- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога най-късно - секс, целувка?
Драги съфорумки и съфорумци, кажете според вас на колко години е крайният момент в който трябва да получите първата целувка и съответно първият секс? На каква възраст бихте се срамували, ако не сте направили своята първа целувка, първи секс?
Моята целувка на 17, не беше много притеснителна, след целувката следва връзката, това е трудно, а не целувката. Секса, не знам едни на 14 , други на 17. Зависи от 2-ката кога
Въпросът не е кога са били вашите първи, а кога мислите, че е крайно време на направите своите първи целувка и секс.
Първата ми целувка беше на 14 и тогава имах нещо като безполезен опит за секс но несполучлив и след година и половина когато вече имах така по сериозен приятел вече нещата се получиха перфе!![]()
Хора, не разбирате ли смисъла на темата, мисля че е повече от ясно зададена. Не питам вие на колко сте направили това и това, а на колко според вас е крайният момент да направиш това и това.
Аз пък смятам, че е супер рано и за такива неща като секса, дори и целувката човек е готов след 18тата си година.
Аз мисля, че целувката е най-хубаво да я получиш до 18 годишна възраст, но не по-рано от 13. :]
А относно секса, след 23 вече е кофти, но да не се прави по-рано от 16 годишна възраст. :]
^Ами няма кофти момент, важното е да е с точния човек. Няма полза от това да достигнеш някаква имагинерна възраст която сам си си определил за креаен срок. Така само ще се сдухаш още повече.
Няма такова нещо като краен срок.
Но начален такъв, според мен е когато си физически готов, а именно след 15-16 години - най-рано.
За секса говоря, целувките може да станат и по-рано(13-14+ ).
*сън*
К'о има бележник става..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Според мен, ако си на 20 години и не си се целувал, трябва да направиш нещо по въпроса, а за секс ако си на 23 трябва да се позамислиш.