.
Отговор в тема
Страница 87 от 118 ПървиПърви ... 377783848586878889909197 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 151 до 2 175 от общо 2929
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Yves Rocher са ми пратили два подаръка + 10 ваучера за рождения ден. :Д

Първият е парфюм на стойност 35 паунда, а другия 3 камъка. Разбира се, трябва да си поръчам нещо първо, за да ги получа.

Започвам :Д

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Хааа, егати якото ^^

Купих си днес http://4.bp.blogspot.com/-l6WaEJGEtE...w/s640/182.png
    Грейнаха ми очите, харесва ми.

И, не се лакирам, обаче купих лакочистител, нямаше как да пропусна -
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Време е да си поглезя косата.

- без спрея

О, с Directions ли се боядисваш? Колко трябва да се изстветли за да хване добре такъв цвят?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Sofia
    Не, боядивам се с професионална боя (че повече хващат на тъмна коса) , тоя път Индола ще пробвам, по принцип с Вела Колестон и на десетина дни или две седмици се мацам с Directions, смесен с балсам, за да подсили цвета, не става като светофар като на картинката, но достатъчно наситено.
    А за да хване точно тоя, според мен блийчване :Д
    Искам да пробвам Special Effects и да разредя максимално боядиванията, защото уж били мн трайни, но са и солени.
    Последно редактирано от therichbitch : 04-19-2015 на 11:04

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Взех си го много намален от ДМ. Питах защо е намален, мацката каза, че просто вече няма да го зареждат... Дано не ми хареса прекалено много. ;д

Сигурно знаете от масивната рекламна кампания, но в ДМ сега има много готини намаления на повечето марки за декоративна козметика. Едвам се удържам...

^ Добре, че при нас няма.

Аз за да не ви оспамвам с всичките си гигантски снимки направо ще оставя линк към публикацията в блога с нови покупки. Надявам се да не се сметне за долна реклама.

therichbitch аз затова и се отказах да се боядисвам червено, защото ако не искам да си ходя противно оранжева трябва да се боядисвам на 2-3 седмици. А сега със синьо-зеленото се боядисвам на 3 месеца и тонирам веднъж между боядисванията. Но за този цвят трябва да изрусявам два пъти, за червено имам спомени, че минаваше само веднъж.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Страхотни са ти зелените кичури
    Като нова покупка имам само един ръчно направен сапун с роза и глицерин от Кауфланд,който много ми хареса и сега като ходя ще си взема и други аромати.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    ....
    Аз не изрусявам, направо с червена боя :Д Моето избледнява към рижаво, да, ама на мен ми харесва някак, не знам защо хората се оплакват :Д
    На мен най ми харесваше със по- студеното синьо.

Момичета, някоя от вас използва ли био декоративна козметика? Имам предвид... търся си сприала, но да е за доста чувствителни очи. Имам проблем с едното око от известно време и вече много внимавам какви гримове използвам. Даже почти не се гримирам, но все пак си трябва някаква спирала. Препоръчайте ми нещо.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Момичета, някоя от вас използва ли био декоративна козметика? Имам предвид... търся си сприала, но да е за доста чувствителни очи. Имам проблем с едното око от известно време и вече много внимавам какви гримове използвам. Даже почти не се гримирам, но все пак си трябва някаква спирала. Препоръчайте ми нещо.
    Понеже видях, че живееш София, та мога да ти препоръчам еди био магазин, в който съм видяла, че има и спирали, и сенки, и моливи. Магазина се намира на ул. Екзарх Йосиф малко след Лидъл. Жената е много любезна и мисля, че ще ти помогне.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    ^Твърдо НЕ. В началото беше ок, освен че е доста изсушаващ и заплита косата безбожно, но го търпях, защото се надявах на добри резултати. След 2 седмици употреба, обаче започна ужасен сърбеж и следователно пърхот. И мама го ползваше, и при нея абсолютно същата ситуация, но моя приятелка и майка и го ползват и нямат никакви проблеми с него ама няма и някакъв резултат в растежа.
    В интернет има много хубави мнения, че помага за растеж, така че ако искаш пробвай. 9-10лв е 500мл и не е чак болка за умиране.
    Ти за растеж ли си търсиш нещо?
    Аз все пак си взех Дермокана. Събудих се (понеже се къпах късно вечерта и си легнах горе долу с мокра коса, както винаги -.-) с невиждан до сега обем в косата си! : D Краищата ми са толкова подреденички и живнали, както и цялата коса е доста по-лъскава и жива, мисля, че се влюбих в него! :33 Само не ми харесва как мирише, затова се наклепах и с малко от маската си за коса, малко, колкото да ми мирише на нея и всичко е 6! <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от winks11 Виж мнението
    Понеже видях, че живееш София, та мога да ти препоръчам еди био магазин, в който съм видяла, че има и спирали, и сенки, и моливи. Магазина се намира на ул. Екзарх Йосиф малко след Лидъл. Жената е много любезна и мисля, че ще ти помогне.
    Благодаря много, а как се казва магазина?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Авен от аптеката, всичките са за чуствителни очи. Към био декоративните истории малко неприязън изпитвам - или няма цвят, или изчезва за 2 часа, или не се нанася като хората, или просто не личи, че е сложено нещо /в не-положителния смисъл/
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението

