- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да го забравя и преодолея, сякаш е единственият........
Запознах се с едно момче, допаднахме си, бяхме от една и съща компания. Ходихме,но след няколко седмици ме заряза,защото видяхме бившата му и не беше сигурен какво чувства.Минаха 3 месеца оттогава, а все още ми пука за него,влюбих се и не мога, а и не искам да го забравя.Пробвах,писах му,звънях,но ясно ми показа, че нищо не чувства.Имам чувството,че няма да се влюбя отново..страх ме е, че няма да го преодолея, а най-лошото е,че и без компания останах, заради него.. Липсва ми..Helpppppp![]()
И аз съм била в същата ситуация като теб,трудно ми е било,но с времето всичко спира.Да знам,че няма да ми повярваш,ако ти кажа,че ще има още много други момчета с които ще изпитваш по силни чувства.Така е в живота има върхове и спадове...Щом нямаш компания,то потърси си,все ще има на някоя приятелка да си излееш чувствата,но и това е въпрос на време.Говори с някой близък,било то братовчедка,леля ....Защо не бъдеш полезна и на себе си,намери си някакво хоби ,което ще те занимава и няма да мислиш за него.
Много добре разбирам,че не е единствения.Почнах да тренирам И пробвах да го заменя с друг, но нищо не се получи.Дали като го наранят ще се сети защо и ще се върне... и да му простя ли
Щом един път е сгрешил,ще сгреши пак..Всичко ще се задълбочи във времето. Казвам ти го като човек с 3 годишна връзка,която постоянно има върхове и спадове. Мисли за себе си,света не се върти около едно момче,нали така? Сигурна съм,че още много искат да бъдат с теб. Измисли си някакво занимание,да ти е заето съзнанието и ще забравиш. Трябва време. Нима няма двойки,който ходят..та даже имат деца и се разделят... Ако нямаш с кого да споделиш,насреща съм можеш да ми пишеш на лично с удоволствие ще те изслушам![]()
Както каза Aanonim4eto0o любов с любов се забравя. Явно момчето с което си тръгнала след него не е било новата ти любов. Незнам няма ли някой към когото изпитваш някакви симпатии?
3 месеца не са нищо. Ще мине повече време и ще го забравиш. Не е последният, така че не се отчайвай!
Влюбила си се, това е. Първата любов винаги трае месеци след раздялата, но ще ти отмине. Ще дойде следващата, не се притеснявай.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Ми такава съм бе! ;д
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Благодаря ти адски много! Права си (:
Благодаря на всички, отворихте ми очите ((:
Аз се чудя шо всички си мислите че кът си фанете някой ще сте завинаги заедно въобще връзките нямат смисъл поне според мен освен ако момичето не се казва baby_baby.
Никой не говори за вечна любов! Свалките на лично,Ромео![]()
Спокойно, когато има човек доближаващ се до това, което желаеш, мисълта ти към другия малко по малко ще избледнее. За сега просто се пусни по течението.
Докато ти не решиш да си помогнеш и не си кажеш, че искаш да го преодолееш - няма да стане.
Благодаря!!))
Или си го върни, или се самоубий![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick