.
Отговор в тема
Страница 89 от 118 ПървиПърви ... 397985868788899091929399 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 201 до 2 225 от общо 2929
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Разтопи ги със сешоар и капни малко масло вътре, ако са на масна основа, ще стане, аз съм разреждала така един камуфлажен крем, но имай предвид, че качествата на продукта си заминават отчасти, не само става по- мазен, ами цялостното му поведение се променя.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    ...
    И двете, много са добри.
    С каква коса си? Аз съм с мазни корени и сравнително сухи дължини/краища, това така ми изсуши косата, че не можех да я среша.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Тънка ми е косата. Г/д мазни корени, дължините са ми ок. Преди сешоар винаги си мажа краищата с масло. Като цяло имам доста хубава коса :д

Супер фен Аватара на girl91
    В нета като го гледах върху нокти изглеждаше по-ярък, но може би са обработвани снимките. Цвят 40 Play with my mint.

Ewok пробвай нещо само с физични филтри. Повечето европейски слънцезащитни кремове са доста гадни, ако имаш възможност и ти се занимавай си поръчай мостри на нещо японско или корейско.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на lunacy
    продуктите на ALVERDE бяха намалени и си взех някои неща:

^ много е симпатично, ароматът ми харесва; все пак кожата /ми/ го абсорбира малко по-бавно отколкото очаквах

^ влюбена съм в това, едно от най-хубавите неща, които съм си взимала

^ по принцип не ползвам грим и нямам особен опит с нанасянето на очни линии, но четката на тази е доста удобна, доволна съм

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Hayashi, благодаря.
    Имам и друг въпрос - аз по принцип слагам слънцезащитен не за да не изгоря, а за да не почернея. Ако слагам някакъв с по-нисък фактор, пак ли толкова ще ме пази, или ще си стана черна?

Град
    Sofia
    До кога е намалението в ДМ?

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Хванах промоцията и се сдобих с още един продукт за тяло:
    You are broken, I can fix you...

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    До кога е намалението в ДМ?
    беше, за съжаление :<<<<<<<
    вчера проверих и вече са си на старата цена

^ това също; беше два и нещо по мои спомени, цветът е много хубав, но очаквах да стои по различен начин;

От 16 до 26 април имаше кампания Beauty academy в DM и имаше -25% на някои козметични продукти.

Днес успях да си взема от новите лимитирани лосиони на Balea - взех си Tropical Sunshine. Същото е като лосиoните, който са пускали и преди - Brazil Mango и Mango Mambo.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Абе аз след 26 ходих в ДМ и още си го имаше намалението на почти всички марки декоративна козметика.

не съвсем ново, но все пак :
    Последно редактирано от lunacy : 05-01-2015 на 13:31

^ не препоръчвам, мирише на синтетични материали ужасно много;

: : : изхвърлих я след като я отворих, кажи-речи : : :

anonymous708973
    Guest
    Триото на есенс - базата, топ лака и лак - избрах си 40 play with my mint, суоч: http://1.bp.blogspot.com/-bbJhqMTe9a...2Bmint%2B2.JPG
    Само съм се лакирала една идея по-кадърно и ноктите ми имат по-хубава форма

БРИЛЯНТНА комбинация. Просто... ЕДИН ПЪТ. Супер блясък, никакви следи от чаршафи етц. Тъкмо ме питаха дали съм си правила ноктите сама. Колекцията е 46 цвята, повечето са крем или с лек шимърен финиш, но има и 10-тина силно брокатени.
    Единственият минус е, че малко се отлюпи, но това си е изцяло моя вина - забравила съм как се лакира на два тънки пласта, свикнах да ползвам p2, а пък те са покривни на един, та направих тук слоевете малко по-дебелички от нужното.

