- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol.4
Някоя от вас може ли да ми препоръча хубава спирала за дължина? Толкова много спирали съм изпробвала, но понеже сигурно и миглите са ми доста къси (според мен) и не се получава.
Това беше малко отклонение, надявам се да получа отговор, а сега по темата:
Хубав крем за смесена и мазна кожа. Мирише ми малко на водорасли :Д Иначе е много лек и съм доволна.
![]()
БлагодаряМного от приятелките ми я ползват и хвалят, ще взема и аз да я пробвам. Като знам, че всички спирали на maybaline са хубави.
Последно редактирано от Ayumii : 02-26-2015 на 11:47
Нямаше One by one на maybelline, за това взех тази
Като дължина го докарва, но доста ми се сплъстяват и се рони, пък и не ги извива особено. След това взех тази на лореал и съм доста доволна, не ми ги сплъстява, не се рони, а и до някаква степен не седят толкова прави.
![]()
леля ви взе заплата, още само в слънцезащита, измиващо и защита за косата ми останаха да инвестирам, после и нещо евентуално по-интересно като грим ще търся
отделно от ензо поръчах за първи път, да видим дали ще остана доволна:
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Останах приятно изненадана от този крем
На guess парфюмите винаги миришат много приятно, но не издържат дълго.
По 2 и от трите, но май само единият тоник ще остане за мен, а другото ще замине за мама и сестрата. Надявам се кремът да им хареса, а лосионът е невероятен.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
сладки, я ми препоръчайте ШАМПОАН, че вече се изчерпах откъм идеи.
косата ми е гъста, дълга, силно чуплива, нормална към суха през зимата, небоядисана. кожата ми е чувствителна и повечето ми правят ранички и/ли предизвикват незабавен сърбеж и не е гот. реално си търся нещо с олекотена химия. след като пробвах и "all nature" (пхахаха:Д), умрях, та да - дайте предложения!
//вчера си взех и льо п'ти марселие, още не съм го пробвала, но ще се радвам на отзиви))
по темата:
![]()
Явно съм на Nude вълна...
http://girlstemptation.blogspot.com/...summer-15.html
![]()
Blab пробвала ли си двата шампоана в зелената бутилка на Bioderma? Единият е в прозрачна тъмнозелена бутилка, другият в светлозелена непрозрачна. И двата са безсулфатни и според мен са много нежни. Толкова нежни, че аз имам нужда от четири шепи, за да си измия цялото косище, но при нас са евтини е ни си го слагам. От тях нищога не ме сърби главата после.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
^Натура Сиберика - в Берьозка или онлайн.
Едит: http://explorecosmetics.blogspot.it/
Ето тук. Има и други интересни неща.
За шампоаните - купувам само сертифицирани, много съм доволна. Стига ми за около 2 месеца. Измиват много добре.
Последно редактирано от Naive : 03-02-2015 на 10:33
Мерси, Нели, ще го видя и този!) Hayashi, и на теб благодаря за предложението!))
//дразня се, защото реално нямам проблеми с косата си, отвъд факта, че трябва да използвам шампоани, които ми създават проблеми:Д и да))
Blab, бащата е с рани по кожата на главата от повечето шампоани, това го спаси, косата му е като твоята, ама е 3-4 см дълга
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Подарък ^
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ужким нищо толкова не купих, пък оставих 60 лв. в ДМ... :д
И сега, преглеждайки си покупките видях, че съм взела някакъв крем 60+ и ще се наложи да го дам на баба :/
Паста за зъби, реших да разнообразя малко ланжелика
Сапун за къпане
Беше намалена, не съм я пробвала още, но така като я гледам май ще е гадна :Д
Най-любимите ми <3
+ кръгла четка за косана триса и три чорапогащника
И от мама за подарък си взех ето този панталон от ZARA
Така изглежда ужасен и дори го пробвах с доста скептицизъм, но ми седи учудващо добре и става като за леко официален, ако имам и подходящи обуки :д
Аз си поръчах тази супер лесна за нанасяне очна линия Rimmel ScandalEyes Jumbo
Ewok, можеш да върнеш продукта 60+ ако пазиш касовата бележка - може да го замениш за друг или да ти върнат парите (това е една от клиентските привилегии, даже съм чувала, че употребявани продукти са връщали някои, аз не съм го правила). А маската на Freeman колко струваше? Чела съм много положителни мнения за нея, но май имаше разни гадни съставки в съдържанието си.
![]()
Последно редактирано от girl91 : 03-04-2015 на 20:06
^Ами преди време си ги взех и двата продукта и ми харесаха, след това съм си взимала шампоана за къдрава коса и този с кофеин, но не ми харесаха колкото този. В момента са на промоция, по 2.95лв. са и са към Трайно ниска цена (трябва 4 месеца да остане тази цена), не са скъпи и можеш да си вземеш да пробваш.
Ами, то сега нали има някаква томбола и ако те изберат получаваш безплатно пазаруване за сумата от бележката :Д
Та, по принцип не ме теглят на такива неща, но сега реших да пробвам, понеже сумата не е малка и едва ли друг път ще им оставя толкова. Та, мисълта ми е, че, ако върна крема, ще ми вземат бележката и ще е тъжно, ако случайно спечеля томболата :д Не беше много скъп, така че по-добре да зарадвам баба.
А маската беше към 8-9 лв., не е много според мен, предвид количеството. Не погледнах състава честно казано, но преди малко си направих и кожата ми беше доста приятна след нея.