.
Отговор в тема
Страница 82 от 118 ПървиПърви ... 327278798081828384858692 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 026 до 2 050 от общо 2929
    Голям фен Аватара на Lourenço

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    - Голям, и един мъничък като писалка за дамската ми чанта. Уникален аромат, много си го харесвам, за мен си е перфектният ежедневен парфюм, който ползвам от години.
    - Направо съм влюбена в аромата, вече за втори път си го вземам.

- Синият, много хубав и лек аромат. Имам и златният, който е с малко по-тежък аромат, и е сладникав, но и двата ми харесват.
    - Надявам се това да убие русите отенъци в косата ми, и да си остане само кестенявият цвят, с лек червеникав отенък.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

В онлайн магазина на Кико има -20%, обаче тъй като нагло са сложили минимална сума на поръчка СЛЕД отстъпката, ще се разходя до магазина и ще си избера нещата на място. И без това цветовете в сайта им грам не мязат на реалните. Та, утре-вдругиден ще се похваля стабилно с Кико.

И с някой друг лак на P2.
    Минавам да се похваля. Взех си даже по-малко отколкото очаквах, понеже ме досвидя да си взимам червила, които са като балсами и ще трябва да ги нанасям през 1 час. Язък, исках ненатрапчив нюд. Хидратиращите "червила" са по-непигментирани от Бейбилис, а истинските червила нямаха хубав нюанс и или съм като бялата смърт/с коректор на устните или е някакъв гаден кафяв нюанс, който ме състарява. Пфу.

Сенки:
    209 - http://3.bp.blogspot.com/-LP6Eu3MQ3-...00/Collage.jpg
    211 - http://1.bp.blogspot.com/-J8j19dhrYE...0/IMG_2572.JPG
    229 - http://2.bp.blogspot.com/-q6unvQJb5h...0/Collage2.jpg
    234 - http://img.2dehands.be/f/normal/2217...arly-whine.jpg
    240 - http://data9.blog.de/media/149/79681...3292504_m.jpeg (последния цвят)

Няма по-добре опаковани сенки на тая планета! На дъното им има залепен стикер, който е специално с цел да се отлепи и да се сложи на палитрата, за да не се налага да се вадят сенките всеки път. Под него естествено си е нормалният етикет, който си остава на сенките.
    Взех си и палитра четворка, очна линия маркер - страаашно издръжлива, няма мърдане. Жалко само, че когато спре да е съвсем нова, вече не е наситено черно.

И червилото Smart Lipstick 918 - цветът е my lips but better

Доволно!

Честити отново! Точно 209 исках аз обаче при нас под 220 номерата никъде ги няма.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Минах през Рибката днес.

http://prikachi.com/images.php?images/67/7976067E.jpg

Харесва ми за сега, не знам колко е издържливо, но като текстура е много приятно, не лепне, не е наклепано. Не знам защо на самата опаковка изглежда керемидено, цветът е малко по-различен на живо.

Да се оплача пак от ГР. Каквото и да съм взимала на тая фирма, не ми е харесвало, вече нищо тяхно няма да си купувам.
    Бях си взела червило от тази серия

Мирише на развалено, на стара мазнина. Много е неприятно, изобщо не мога да го ползвам. Майка ми си беше взела също такова червило, от друг магазин, пак със същата отвратителна миризма. Заминава към кошче!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

^На NYX червилата ми издържат само около час :/
    И аз да се оплача от Golden Rose купих си едно като бях в БГ на нова година, не стига че като го отворих беше залепнало на капачката ами и миришеше много странно, все си мислих, че са ми дали някакво старо/развалено....ииииии и то не се задържа дълго на устните.

^тези издрържат по-дълго а струват 2-3 евро :Д

Highlighter на Catrice

^^ Вече съм няколко часа с него, стои. А и приятно се усеща на устните. Аз като цяло не харесвам дълготрайните червила. Бяха ми подарили някакво преди години, водеше се дълготрайно. Беше по-тъмен цвят, а махане нямаше. Накрая, когато го изчистиш, оставаше пак по устните следи, че е имало червило, което е мн грозно.

Ааа супер тогава! а как си го сложи? аз като натисна салфетка на първия слой и нанеса червилото повторно издрържа малко по-дълго.
    Гледам напоследък доста хора ползват основа за червило, дали има ефект въобще...

Цитирай Първоначално написано от Lourenço Виж мнението
    Ааа супер тогава! а как си го сложи? аз като натисна салфетка на първия слой и нанеса червилото повторно издрържа малко по-дълго.
    Гледам напоследък доста хора ползват основа за червило, дали има ефект въобще...
    Нанесох си го без никаква основа и без да слагам 2 слоя. Вкъщи съм си и исках да видя колко ще издържи. Пия вода, хапнах преди малко, не мога да кажа, че не е мръднало съвсем, но го има. Харесва ми.

