- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Зарязана след секс...
Здравейте. На 21 съм и доскоро бях девствена..., но реших да изгубя девствеността си с един познат, който преди да спи с мене ме затрупваше с комплименти и есемеси, а когато нещото се случа, ме заряза скоро след това. Чувствам се наистина ужасно и адски много съжалявам. Същият човек е с адски голямо самочувствие и голям брой момичета около него. Защо си мислите, че стана така? Случвало ли ви се е и на вас?
така се правят бройки
Да не ти пука. Поне си си задоволила желанието да правиш секс.
Наистина се чувствам много наранена, защото ми беше първият и до някаква степен се привързах към него... жалко е, че има такива егоистични боклуци, които се интересуват само от собственото си его.
Идеята беше, че не се знае дали и удоволствието не е било само негово...щото ако само ги бройка, едва ли му дреме дали те свършват.
По темата все пак, на въпроса "защо стана така", отговора е мн прост: защото ти си му позволила. Знаейки че той е женкар е било повече от предвидимо развитието...
Усещах, че ще стане така, признавам си го..но фактът, че не бях прАВИЛа секс и съм на 21 г. ме притесняваше, а от секса нямаше никаква полза тъй като не получих никакво удоволствие..просто бях поредната бройка на един боклук...
Какво подкрепа, да не сме в АА? Още много ще те ебът и зарязват. В крайна сметка винаги може да му се обадиш след 3-4 седмици и да му кажеш: -Здравей, аз съм еди си коя ако ме помниш, днес си правих изследвания и разбрах, че съм имала СПИН, лекаря ми ме посъветва да се обадя на всички с които съм имала контакт.
n00bs
Не е дошъл краят на света. Ти си решила, че ти се прави секс и си правила секс, казваш, че ти е бил познат, т.е. дори не си имала чувства към него, така че няма какво толкова да се съжаляваш.
Естествено, че удоволствието ще бъде на границата към нулево, друга ми беше мисълта.. Хубавото е, че тоз, поне един път е искал, лошото щеше да бъде ако продължаваше със сценария, в който лесно се оплиташ , тогава щеше да е по-кофти усещането.
щях да се чувствам още по - използвана..
Това означава ли, че съм наивна?