.
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Threaded View

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от stoneskin Виж мнението
    И тук идва проблема когато сменим позата и аз поема инициативата започва да ми спада (в голяма част от случаите), защото започвам да си мисля някакви неща от типа на (ще мога ли да се справя, ще свърши ли, дали се справям... и такива подобни).
    Тва ти е проблема. Не ти трябват никви медикаменти. За секса се мисли само преди да се прави, а не по време на него (говоря за задълбоченото мислене за неща, които не са фантазия, която искаш да пренесеш в реалната ситуация). Как искаш да си твърд като вместо да се наслаждаваш на тялото й, на топлината й, на целувките, на милувките и там на всички неща докато си в нея, ти мислиш дали ще се справиш ?

Нямаш много опит казваш. За да си добър не се изисква опит, а желание. Опита идва после. Просто фантазирай и се отпусни и се наслаждавай на приятелката си и на секса. Не си мисли глупости, тия филми сам си ги набиваш.

Колкото до нейния оргазъм.. там не го мисли. Там и тя трябва да не го търси на всяка цена, щото няма да го получи. А ако не свърши докато си в нея, винаги можеш да й направиш френска или да повторите. Тя ще оцени желанието ти, че искаш да изпита оргазъм и не вярвам да има момиче, което ще го отрече това!

А тва за мастурбацията е голяма глупост, не знам защо се заблуждавате, че е пречка за секса...
    Последно редактирано от djipsito : 12-14-2013 на 22:24
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си