- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Психопат е била жена? :Д
golemiq_karab_minava на стола.
P.S. Експлоатиран си !
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Ау, подсъдим си !
ПС: Аз съм климатороника между другото :Д
Споко. Никой нема да знае колко оригинално ще се казва следващото ми име. хехехе![]()
Ок, ако не седни фишермена, ае аз се съгласявам. :0
Къв фишерман, кви глупости, бе?
ПП. Сега ще пиша на Лейдито да смени заглавието и си ти.
Климбо, обичаш ли ме? Много ли? Ще ме краднеш ли от антракса? Ще имаме ли милион чавета? Ще ги храним ли с месо от девственици и котки?
Как се казваш, откъде си, на колко годинки си? Какъв искаш да станеш като пораснеш още по-голям кораб?
К'ва зодия си ?
Какъв ще ти е следващия ник (ЛС) ?
Харесваш ли потребителите из фороно ?
Какво мислиш относно темата " Лирически чукове" ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Като сме на вълна форон - с кого от пасмината тук би пила бира/кафе/чай/все-тая-кво?С Психопата и 102.
верно ли ве майна
кажи честно
Какъв е асендентът ти?
Смяташ ли, че зодията отговаря на характера ти?
Мразиш ли ме :С
К'во учиш?
От къде си?
Домашен любимец имаш ли си?
Сестра?
Приятелка?
Разкажи ни за приятелския си кръг. Голяма компания, много на брой малки компанийки, отделни хора? Разбират ли се помежду си? В коя възрастова група са? Какво цениш в тях, какви проблеми имаш с отделните си приятели?
Имаме едно семейно куче - джак ръсел, луда порода. Имаме още едно куче, при роднини. Като лапе бях кучкар. Старите ни кучета много ги гледах, всеки ден се занимавах, обаче с времето ми отнима това желание. Сигурно поради факта, че от когато бях малък вече две кучета по ред губя, или ми ги махат по тъпи причини. Сега изпитвам угризения за второто ни, че не го гледаме добре. Иска се занимавка и отдаване, а това е възможно, ако ги гледаш в своя дом.
Другото е нашия кон. Почти всеки ден ходя да го яздя, разхождам. Цяло лято прекарах в конюшната. Може да се каже, че вече прекарвам по-голямата си част при него , след училището и вкъщи.
Нямам сестра.
Приятелки имам, но гадже не. Не съм най-социалната личност. Нямам голяма компания. От малък, никога не съм се намествал никъде в по-големите компании. Винаги съм си намирал някое приятелче по близко и така с него вече понякога се събраме в по-големи компании, само ако ходим някъде, но никога не ми е било интересно. Не се отпускам в чалготеките. или това става по-трудно или хората трябва да са ми близки.
Възрастовата група е от моята възраст най-често, но имам приятели и над 50-те. Отношението ми с тях е разбира се различно.
Джак ръсел, ееее! Страхотна порода са, то всички териери са чуднички!
И кон! Браво! Кога се научи да яздиш? Мислил ли си да се състезаваш?
Да, териерите са специални кучета. Не са като другите :д .. като по-малко, няма ли добро възпитание - няма оправия. Звери се като лъв и на лъв.
Сравнително скоро. От няма две години. Като цяло ездата се учи цял живот. За сега съм ходил на две организирани състезание по паркур (препядствия), лятото ще е третото и ако имам възможност ще започва да се уча на дисциплината крос. На надбягвания не съм ходил, няма такъв полигон в близост и конете ни не са обучавани в тази сфера. : )
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 05-23-2014 на 15:29