Имам чувството, че вече не разбирам младите.
Отвращавам се като видя лесбийки и хората ми се чудят защо, след като съм нямал нищо против педалите. Е сами да си отговорят на бозавия въпрос. Вече навлизат на мода и "чалгометълите".
Гледам как 98 набор коментират, че 00 и нагоре не знаели що е любов. Гледам прогресивно оскубване на всеки косъм при мъжкия пол, като е абсолютно необходимо до 14 да нямат косми никъде по тялото с изключение на главата и веждите (а някои и на там посягат). Наблюдавам и как бирата се измества от сайдери...
Да не говоря липса на каквото и да е възпитание. Вчера ми разказват как откраднали на някъв дядка бастуна лапета на макс 10 години.
Затова си казвам че като народ промяната първо трябва да почне от нас, а после от държавата. Колко индивида си седят у тях без да протестират? Да не говорим че има и протестиращи, които са там заради приятели или "защото е модерно". И аз не съм в много правилна позиция да коментирам на това, но въпреки това аз заставам зад най-дълбокото си убеждение, че всеки човек има право на мнение.