ЗдравейтеДочух,че някой си отрязал миглата,но не до дъното,така да кажа,ами само половината дължина и взех,че и аз пробвах.Стана ужасно!!!Ако може някой да ми каже спешно,дали ще ми порастат или ще останат къси завинаги?Да ги мажа ли с нещо? Моля,помогнете!Чувствам се ужасно,че направих такава простотия!
![]()
П.С.-Колко дълго може да продължи растежа на миглите?Въобще могат ли да растат ?
Helpp :
Една приятелка ми беше разказвала, че майка и била направила такава глупост като малка с надеждата миглите и да порастнат по-дълги, но за съжаление те не порастнали въобще. Ако искаш пробвай с бадемово масло, но аз лично не знам дали ще има голям ефект. Успех!
Докато отриеш ефикасен начин да ти порастнат бързо можеш да си купиш няколко чивта изкуствени мигли,от възможно най-естествените.За да не изглеждаш „зле“.
Това е възможно най-глупавата постъпка, за която съм чувала.Както и да е не съм тук, за да те упреквам, съгласна съм с горното мнение трябват ти изкуствени мигли за известно време.Дори да си намериш нещо подходящо и ефикасно за по-бърз растеж, това ще отнеме време.
Затоплен зехтин(ако влезе в очите става лошо) или някакъв серум за мигли(има в Лили примерно).Може и да питаш в аптеката![]()
Всеки е правил глупости. Ще пораснат, мажи ги с разни масла и отиди на козметик да ти сложат мигли косъм по косъм. скъпо е, но ще прикрие проблема докато твоите израснат.
Абе вие нормални ли сте. Естествено, че миглите ще пораснат. Това са косми, които се сменят като всички останали. Мажи ги с някакво масло, за да пораснат по-бързо, но ефект ще видиш най-рано след 3 седмици.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
За съжаление и аз съм чувала, че рязането на мигли не помага особено за растежа им, даже никак..иначе може да пробваш с рициново масло, продава се в аптеките.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
растат, растат, ама мноооого бавно
аз моите съм ги изгаряла без да искам, еднакви са си сега
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Хахах, спомням си, че аз едно лято от скука го направих тоя номер..Не бяха целите, само най-крайните няколко, но както и да е, ще ти порастнат. Просто.. не веднага
![]()