- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol.4
Поръчах си това стягащо масло,ще споделя мнения след като го изпробвам
![]()
Малко са по-груби от колкото съм свикнала, но иначе съм доволна и ми харесват! Различни са по "грубост".
katii няма нещо на Deborah Milano, което да не е страхотно и съм потресена защо хората продължават да си купуват масово рекламираните Лореал, Мейбълин и Макс фактор, които са от същия ценови клас, но не могат да стъпят на малкия пръст на качеството на Дебора.
Млякото за тяло за под душ на Балеа, тъй като обожавам това на Нивеа, но 12 лв за голямата опаковка, която свършва адски бързо, ми е по-скоро Ко? Не.
Четох ревюта, че това на Балеа е дори по-добро от на Нивеа, всъщност за мен е доста различно. Кремообразно е, докато на Нивеа е почти течно. Овлажняването не може да се сравни с това на Нивеа, но пък в Балеа няма и капчица течен парафин, което го прави моя личен фаворит.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
а хубава ли е палитрата? Тази със ружовете ми привлече вниманието, но съм чувала, че за нищо не става.
Иначе ми подариха този гланц:![]()
Цвета е малко грозен според мен, но самата идея е супер. Когато си слагам червило го нанасям с четка и ми отнема време докато направя перфектната форма, а този гланц за секунди е готово и крайният резултат е същия.
Катрис е дъщерна марка на есенс така че горе долу качеството им е едно и също. И аз се чудех между двете палитри и накрая избрах тази на есенс, защото са почти еднотипни по цветове, качество и цена. Пигментацията е точно такава каквато очаквах, но за цената е ок - с база се оправят нещата. Единственото което не ми харесва е че се прашат много (не знам дали ме разбирате хд) Иначе като цяло на мен ми харесва - идеална е за ежедневен грим
От вчера
![]()
Сега трябва да си намеря френските сапуни тук, защото имаше поне 60 вида и половината миришеха невероятно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
rimmel gel eyeliner in black
rimmel london kate lipstick 104
color tattoo 24hr cream gel shadow
Имам си Naked 3 от Buy in coins!
И евтина китайска четка за пори.
И аз имам такава четка, сууупер мекичка е! Аз си я ползвам с измиващата пяна на Missha.
http://apteka.framar.bg/30062339/%D0...-%D0%BC%D0%BB- и http://www.ivis.bg/%D0%B1%D0%BE%D1%8...%B5-p7844.html и http://adora.bg/%F5%F3%EC%E0-150-%E3%F0%E0%EC%E0_6949 (но моята е със синя капачка) не можах да намеря точно същата на снимка![]()
Не. Самият дизайн за мен е абсолютно същия, освен, че картонената опаковка е по-различна. Но цветовете въобще не са същите като в оригинала, по-скоро са в същата гама. Ако търсиш точно копие, по-добре се насочи към нещо друго, но ако просто искаш подобни цветове за мен е удачен избор. Повечето сенки са със страхотно качество и много пигментирани.
Е не е, то си пише, че е от BuyinCoins ;д