Аз за да не ви оспамвам с всичките си гигантски снимки направо ще оставя линк към публикацията в блога с нови покупки. Надявам се да не се сметне за долна реклама.
    онзи ден ми пробутаха такава маска и точно се чудех, дали са хубави... мерси :д

за Montagne Jeunesse говорех.. сега дочетох, че и за други си дала отзиви ;/

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    Авен от аптеката, всичките са за чуствителни очи. Към био декоративните истории малко неприязън изпитвам - или няма цвят, или изчезва за 2 часа, или не се нанася като хората, или просто не личи, че е сложено нещо /в не-положителния смисъл/
    И цветовете са все едни такива измити сивкави, бежови, зеленикави. Фенка съм на нюда, особено за очите, ама... айде малко цвят да видя, яркочервено, синичко така... пък то едно златисто няма като хората.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town

очень хорошо!
    по принцип не съм фенка на Голдън Роуз и бях доста скептично настроена, но една приятелка силно ми препоръча тази очна линия и одобрявам! а червилата на есънс са <3 <3 <3
    Последно редактирано от lisi4ety : 04-22-2015 на 07:59

Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    а червилата на есънс са <3 <3 <3
    даа, евтини и прекрасни...

anonymous708973
    Guest
    Хм, да ги опитам освен...
    Заглеждам новите сенки от серията I love nude и се чудя между тях и едно дуо от 3D серията да се гримирам набързо преди работа *стиска палци*

А някой да е опитвал гел лаковете, пак на Есенс? А цялата серия с базата и топа, колко издържат? Да инвестирам ли в едно червено?

дам, опитай ги.. (ако за червилата говореше)

а гел лаковете стават, смис по-издържат от обикновените, амаа не очаквай да издържат като гел лак при маникюрист ;/

anonymous708973
    Guest
    самостоятелно ли ги пробва лаковете или с базата и топа от серията?

ох, ама аз сега видях, че за серията на есенс питаш.. аз говорех принципно за непрофесионалните гел лакове .. иначе съм пробвала самостойно, примерно с топ гел, другите обикновени или средната основа гел и пак другите обикновени, може и гел основа и топ гел заедно да съм, амаа гел първа база никога не съм, а трябва.. колкото повече гелове, толкоз по-издържливо по пътя на логиката :д .. та тая серия с лампичката (нали за нея говориш) сега я видях, не съм пробвала с лампичка в дом условия, ама сиг става.. скъпа ли е? ;/
    Последно редактирано от galaxy29 : 04-22-2015 на 16:09

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България

Парфюмът е уникален и червилото е страхотно. Не съм пробвала боди лоушъна, все още. И някакви безплатни сампъла ми пратиха и тъй тъй.

Съжалявам за лошото качество :Д

Супер фен Аватара на girl91

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си