- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Bб или СС крем?
И на коя марка е най-хубав? Nivea, Garnier, Bioten... :с мнения, моля![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Зависи с какъв тип кожа си.
П.П. От тия марки, които си написала, никой не е хубав.
Сс крема по принцип е за изравняване на тена и единствено за биотен и микса знам, че са хубави. Относно бб крема той има някакво покритие.Аз съм доволна от този на гарниер, който ползвам вече от 1-2 месеца.
Аз съм използвала тези BB кремове и мога да ги препоръчам.
![]()
CC крема е по-скоро за изравняване на тена, ако искаш по-стабилно покритие ( не очаквай ефект като от фдт ), си вземи BB. Аз имам CC крема на Bioten и съм много доволна от него, лека текстура и равномерно покритие, а с пудра отгоре не ми мърда цял ден.
BB крем не съм ползвала. CC имам и аз този на Bioten. Няма кой знае какво покритие, но за всеки ден става. От както си го взех фдт не съм ползвала.
И трите ги има в ензо.
Artdeco Anti- Aging BB Cream е уникален,но цената му лично за мен е висока.Получих го като подарък и така и след като свърши не си го поръчах отново![]()
http://www.enzo.bg/artdeco/anti-aging-bb-cream-bb-krem/
Lierac Hydra-Chrono+ също е по-скъп,но отново много добър.
http://www.enzo.bg/lierac/hydra-chro...-tonizirassha/
La Roche-Posay Hydreane BB е този,който използвам и в момента,харесва ми марката и какъв ефект има на кожата ми.Не мазни и покрива добре.
http://www.enzo.bg/la-roche-posay/hy...creme-bb-krem/
От изброените съм ползвала CC на Биотен и съм много доволна. BB-то ми е на Dermalogica.
Как е цветовата гама на Биотен, има ли достатъчно светли жълти нюанси?
Биотен има само 2 нюанса- тъмно и светло.. светлото мисля, че е достатъчно сетло ;д в момента съм с него. За колко светло питаш ? ;д
Аз съм със светла кожа, но не много светла. Светлият нюанс на Биотен ми пасва идеално. Като цяло покривността му не е много голяма.
Ползвала съм СС на Биотен и Нивеа - доволна съм повече от Биотен. Аз не ползвам ВВ кремове, а фондьотени, така че за тях не мога да дам мнение.
CC-то на Bioten на мен ми е дооооста тъмно. И е минало покрай CC.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Имам bb na essence, както и cc to na bioten, взех го заради ниската цена. Не виждам особена разлика, все за мазане...
Има разлика между ВВ и СС крем. СС е по-скоро против бръчки, смисъл че ти прави лицето по-гладко, а ВВ си е най-вече за изравняване на тена и има леко покритие. Ако си с по-светла кожа Гарниер е много по-удачен избор, защото Нивеа са им доста тъмни тоновете. Аз лично вече от година сигурно си ползвам ВВ крема на Гарниер (най-светлия тон), по едно грахово зърно не повече, все пак целта е да се изравни тена, а не да има много покривен ефект и съм доволна. Нито се омазнява нито става на петна както някой по-горе каза. Но трябва да пробваш на себе си, все пак всяка кожа е различна.![]()
На Лореал е много добър според мен, има и на Missha (корейска марка мисля че) страхотен е!
CC не съм пробвала, но съм чувала, че е добър.Аз използвам ББ на орифлейм от 4-5месеца и съм изключително доволна.Бах си взела и на гарние...и изобщо не ми хареса ..