Гледам цветове в нета, мисля да си взема eдно бяло, че поне ще е покривно - 33 white wild ways. Още няколко пастелни тонове - например 34 Candy Love, 24 Indian Summer, 12 Mandarine Bay e мн готин корал, няма да са и трите, че са много подобни, де. 21 Whisper of Spring e супернежно лилаво.
    08 whatever ми се вижда готино нетипично розово, едно червенко още мога да си харесам.
    Много са, обаче за тази цена и качество няма какво да им мисли човек. Основата и топ лакът тук са по 2.50, самите лакове по 1.55.
    http://www.google.de/imgres?imgurl=h...w=1366&bih=667 - Тук мн добре се виждат цветовете и имената, но самите суочове не са особено добри.

^^Има ли ги в България?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Не съм сигурна, но едва ли са ги пропуснали, в момента кажи-речи това са лаковете, които има изобщо на щанда на Есенс.
    http://www.google.de/imgres?imgurl=h...w=1366&bih=623

Ох, взема ли заплата съм веднага в Лили!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Лаковете (не всички цветове), както и базата и топ лака ги има тук.
    Взех си точно гореспоменатия лак номер 40 play with my mint - определено в нета на повечето снимки изглежда в пъти по-хубав... Аз си го харесах от снимки в интернет и като отидох в Лили (миналата сряда, че имаха 20% намаление на лакове) и се разочаровах като видях колко е блед, но все пак си го взех. Същия цвят го имам и на Flormar.
    Иначе четох/гледах добри отзиви за топ лака и базата и мисля да си ги взема скоро (от DM около рд-то с намаление )

Иначе от днес - подарък от лекция на Bioderma.

Последно редактирано от girl91 : 05-04-2015 на 21:30

^ Това чудо е ужасно. Първата му съставка е течен парафин и единственото, което прави е да ми докара пъпки по краката.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

^Сега се загледах в състава... Наистина след водата в състава на второ място е парафин... тъпо. Не съм го отворила още. Аз до сега не съм пробвала нищо на марката и си мислех, че са по-яки нещата, но с този парафин....
    Последно редактирано от girl91 : 05-05-2015 на 08:23

anonymous708973
    Guest
    А, Деси, тъкмо се каних да пиша в темата за книгите, че видях във фб - писала си, че си чела "Престъпление и наказание" в оригинал, пък в темата за книгите беше казала, че не знаеш достатъчно руски, за да прочетеш цяла книга. Как така?
    за момент даже се зачудих да не би пък оригиналът да е на английски.

Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    [color=#259fb7][b]Лаковете (не всички цветове), както и базата и топ лака ги има тук.
    Взех си точно гореспоменатия лак номер 40 play with my mint - определено в нета на повечето снимки изглежда в пъти по-хубав... Аз си го харесах от снимки в интернет и като отидох в Лили (миналата сряда, че имаха 20% намаление на лакове) и се разочаровах като видях колко е блед, но все пак си го взех.
    Ама лакирала ли си се с него? На нокти е по-ярък отколкото в шишенцето, аз в момента съм с него и съм влюбена просто! от тези модерни неон пастели е :д Невероятен цвят е.

Град
    Sofia
    На руски е оригиналът. Чела съм я на руски като по- малка (е, не на 5 :Д) с помощ от майка ми- на нея ѝ е като роден почти, живяли са едно време в Русия за някакъв период. Просто не вървеше точно на тази жена да се обяснявам как, с кого и т.н. Наистина не е коректно съвсем, но на теб, ако ти го кажа, примерно, на тая... даже не знам дали преди да го копи- пейстне, е знаела кой е Достоевски.
    Факт е, че със сигурност не ми стига, че да прочета цяла книга хем сама, хем да разбера всичко, пък и да вникна добре (с пресечки не е много помагащо някак), така че и на български съм я чела, но ми е гордостта , след нея никога не се и опитах повече.
    За протокола: мога горе-долу (!) да чета, много бавно, знам мнооого песни и стихотворения наизуст, но не мога да водя ежедневен разговор и НЕ разбирам много, като ми говорят (всички около мен казват, че разбират, защото на говор бил мн близко до българския, еми аз не разбирам :Д)

anonymous708973
    Guest
    Ясно, благодаря за обяснението, не беше длъжна )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си