.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Отпусни се опознай едно момиче първо и тогово мисли за сериозна връзка ... не се натъжавай заради тия кифли защото явно си свястно момче и не ти трябва някоя златотърсачка ... всичко се случва с причина и просто остави нещата да се случат сами няма как данасилиш съдбата ... мое мнение и късмет

Цитирай Първоначално написано от Panda^^ Виж мнението
    Отпусни се опознай едно момиче първо и тогово мисли за сериозна връзка ... не се натъжавай заради тия кифли защото явно си свястно момче и не ти трябва някоя златотърсачка ... всичко се случва с причина и просто остави нещата да се случат сами няма как данасилиш съдбата ... мое мнение и късмет
    Здрасти, за мен това което казваш нещата с съдбата, както по филмите да излезна от някъде, да се блъснем и да се запознаем да се оженим и т.н. за мен тва са булшит.. иначе мерси за съвета и определено не ми трябва златотърсачка,не си и търся : )

E съдбата не винаги значи да се блъснете по улицата просто нашите представи често савкарани в рамка и не мислим извън нея ... просто в доден момоин ще срещнеш някоя истинска по един или друг начин .. не се подвеждай по маниполаторки и интригантки поне аз това те съветвам и късмет

Цитирай Първоначално написано от Panda^^ Виж мнението
    E съдбата не винаги значи да се блъснете по улицата просто нашите представи често савкарани в рамка и не мислим извън нея ... просто в доден момоин ще срещнеш някоя истинска по един или друг начин .. не се подвеждай по маниполаторки и интригантки поне аз това те съветвам и късмет

мерси гледам се пазя от такива колкото мога : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си