.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Мигли

iliana0440
    Guest

Мигли

Здравейте Дочух,че някой си отрязал миглата,но не до дъното,така да кажа,ами само половината дължина и взех,че и аз пробвах.Стана ужасно!!!Ако може някой да ми каже спешно,дали ще ми порастат или ще останат къси завинаги?Да ги мажа ли с нещо? Моля,помогнете!Чувствам се ужасно,че направих такава простотия!
    П.С.-Колко дълго може да продължи растежа на миглите?Въобще могат ли да растат ?
    Helpp :

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Една приятелка ми беше разказвала, че майка и била направила такава глупост като малка с надеждата миглите и да порастнат по-дълги, но за съжаление те не порастнали въобще. Ако искаш пробвай с бадемово масло, но аз лично не знам дали ще има голям ефект. Успех!

Докато отриеш ефикасен начин да ти порастнат бързо можеш да си купиш няколко чивта изкуствени мигли,от възможно най-естествените. За да не изглеждаш „зле“.

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Това е възможно най-глупавата постъпка, за която съм чувала.Както и да е не съм тук, за да те упреквам, съгласна съм с горното мнение трябват ти изкуствени мигли за известно време.Дори да си намериш нещо подходящо и ефикасно за по-бърз растеж, това ще отнеме време.

Затоплен зехтин(ако влезе в очите става лошо) или някакъв серум за мигли(има в Лили примерно).Може и да питаш в аптеката

Мега фен Аватара на baby_baby
    Кви са тия глупости дето правите

Всеки е правил глупости. Ще пораснат, мажи ги с разни масла и отиди на козметик да ти сложат мигли косъм по косъм. скъпо е, но ще прикрие проблема докато твоите израснат.

Абе вие нормални ли сте. Естествено, че миглите ще пораснат. Това са косми, които се сменят като всички останали. Мажи ги с някакво масло, за да пораснат по-бързо, но ефект ще видиш най-рано след 3 седмици.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на lDoLLl
    За съжаление и аз съм чувала, че рязането на мигли не помага особено за растежа им, даже никак..иначе може да пробваш с рициново масло, продава се в аптеките.
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    растат, растат, ама мноооого бавно

аз моите съм ги изгаряла без да искам, еднакви са си сега
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Хахах, спомням си, че аз едно лято от скука го направих тоя номер.. Не бяха целите, само най-крайните няколко, но както и да е, ще ти порастнат. Просто.. не веднага

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си