- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
така е
аз вярвам във феята на зъбките
като ми падаха млечните зъби тя ми пускаше всеки път по 1 долар под възглавницата
А щот Русия е най-невинната на света. Кой държи цената на бензина спец. в България толкова висок? Дали са американците, а?
Vanchhh да отиде да измере лично темперетурата на повърхността на слънцето с термометър и разтоянието от Земята до него с метър.
Ще замълча, че да не те убидя. Опс, то май има такава поговорка..
Убиди ме
Защо превърнахте стола в кокошкарник? Прехвърлете си спама, празнотата и спрялостта към някоя специално за вас тема, а не в трите най-активни в раздела.
Калпазанке, нещо, да си починат малко?
Ти искаш ли, не бързам за никъде :д Едва ли ще предложа зрелище
Сигурно би било ок ;п. Не държа на зрелищата така или иначе + думата има поне 2 смисъла.
Бих отговаряла по някое време, сега не. От време на време има попадения сред въпросите, преди няколко години като ме впечатлеше някой си драсках мнението в уърд файл и наскоро го разгледах, беше странно.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Рафчо къде си ?
Как прекара Петък, Събота и Неделя ?
Къде учиш в момента ?
Харесва ли ти новия ми аватар ? Можеш ли да познаеш кои е това ?
И кои възнамеряваш да насадиш на стола ?
Ако гледаше анимета може би щеше да се сетиш коя е тази на аватара ми
П.П Кои учи в 7ми клас ? Нещо не ми е ясно ...
:д И на мен би ми бил полезен един такъв, да видя кой как се е променил за 3-4 години, но уви не съм така изобретателен, сладко е все пак...
@Раф
Чувстваш ли се по-интелигентен от връстниците си (изказваш се за доста по-сериозни теми тук)?
ИТ според теб за всеки човек ли е, или трябва да ти е на сърцето?
Три качества, с които би се представил пред непознат човек?