- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol.4
олелеее ужаскак може такова отношение :X аз определено бих се отказала да поръчвам от тях, ако ми отговорят така!! :X
Аз имам тия фалшивите четки на MacНе са лоши, ползвам ги често.
Поръчах си ги от Sammydress за 12евро, безплатна доставка.
Тези реплики са супер опасни. Никога не бих си взела нещо такова - не разбирам и причината поради хората си ги купуват, знаейки че тези които ги правят слагат вътре бог знае какво. Наистина никаква логика не намирам в това, ако е само заради опаковката - сериозно ли си рискувате здравето на кожата за това.
по темата:
![]()
I am
Intensivhandcreme /не намирам снимка/
и едно кремче за стъпала Pedic /отново не намирам снимка/
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Обичам да започнат да идват неща по пощата. И резиденцията ми ги получава на рецепцията, и вече дори няма нужда да ходя до пощата.
Така че от днес боята за коса на Directions, тази седмица трябва да я изпробвам, силно се надявам да хване след второто изрусяване.
Sleeping pack-а на Sulwhasoo дойде, много искам да видя как ще се справя продукт за 100 долара за 120 мл. xD Аз си имам 50 мл.
И продавачът ми е сложил бонус маска. <3
![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
най-накрая се наканих и си го взех, дано има ефект!! и така на картинка какъв голям изглежда, а тоо една плюнка както се вика :д
![]()
най-накрая
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Взех си така хваления заздравител на Eveline, макар че ноктите ми не са зле, но едно допълнително заздравяване никога не е излишно.
![]()
Джолиииии, ще се научиш ти! Не знам как водичка с разни йони успява да ми разкара гигантска подкожна пъпка за 2 дена, при това дори без да изсушава, но е факт, че го прави всеки път.
Снощи съгреших отново с една поръчка, но първата стипендия трябваше да се отпразнува.
Дори няма нужда да я изстискваш, така още повече се възпалява кожата. Ако продължаваш да я проскаш и на втория ден тя просто ще спадне. По този начин зараства много по-бързо (за 2-3 дена) вместо обичайните 2-3 седмици и не оставя белези и хиперпигментация след това.
В България е супер скъпа термалната вода, чак се дразня. Аз тук си взимам голямото шише на Avène за 5 евро, а мъничко за чантата на Jonzac, защото има един супер свеж мирис за 1,80 евро.
Ама то има очевиден бял връх отгоре... не мога да я гледам аз така :д
Придобивки: 400 мл тубище мицеларна вода на Авен; очна линия на Голдън Роуз; Wake Me Up concealer.
Днес от Кико:
- разтвор за почистване на четки: http://www.kikocosmetics.de/accessoi...M0050202200000
- универсален прозрачен молив за устни: http://www.kikocosmetics.de/make-up/...M0020600200100 (много съм доволна, че си го купих, искам такова нещо от година сигурно, но не ми се даваха 20 лв за Дебора)
- руж с лилав тон: http://www.kikocosmetics.de/make-up/...h/p-KM00104001 - 112 номер
Страхотни опаковки имат, бе. Имаш усещането, че си купил нещо луксозно някак. Много са им готинки! Всичко им е хубаво на Кико - само от фон-дьо-тените (нямат с жълт подтон и това е; окисляват се. Сега имат някакъв нов - уж с неутрален нюанс, с който мога да си смесвам силно жълтия Fit Me 220, ама ще видим) и четките (малка селекция; тези за очи изглеждат големи и недостатъчно прецизни, а скосената, която имам, става на гъз след всяко пране и се скубе много).
Изкушавам се за няколко единични сенки в интересни цветове, ама... кога ще се гримирам в тъмносиньо, оф. Изпитвам странно влечение към гланцовете им, ама като задуха есенния вятър, няма да искам да ми се залепя косата. Пяната им за лице + хидратиращата маска може да се пробват, макар че съм по-навита да си поръчам корейска козметика някак. И ми трябва най-накрая нюд червило в кафяво-бежовата гама (розово си имам), което да не ме състарява убийствено и/ли да ми прави зъбите жълти.
Последно редактирано от PinkPan7her : 10-02-2014 на 23:38
Поръчах си първия цвят.Много наситено и трайно червило,без излишен блясък.
Rimmel Apocalips
Минавам да кажа за термалната вода на Авен
има промоция 2x50ml за 8.40(намалено от 14.80)
/за тези които не знаят/
Отидох да си взема маски на montagne jeunesse, но нямаше, а бях останала с друго впечатление и много им се надявах. Взех тези да не ми е напразно разкарването, дано са попадения.