво е по-различен от другите. Тогава той се самооценява и започва да коригира недостатъците си. Да изтъква положителните си качества, а защо не и да работи още върху тях. Започва да уважава себе си до толкова, че и околните започват да го уважават. Ти се описваш като един призрак, който е подминаван. Чакаш някой да дойде и да ти тропне на вратата. Още повече през интернет, няма как да стане. Има толкова много психология на тема любов, връзки, "Как да се харесаш", пък дори и в този сайт. Положи усилия да разбереш какво точно ти липсва, какво харесват момичетата. Никой от този форум не е способен да ти каже какво ти липсва - това само ти го знаеш. За всяка цел се изискват усилия. Не си мисли, че като си на 20г, висок си 187см и тежиш 82,3кг, това е достатъчно. Щом това е единственото нещо, с което можеш да се опишеш, значи има много да работиш по собственото си опознаване. Успех ти желая!
    предпочитам да се гръмна отколкото да се занимавам с тва което каза честно ..

Град
    У холу...
    Да разбирам, че си твърде велик, за да се бориш за някого?
    Последно редактирано от kristaila : 11-14-2013 на 09:13
    Ушев педераст!

Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    иди на курва бре
    Пробвай тва. Ходил съм само 2 пъти на ковра, обаче имам чувството (поне при мене е така), че много дига гарда и нямаш пролем в контакта с момичетата (лигавнята)

Да разбирам, че си твърде велик, за да се бориш за някого?
    къде съм го казал ?

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Абе най-добрия вариант за тебе, ако искаш секс веднага си остава курвата
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    Абе най-добрия вариант за тебе, ако искаш секс веднага си остава курвата

Пичага май не си разбрал какво съм попитал в темата..

Цитирай Първоначално написано от crazyshitman Виж мнението
    Темата ми е сериозна и нека всеки си изкаже мнението , няма значение какво е стига да го мисли .. та ето за какво става въпрос

-Как така съм на 20 год и не съм се целувал, или пък имал реална приятелка освен по интернет .. снимка няма да поствам,но ще вметна че съм около 187 висок 82,3 кг.. и се занимавам с спорт от 4,5 години..

-Не е като да не са ме заглеждали метро кино или където и да е , но когато някоя ми хареса ако съм с някой приятел нещо ми става смешно и почвам да се лигавя и не се стига до нищо дори да ме е загледало даденото момиче..

-А така наречениете кифли, някои които съм ги заглеждал те мен не са , защото съм без ''айфон'' и без нов автомобил..

Та накратко това е сега причините според вас кви са може да споделите , нека темата да е без спам

МЕРСИ : )
    глеи ся мои човек , никога не сваляй тъй гарда тука щото ще те нападнат тъй както мастия напада мухлясал бахур и не им вярвай на простотиите които ти говорят повечето

остави компанията ти която може да ти влияе зле и да те дърпа назад , като за начало почни да вършиш нещата сам и да излизаш навсякъде сам , този които винаги е бил сам винаги е бил по силен понеже е разчитал единствено на себе си жените харесват силна психика . сигурно ще ти е некомфортно но ще видиш колко повече ще ти се качи самочувствието

още нещо , приятелката ти няма да избяга запълвай си времето с полезни неща , работи над себе си , не само върху тялото ами и върху духа интелекта и т.н. нещата ще се наредят

а тва с курвата е като да препишеш на училище , ще искараш шестица ама няма да знаеш нищо по предмета ефекта ще временно положителен и отрицателен вбъдеще

яко име (y)

LeagueofShadows

Е да но навсякъде да излизам сам , е малко кофти .. иначе си прав..

Замислих се че като цяло не искам сериозна връзка, мислех си че искам но съм се заблуждавал заради обграждащите постоянно двойки навсякъде където и да се сетите .. смисъл аз съм на 20 год и мисля че не ми трябва сериозна приятелка за сега и няма да се насилвам и да я търся.. : )

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от DirtyDirty Виж мнението
    ако едно момиче те хареса ще те хареса не е казано да имаш айфон или най яката кола да вярно е всеки първо гледа външния вид защото първо то се забелязва но когато опознаеш някого човека за теб става по близък и го виждаш по красив защото си го опознал така че когато си харесаш наистина някое момиче дръж се като себе си и ти направи първата крачка нищо не идва готово в ръцете ти
    Това

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Това

Не съм съгласен с тва, след като при жените има всякакви характери както и при мъжете ,мисля че няма значение кой ще я направи първи, и не робувам на тъпи измислени неща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си