.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Отново за момчета ще се говори.

Добре де, темата става и да момичета.

Знам, че имам много несигурни момичета и исках да напиша тема, в която става въпрос за това как да заговорим момчетата (ими момичета - няма значение). Давам пример.

Аз съм "жестоко" влюбена в един 10 класник. Харесва спорт като всяко друго момче, и двамата слушаме рок до припадък и не сме си говорили от десетина дни. Много искам да го заговоря, но не знам как да започна. Вече опитах две пъти, но те не бяха сполучливи. Моля ви кажете ми как да започна разговор.

Та това е моята история, която се нуждае от помощ. Много бих искала да няма глупави отговори, но все пак хора сме какво да се прави. Оценявам всякаква помощ!

МЕРСИ
    Последно редактирано от Zeppelin14 : 11-25-2013 на 19:10

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от Zeppelin14 Виж мнението
    Много искам да го заговоря, но не знам как да започна. Вече опитах две пъти, но те не бяха сполучливи.
    Защо? Той не е проявил интерес или...? Всъщност... не искам да те обезкуражавам, ноо момчетата, ако имат интерес (и още повече ако момичето вече е направило някаква крачка, т.е зелената светлина е факт), намират начин да тласнат познанството към развитие. Дори принципно да не са кой знае колко общителни.
    Разкажи все пак повече .
    Последно редактирано от paradosou : 11-25-2013 на 18:50

Не знам. Досега си говорихме свободно. Закачахме се и така нататък. Е не ми споделя дълбоки тайни... Въпросът е, че е малко по-голям и живеем в различни градове, но догодина може би ще се преместя в неговия град(не питайте защо). Единствената ни връзка е чата, но започнахе все по-малко и по-малко да си пишем. Мисля, че проявява някакъв интерес, но нали знаете - от разстояние не може да се разбере.

Е това стига ли?

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от Zeppelin14 Виж мнението
    Аз съм жестоко влюбена в един 10 класник.
    За малко щеше да ме свалиш от стола от смях

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ако те харесва ще те потърси

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Питай го дали ще ходи на някой концерт

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове