.
Отговор в тема
Страница 54 от 118 ПървиПърви ... 44450515253545556575864104 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 326 до 1 350 от общо 2929
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    ^имах 4 неща от aknicare серията, пари на вятъра само..
    Еми... каквото такова. :/ :д

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението

Може ли да разкажеш за това първото чудо?
    Много се чудя на Акне Аут, тъй като никога не съм имала акне като акне, но имах две-три пъпчици миналата зима и от тях останаха гигантски пори, които се запушват, аз ги почиствам и те пак се запушват и си стоят червени и ще откача и всъщност само заради тях нося фдт. Дали ще се получи с Акне Аут, или то е само за пъпки? Ако не, какво ще ми препоръчате за проблема?

Не мога да ви изразя щастието си когато минавах по улицата покрай малко магазинче и от витрината ме гледаше маската, за която ви бях говорила - българските, които се правят от учените в БАН с почти изцяло натурален състав. Тази на витрината аз разбира се я имам във вариант от 1 литър. но имаха и другата, която щях да поръчвам от дистрибутора, тъй като знаех, че зареждат само спа салони, но не и магазини. Маските са ПРЕКРАСНИ! Новата е почистваща с екстракт от морски водорасли, мирише потресаващо ужасно, но трай бабо за хубост 20 минути и ефектът е приказен след това. Старата е подхранваща с мед и мляко, не мирише на биологичен отпадък и действа също толкова чудодейно. Използвам и двете, тъй като са с различни действия. Освен това съществуват още видове. От тази марка имам и един гел за уморени крака, който е единственото спасение след цял ден на токчета. В щастието че намирам маската, забравих да попитам и за един гел за венци на марката и май скоро пак ще мина от там. :Д
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-14-2014 на 08:36
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    JoLLiE92
    Горе-долу как вървят цените?

Всъщност приятно съм изненадана. Очаквах нещо около 20-30 лв.
    Последно редактирано от Andjyy : 09-14-2014 на 08:46

Мега фен Аватара на Dagichka
    ^къде се продава това чудо?

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София

Най-хубавото е (специално за маските) че предлагат пликчета по 20 мл за около 2 лв докато откриеш коя ти харесва. Повечето миришат наистина ужасяващо. Бих използвала сравнение със скъсана тоалетна. но това за мен означава, че нямат изкуствени ароматизатори и е плюс!
    Маската си я купих за 13 лв. Старата ми килограмовата я взех на доставна цена :Д имат и магазин http://seastarsshop.com/

Dagichka Намерих ги най-случайно в едно малко магазинче във Варна. Като почти всяка българска козметика, са невероятно хубави, но търговската и маркетинговата им част куца ужасно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Dagichka
    ясноо, мерси, чудех се дали може да ги засека някъде по магазинчетата из София, ама явно в сайта са им нещата главно :д

пп. ще потърся
    Последно редактирано от Dagichka : 09-14-2014 на 10:26

Търси ги там, където има българска розова козметика на Natural Rose. Дистрибуторите са едни и същи - поне в нашия район.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

JoLLiE92 къде по- точно е въпросното магазинче ? заинтригува ме с такова представяне на маската

Може да се поръчват и от тук- http://www.bg-cosmetics.com/products.aspx?v=1&pv=11
    И аз се заинтригувах и се чудя дали да се разходя до магазина им в Бургас или да поръчам направо от сайта. Хвърлила съм око и на хидратиращите млека (особено ванилия) и разтвора за венци. Срамота, че не я знам тази марка.

Намира се по Владислав от страната на пощата, точният адрес е Владислав Варненчик 39, магазинчето се казва Сафо. Момичето ме видя, че знам какво търся и ми даде визитка. :Д
    На разтвора и гела за венци се каня точно аз, понеже моите са ужасно чувствителни и все се чувствам, че не се грижа достатъчно добре за тях.
    Майка ми обаче беше пробвала кремовете за лице и не и харесаха, тя има много специфични критерии за кремове за лице и това какво не трябва да съдържат, та тези имали някакви киселини и и дразнели. Хората си мажат паста за зъби по лицата, моята майка се обрива от уж най-нежните плодови киселини.
    тези маски, а и останалите неща от серията, не се различават само по аромата, сещаш се, а съставът е предвиден за различни типове кожа, моята маска мед и мляко уж се води за смесена кожа, а мед и мляко навсякъде ги дават за суха до много суха, моята е суха, на мен ми действа прекрасно. Пробвала съм маските шоколад, кокос, полски цветя, мед и мляко, морски водорасли. Полските цветя, противно на логиката, миришат най-потресаващо от всичко възможно. Само че тя е анти-акне почистваща маска за мазна кожа, така че вероятно за да си върши работата, трябва да потърпиш този малък ад. Искам и ексфолииращите гелове.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на girl91
    Продукти на Sea Stars мисля че съм виждала в Карфур.

Днес си взех това балсамче. Като цяло въобще не съм впечатлена

Последно редактирано от girl91 : 09-14-2014 на 15:54

^ Сигурна ли си? Ако си ги виждала някъде из Стара Загора, моля те да ми кажеш. Пуснахте ми мухата тука, сега като се връщам в България, задължително трябва да се сдобия с нещо такова.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Изключително се радвам, че точно теб съм накарала да пробваш нещо. Това е комплимент за мен!
    Пробвай в магазините, в които има Natural Rose, може за другите области да не е един и същ дистрибутор, но си струва да се опита. Силно се съмнявам да ги има в Карфур, но ще проверя.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на girl91
    В Карфур ходя супер рядко (днес ходих преди да видя,че се коментира във форума и затова не погледнах). Първия път като ги видях ми стана интересно, защото до сега не съм срещата продукти на марката по другите магазини. Цените бяха около 10лв. Толкова ли струват в действителност?
    P.S. Преди малко в нета ми попадна някакъв стар каталог на Карфур и вътре имаше продукти на марката. В момента може и да не ги продават, но преди няколко месеца със сигурност ги имаше.
    Последно редактирано от girl91 : 09-14-2014 на 20:26

Супер фен Аватара на Christinna
    - мирише уникално <3

- alpine snow е цвета

- вторият (nude)

Последно редактирано от Christinna : 09-15-2014 на 17:13

Пак аз... минавам само да споделя, че си получих първата Beaty Box иии много и се радвам.

- само че в разфасовка от 5 ml естествено... нищо, поне ще преценя дали да си купя оригиналната опаковка. Тъкмо това ми трябваше сега.

- само където е с роза... ще си го ползвам все пак, не е голям проблем

ии още една мостра на - този мус

също така и 2 мостри на крем за очи, против тъмни кръгове и бръчки, които вече няма да използвам аз :д
    Последно редактирано от Christinna : 09-16-2014 на 18:25

Това на Биофреш да не си посмяла да си го намажеш.
    Hayashi беше права - тая кутия верно продават големи боклуци.
    Обърках темата, в която трябваше да го напиша - ходих днес в близкия Карфур и нямаше тези продукти. Може би близкият ми Карфур просто е по-малък.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    http://seastars-solilug.com/
    Най-долу в средата има бяла лента. Кликваш на магазини и си пише къде ги има продуктите им.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Може ли да разкажеш за това първото чудо?
    Много се чудя на Акне Аут, тъй като никога не съм имала акне като акне, но имах две-три пъпчици миналата зима и от тях останаха гигантски пори, които се запушват, аз ги почиствам и те пак се запушват и си стоят червени и ще откача и всъщност само заради тях нося фдт. Дали ще се получи с Акне Аут, или то е само за пъпки? Ако не, какво ще ми препоръчате за проблема?
    тва първото ми е подарък и мисля, че се води нещо като бб-крем. изравнява ми тена. не е нещо покривно и е идеално за лятото. супер лека и приятна текстура. иначе другото не е крем против акне, а крем за възтановяване на кожата след употреба на агресивни продукти, които изсушават кожата. това е единственото нещо, което успя да успокои чувствителната ми кожа, без да я омазни. без това чудо кожата ме сърбеше и се белеше от сухота. препоръчвам ( ;

Комплект на Хималая маска, скраб и гел за лице. Много съм доволна от тях.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Да, този Карфур до нас е малък. Явно в по-големите има.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

- най-после си намерих холограмен <3
    - на pretty time.. колко е добро не знам, но е временно докато си купя гъба.

Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си