.
Отговор в тема
Страница 78 от 118 ПървиПърви ... 286874757677787980818288 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 926 до 1 950 от общо 2929
    Мега фен Аватара на teenems
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Повече от фен
    Уникален лак Rimmel Velvet Matte

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..

JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Пак съм аз.

тези бяха комплект за 7,29лв.

JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Слагам си моите снимки направо. Палитрачката на KIKO си я паправих чудна!

[color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor

Този околоочен крем си го взех преди седмица сигурно, но чак сега влизам да се похваля :Д
    Доста време му се чудех, това са някакви ръчноправени кремове. Накрая си го взех и съм на средно мнение. Мирише отвратително, но е доста мазничък и в същото време лек, добре го чувствам върху кожата си, но не мога да кажа дали е добър, или не, защото досега не съм имала околоочен крем, все с този за лице се мажех там, а не забелязвам някаква съществена разлика, освен че този не мога да го намажа на цялото си лице, защото е мазен.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Става, просто ме глождеше да го пробвам
    -много приятно мирише, както всичките всъщност

Не знам капризна ли съм, но съм разочарована, не ме кефят достатъчно, нито като консистенция, нито като наситеност на цветовете, няколко от горните цветове си взех.

Мега фен Аватара на 102
    ох момичета помагайте липстик-а на глос много ми се разлива
    дали да не пробвам нещо на лореал

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    липстик-а на глос

подготви се повече следващият път..
    може и да ти се получи

Супер фен Аватара на shmatarok

Туй то. Доволна съм, успях да се намацотя и да я пробвам вече, май си имам нов фаворит.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Пълен провал.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Става, просто ме глождеше да го пробвам
    -много приятно мирише, както всичките всъщност

Не знам капризна ли съм, но съм разочарована, не ме кефят достатъчно, нито като консистенция, нито като наситеност на цветовете, няколко от горните цветове си взех.
    Матовите им верно не са впечатляващи. Аз матови имам само в кафявата гама, та ме устройва, обаче сериите Pearl и AMC shine са брилянтни, мажат се като масло и ми се е случвало на сутринта след тежка вечер все още да стоят страхотно.
    Обикновено ги ползвам с основата на NYX в бурканчето.

Ти от сенките на коя марка си доволна?

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението

Пълен провал.
    Защо? Няколко пъти съм си я взимала и не беше никак лоша.

Аз исках да видя новата серия нa Essence (I love Nude), но какво видях днес - в магазин ДМ, Елитис и един друг, в който има стелаж на Essence, на мястото за нови колекции имаше колекцията Здрач, която е от 2012г.?!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението

Пълен провал.
    Подкрепям. Така противно ми се отбелязва под долните мигли още след час... Явно ще слагам друга спирала отдолу. Ти от розовата беше доволна нали? Аз я имам и нея неотворена, надявам се формулата да е по-добра.

Не че не писах две мнения по-нагоре, но сенките на KIKO са много хубави и особено при намаление си струват изцяло. Матовите им са малко по-разпрашващи се, но и те са доста пигментирани.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Матовите им верно не са впечатляващи. Аз матови имам само в кафявата гама, та ме устройва, обаче сериите Pearl и AMC shine са брилянтни, мажат се като масло и ми се е случвало на сутринта след тежка вечер все още да стоят страхотно.
    Обикновено ги ползвам с основата на NYX в бурканчето.
    Ти от сенките на коя марка си доволна?
    ми и аз в кафяво си взех- 329, 327 и 342, другите две са от amc- едно зелено и това, за коeто всъщност отидох, но не ми харесва достатъчно и като нюанс, има леко червеникав оттенък, който не седи яко на окото, докато оранжевият ссе смесва мн добре с кафяво

този грим обичам да си правя, да не решите, че си слагам като клоун оранжево на целите очи :Д

Иначе, не съм намерила такива, от които да ахна, сега ще поръчвам на nyx, по- принцип скоро се запалих да нося повече сенки, преди карах на очна линия само, a копнея за едни на Мак, ама 30 кинта за няма и два грама ще ми трябва повече разочарование от други марки, за да ги прежаля, нещо цвят горичца са.
    Последно редактирано от therichbitch : 02-17-2015 на 17:27

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    Защо? Няколко пъти съм си я взимала и не беше никак лоша.

Аз исках да видя новата серия нa Essence (I love Nude), но какво видях днес - в магазин ДМ, Елитис и един друг, в който има стелаж на Essence, на мястото за нови колекции имаше колекцията Здрач, която е от 2012г.?!
    Все едно нямам спирала. Четчицата е мега шит. Обмислям да я сменя с тази на розовата спирала, поне да си доизползвам туша...

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Подкрепям. Така противно ми се отбелязва под долните мигли още след час... Явно ще слагам друга спирала отдолу. Ти от розовата беше доволна нали? Аз я имам и нея неотворена, надявам се формулата да е по-добра.
    Хаяши, трябваше да си остана кон с капаци и да не експериментирам, ами да си взема пак розовата...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

А на мен ми прави прилични, както всяка една спирала, която съм ползвала, но формулата е отвратителна. Може би след като се сгъсти ще стане по-използваема... Да се надяваме.

http://i226.photobucket.com/albums/d...ps72e6eba9.jpg

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    този грим обичам да си правя, да не решите, че си слагам като клоун оранжево на целите очи :Д .
    ААААй, честно ли успяваш да го докараш??

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Искам и аз да го видя това чудо : )))))

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ААААй, честно ли успяваш да го докараш??
    Понякога не, понякога да :Д На мен ми е малко прихлупен клепачът, та изпитвам трудности да нанасям сенки в сгъвката и да се виждат, трябва да нанасям по-нагоре, но така че да изглежда в сгъвката, не знам дали го обясних като хората, но като ми се получи, може да постна снимка )

Мега фен Аватара на 102
    искам и аз да го видя това чудо

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София

Беше спонтанна покупка, имаше 30% на един артикул, който избереш, сметнах, че е добре да заложа на околоочен крем. Засега съм го ползвала веднъж и единственото, което мога да кажа, че не ми подпухват очите от него, нито пък ми пари/щипе.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Calvin Klein Euphoria Forbidden парфюмна вода за жени, не мога да сложа снимката в момента, но аромата е уникален.....
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Между другото, в Елитис имаше две спирали на Essence за 5лв и ги взех - едната е синя и водустойчива, а другата е лилава. Пробвала съм само лилавата - отбелязва се като сложа на долните мигли, което не ме кефи, но на горните е ок. Абе, аз съм фенка на силиконовите четки и ми е малко трудно да свикна с тази, обаче сега не ми се дават 30лв за спирала, така че ще го преживея, може и само силиконовата четка на другата спирала да си ползвам. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си