.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Unhappy Не мога да го забравя и преодолея, сякаш е единственият........

Запознах се с едно момче, допаднахме си, бяхме от една и съща компания. Ходихме,но след няколко седмици ме заряза,защото видяхме бившата му и не беше сигурен какво чувства.Минаха 3 месеца оттогава, а все още ми пука за него,влюбих се и не мога, а и не искам да го забравя.Пробвах,писах му,звънях,но ясно ми показа, че нищо не чувства.Имам чувството,че няма да се влюбя отново..страх ме е, че няма да го преодолея, а най-лошото е,че и без компания останах, заради него.. Липсва ми..Helpppppp

Осъзнай се
    Не е единственият мъж на земята

И аз съм била в същата ситуация като теб,трудно ми е било,но с времето всичко спира.Да знам,че няма да ми повярваш,ако ти кажа,че ще има още много други момчета с които ще изпитваш по силни чувства.Така е в живота има върхове и спадове...Щом нямаш компания,то потърси си,все ще има на някоя приятелка да си излееш чувствата,но и това е въпрос на време.Говори с някой близък,било то братовчедка,леля ....Защо не бъдеш полезна и на себе си,намери си някакво хоби ,което ще те занимава и няма да мислиш за него.

Повярвай ми не е последният.Любов с любов се забравя.

Много добре разбирам,че не е единствения.Почнах да тренирам И пробвах да го заменя с друг, но нищо не се получи.Дали като го наранят ще се сети защо и ще се върне... и да му простя ли

Щом един път е сгрешил,ще сгреши пак..Всичко ще се задълбочи във времето. Казвам ти го като човек с 3 годишна връзка,която постоянно има върхове и спадове. Мисли за себе си,света не се върти около едно момче,нали така? Сигурна съм,че още много искат да бъдат с теб. Измисли си някакво занимание,да ти е заето съзнанието и ще забравиш. Трябва време. Нима няма двойки,който ходят..та даже имат деца и се разделят... Ако нямаш с кого да споделиш,насреща съм можеш да ми пишеш на лично с удоволствие ще те изслушам

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Както каза Aanonim4eto0o любов с любов се забравя. Явно момчето с което си тръгнала след него не е било новата ти любов. Незнам няма ли някой към когото изпитваш някакви симпатии?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Осъзнай се
    Не е единственият мъж на земята
    Точно

3 месеца не са нищо. Ще мине повече време и ще го забравиш. Не е последният, така че не се отчайвай!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Влюбила си се, това е. Първата любов винаги трае месеци след раздялата, но ще ти отмине. Ще дойде следващата, не се притеснявай.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Еххх, специалистката!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ми такава съм бе! ;д
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Благодаря ти адски много! Права си (:
    Благодаря на всички, отворихте ми очите ((:

Супер фен
    Аз се чудя шо всички си мислите че кът си фанете някой ще сте завинаги заедно въобще връзките нямат смисъл поне според мен освен ако момичето не се казва baby_baby.

Никой не говори за вечна любов! Свалките на лично,Ромео

Супер фен Аватара на leadyflame
    Спокойно, когато има човек доближаващ се до това, което желаеш, мисълта ти към другия малко по малко ще избледнее. За сега просто се пусни по течението.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Докато ти не решиш да си помогнеш и не си кажеш, че искаш да го преодолееш - няма да стане.

Благодаря!! ))

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Или си го върни, или се самоубий
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от Fantasyyy Виж мнението
    3 месеца не са нищо. Ще мине повече време и ще го забравиш. Не е последният, така че не се отчайвай!
    !
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си