- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Хем ме кефиш, хем ми идва да те напусувам задето се държиш като леке ;/ Приеми го за въпрос![]()
Кога ще ми предложиш брак ?
Първоначално написано от antifashionshit
На светло или на тъмно ме предпочиташ ?
Защо си такъв идиот ?
Некви наркОтици?
Любима секс поза?
Хазартен ли си?
Комплекси нещо а-у?
Дай снимка!!!!!!!!!
Не разбирам въпроса за наркотиците.. тютюнопуша понякога, имаше период в който често пуших тревичка /секи ден, година/и може би, не помня/, като малък съм прайл линии, ама нищо сериозно. Всички пози са ми любими, обожавам секса. Ако трябва да отделя някоя.. мисля че се казва лъжички.. и задна примерно. Абе и мисионерската, уааа. Не ги знам позите.. може би тая в която получавам оргазъм. Ми не знам кво е хазартен тип.. понякога цъкаме на карти на вързано, ама едва ли е това.. ЕФ залагам често, ама няма зарибеност. Комплекс за величие може би, ама другите са виновни. Ее, ква снимка, ве, брат.. искам да запазя анонимност.
Я не ми бягай от въпросите!!!
Как може червения да е лудо влюбен в синия ?
Как птиците стоят на жиците без да ги удари тока ?
Отгоре или отдолу ... ахам ?![]()
Не се ли притесняваш, че ще ме отблъснеш с твоите оригни ?
Много ли се дразниш като ти кажа, че ти е негърски.... носът ?
Да приемем, че е далтонист и ще и прости в името на любовта.
Ба ли ги, луди са. Имам фобия от гълъби главно заради това. Нормална живинка не може да виси по жиците, ве.
Отгоре, отдолу, отляво, отдясно, вътре, вънка. После наобратно с две повторения.
Аз го приемам за лъвски рев.
Да, доста.
Как може да си чешеш ташака докато ми отговаряш ?
Как се забавляваш? Барове, четене, пътуване, или...?
Smartphone ли ползваш или некъв обикновен телефон? Що?
Какъв е стилът ти на обличане?
I`m trying to make your dreams come true...
http://www.cosmopolitan.bg/sex/11-ne...rka-page2.html
кво мислиш за статията? за 10-тата точка? за какво мислиш ти?
Ся като каза, си давам сметка, че напоследък хич не се забавлявам. Иначе предпочитам кръчмите пред баровете. Да си седнем компания и да си лафим простотии. Чета, да. Много обичам. От друга страна пък, изобщо не обичам да пътувам. Смисъл не ми е няква страст. Готино е като се организира нещо, де. С количка.. С ВЛАКЧО <3. Общо взето май се забавлявам главно като пия с приятели. И някоя мадама, ако има.. още по-добре. Никога не съм се интересувал от gsm-и. Имам някакъв SE Walkman от доста време. По-важно ми е да е лек и евентуално малък, общо взето незабележим. Не обичам да имам много неща в мен. Що ? Ами като цяло не представляват интерес за мен.. некво си там правоъгълниче. Стил на обличане не знам, ама примерно.. тениска+дънки+кецове, риза+тениска+дънки+кецове, яке+риза+тениска+дънки+кецо ве, хахахха. Според времето.
С кои хора от тук би се запознал?
![]()
най-добрият съпорт е...?
"Mamma mia" или "Vicky"?
моят кекс или твоят кекс?
Руфъс или Руфъс?
вода или вода?
дупе или дупе?
с пейка или без пейка?
дюнер или пица?
хавай или капричоза?
люта чушка или чесън?
Аря или Тирион?
олелелелей.. сигурно ще забравя някой.. по принцип не съм настроен положително към тия работи, ама ше кажа неколко иозара.. djipsito, babity, draid, Auriss, tori, Lileto i Mitacheto samo v mcdolands, LadyDi, tireheb, Violenza, Fisherman, Chacho, Ivaa, PinkPan7her, an7rax, Deadlock, sometimes, Kolio ot skype chat-a /nemupomnqnicka/, Али Рагюл, Andjyy /neshto takova/, seekanddestroy, blaa, доста станаха, нека забравя некой ;д също така искам да благодаря на Ахмед Доган, господин Местан, правителството, Майкъл Джордан, Тити Папазов, Слави Трифонов и неговия екип, БТВ Комеди, Тодор Батков /ЕЙ БОГУ/, Тодор Славков, Джейми Ланистър и още много знайни и незнайни люде.. благодаря ви, че ме изградихте като личност. Поклон пред вас до земи.
Този, който не feed-ва. Този, който прави ward-ове. Този, който не краде creep-ове. Нещо като теб.
Mamma mia. Vicky за по-специални поводи.
Ама ти можеш ли да правиш кекс..?
Руфърс.
А защо не вода....?
Гъз.
Първо на пейка, после.. после.
П.И.Ц.А.
Що за въпрос ? ХАВАЙ.
Люта чушка.
Е, тва е много криво.. Аря. Ама Тирион си остава ВЕЛИКАН.