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    - Надявам се това да убие русите отенъци в косата ми, и да си остане само кестенявият цвят, с лек червеникав отенък.
    Точно това шампоанче, в същия цвят ми съсипа косата. След него беше ходене по мъките.

Да похваля едно червило на Флормар, за 1 път да уцеля цвят който да ми седи толкова добре - Преди пак си бях взела тяхно червило и не ми хареса, супер сухо беше, това е доста добро. Доволна съм.
    Ексфолиращ гел на Регал - - също съм много доволна.

anonymous708973
    Guest
    По повод Голдън Роуз - http://idaandmakeup.blogspot.de/2015...lden-rose.html

Зариби ме, поръчвам червеното на нашите.

А този хайлайтър на Катрис мисля да го уважа, търся си бюджетен от доста време.

Бтв, да докладвам - резултатът от кокосовото масло е страхотен, лишеите ми около носа ги няма след едно намазване. Кожата пак си е червена, ама това е друг проблем. За момента съм решила да си мажа всяка вечер около носа, а когато ще си мия косата, цялата физиономия. Ръцете и лактите също ще си мажа, това е разкошно!
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-11-2015 на 20:37

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Dollie Виж мнението
    Точно това шампоанче, в същия цвят ми съсипа косата. След него беше ходене по мъките.
    При мен хвана само до русото Голям цирк стана, останалата част трябваше да я оправям със степче ( колкото и малоумно да звучи ), ама свърши работа. И сега е с червеникъв отенък, ярко червени крайща ( който скоро мисля да отрежа при фризьорката ), и на места леко си личи кестенявото, но не ми е проблем, така или иначе макс до 1 месец цвета е опада.

Мега фен Аватара на pandabear
    по-добра мицеларна вода не бях ползвала. силно препоръчвам.

+

Последно редактирано от pandabear : 03-12-2015 на 07:28

DragonLady ОБИЧАМ ТОЗИ ПАРФЮЮЮМ <3

Аз с това се сдобих Makeup Revolution Focus & Fix Effacular сега ще видим дали си заслужава, че е на промоция

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    pandabear, разпиши червилата, моля те!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

^ За номера им ли имаш предвид?
    Първото е Color lip last 7, а второто Rouge cream lipstick R17.
    R17 ми седи малко бледо, което на мен не ми допадна, затова ми препоръчаха да го смесвам с lip last 7.
    Нанася се гладко и равномерно. Въпреки че е матово, не е сухо и е дълготрайно. Доволна съм

днес си взех ей това:

хич не ги разбирам, тъй като до сега не съм ползвала. надявам се да не съм сбъркала :Д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Благодаря. Откъде ги взе и за какви пари?
    Съставът какъв е?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

За нищо. Oт магазина на Sephora на Ниво 0, в The Mall. Едното е 24 другото е 25лв. Изхвърлих хартиените кутийки, на който беше написан част от състава, но намерих в нета някаква информация с wall of text :Д

Mmmm...17
    Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Polybutene, CI 77891 (Titanium Dioxide), Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Polyisobutene, C12-15 Alkyl Benzoate, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Neopentyl Glycol Dicaprate, Petrolatum, Myristyl Lactate, CI 75470 (Carmine), Candelilla Cera (Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax), Synthetic Wax, Aluminum Starch Octenylsuccinate, CI 19140 (Yellow 5 Lake), PPG-51/SMDI Copolymer, Ethylene/Propylene Copolymer, Stearalkonium Hectorite, CI 42090 (Blue 1 Lake), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), Ozokerite, Parfum (Fragrance), Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Propylene Carbonate, CI 77499 (Iron Oxides), Tocopherol, Ammonium Glycyrrhizate, Ascorbyl Palmitate.

Мега фен Аватара на 102
    искам да попитам този стайлиш мус на мокра коса ли се въвежда

Мега фен Аватара на strawberry88

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    искам да попитам този стайлиш мус на мокра коса ли се въвежда
    като излезеш от банята не го нанасяш веднага, ами я поизтръскваш, може и с кърпа да я забършеш и тогава нанасяш.
    стоиш си с него, докато поизсъхне (ако не ти се занимава да я сушиш) и оформяш (поне моето момченце тей прави)

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    Отворили са магазин Kiko в България? Къде се намира?

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    като излезеш от банята не го нанасяш веднага, ами я поизтръскваш, може и с кърпа да я забършеш и тогава нанасяш.
    стоиш си с него, докато поизсъхне (ако не ти се занимава да я сушиш) и оформяш (поне моето момченце тей прави)
    ъъъъъъъъъъъъъъъъ ;д шегувах се /но мерси/

Цитирай Първоначално написано от LaffyTaffy Виж мнението
    Отворили са магазин Kiko в България? Къде се намира?
    В сайта им нищо не пише за такова нещо, от къде го чу?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си