- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol.4
За 19лв, намалени са в Ремедиум в момента.
От крема за ръце съм много доволна, прави ми ги страшно мекички.
- Светлият нюанс. Много съм доволна от този продукт! Особено с пудра отгоре става един път! По-добре и от ФДТ.
- Леко силен аромат, но ми харесва!
Двоен пост
Последно редактирано от DragonLady : 02-20-2015 на 19:37
Оооох, много ми е доволно, поръчах си чанта и 6-7 statement necklaces за няма и 30 евро^^
Пуснах поръчката снощи, а вече си избирам нови неща! Малко ще ги почакам нещата, че идват от Китай, но ако дойдат сравнително скоро и добре опаковани, на всяка цена пускам друга поръчка с още бижута и няколко дрехи!
Eдит: Ето това сякаш ми е едно от фаворитите -
http://i00.i.aliimg.com/kf/UT8cMbQXedcXXagOFbXQ.jpg. Поръчах си и едно масивно с преплитащи се перли - исках да си направя такова, ама нямали перли в магазина за мъниста,
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-20-2015 на 21:30
^Да не ти давам фалшиви надежди, но на гадни чанти и бижута не съм попадала, всичко е било точно с китайците.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
haha, поръчах си съата от ибей, ама има време, докато пристигне, сега се чудя за една чанта, съвсем обикновена и ежедневна, ама като слушам Хаяши ...
http://3.bp.blogspot.com/-7GfeTKlxHs...0/DSCN9676.JPG
снимката е малко О.О, 'ма беше дълъг работен ден.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...3499e329a10964
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
еми, не мога да чета, кво да се први
дано е така
иначе мъниста/перли можеш да си поръчаш, истински перли насипно рядко се срещат по магазините, обикновено са ментета
Последно редактирано от therichbitch : 02-21-2015 на 17:39
Ааа, аз хич не държах да са истински :д Те и затова струваха по 3-4 стотинки бройкатаИсках едно преплетено бижу да си направя, но не зареждали вече. Избеснях и два дни по-късно гледам тая разкошотия. По-голямата е отколкото ми се иска, ама мога да поотрежа някой конец, ще видим.
Първото ми ново похождение е аргановото масло.Още не съм сигруна дали действа, но кожата и косата ми изглеждат по-добре след нанасяне на арганово масло.Ползвам маслото като хидратантен крем вместо кремовете пълни с химикали, също си слагам и малко на миглите за да се сгъстят и удължат.А освен това си слагам и няколко капки арганово масло, когато си правя домашна маска за коса.
Второто ми похождение е сух шампоан на Klorane с овесена каша.От доста време ползвам сухи шампоани и най-накрая се бях отказала и си мислех, че никога няма да намеря сух шампоан, който да ми действа.После си купих този и има голям ефект, за разлика от другите сухи шампоани този е направен специално за брюнетки и вместо бяла следа като от пудра, оставя кафяво-червеникава следа.
Третото ми похождение е мус за кoса на John Frieda от серията Dream Curls.Слагам го след измиване когато косата е влажна и разресвам (ефектът е много добър) или сред сресване без да съм я мила.
И четвърто - маска за лице на незнайна българска фирма.В квартала ми отвориха магазин за българска био козметика (и попринцип не вярвам на такива глупости), от който си купих маска за лице с екстракт от охлюви.Цяла седмица се борех с една пъпка, сложих си маската, измих си лицето и пъпката я нямаше, а лицето ми 'светна'.
Това чудо е прекрасно, защо не съм си го взела по-рано.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
ужасно груба огърлица (като цяло тая дума е груба и я ползвам само за грубости) ;/ ако ще е бижу, да е мъничко и нежничко
/и не, не се заяждам, просто споделям -.-
Те всичките statement necklaces са бая груби, факт. Не стават за нещо повече от ежедневието.