.
Отговор в тема
Страница 93 от 118 ПървиПърви ... 4383899091929394959697103 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 301 до 2 325 от общо 2929
    Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Не ,Lourenço
    Не става дума за клас, а просто навсякъде е 2пъти по-евтино от цените в нашите магазини.

Град
    ilivewheretheskyends
    В Хага всичко на лореал и най-вече мейбълин беше до 5евро
    Даже гледах Calvin Klein сенките 3вро,пудрата 5евро,лак 3евро
    Всички лакове на OPI & Ciate по 5 евро. GRRRRRRR
    Последно редактирано от kaRamella : 05-27-2015 на 21:49

Голям фен Аватара на Lourenço
    Хммм, палитрата я купих за 20 евро, според мен не е особено евтино за продукт от дрогерия, но съм съгласна, че принципно е по-евтино.

Wtf, при нас този клас козметика е супер скъпа. Всичко, което в България е в лева, тук е в евро, че често и повече. Червилата на Rimmel и Revlon например са по 15 евро, лаковете на Bourjois по 12 евро. OPI и Essie са по 13 евро, фон дьо тените на Maybelline около 15-20 евро. Затова и вече не си купувам такава козметика. А повечето марки дори се произвеждат тук и не са внос.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Ти не я ли отвори? Аз винаги отварям, за да видя, че някой не си е набъркал гадните пръсти вътре.
    И аз винаги отварям. Мноооого се дразня като някой е бъркал.
    Веднъж една дърта германка (не беше продавачка) ме видя и ми се развика, че съм нямала право да отварям продуктите О.о.
    Аз не ѝ останах длъжна, обясних и как нейното невъзпитано племе с нула задръжки бърка по всички кремове, лакове и пудри и няма да плащам за втора употреба крем.

Град
    ilivewheretheskyends
    Hayashi Уууу мале - лудост.
    Жалко , че не бях запазила брошури с козметични продукти да видите какви промоции имаше...
    Видях също , че Мейбълин имаха балсами във същите опаковки като color sensational и бяха по 2евро.

anonymous708973
    Guest
    Wtf, при нас този клас козметика е супер скъпа. Всичко, което в България е в лева, тук е в евро, че често и повече. Червилата на Rimmel и Revlon например са по 15 евро, лаковете на Bourjois по 12 евро. OPI и Essie са по 13 евро, фон дьо тените на Maybelline около 15-20 евро. Затова и вече не си купувам такава козметика. А повечето марки дори се произвеждат тук и не са внос.
    Еssie - 13?! При мен е 7, ама Римел, Ревлон и Буржоа нямаме :д

Град
    ilivewheretheskyends
    Сега гледах на Ревлон промоция в Big Bazar - два продукта за 5евро
    И всички продукти на Вийт на една цена - 3евро

Ох Ох скоро приятелка ще си идва от Германия...чудя се какво да си поръчам по нея
    Lourenço ти къде живееш?
    Последно редактирано от kaRamella : 05-27-2015 на 22:08

Голям фен Аватара на Lourenço
    Pinkpanter - rimmel, revlon i bourjois има в Müller, но в по-големите. И в ТК мах понякога.

Karamella - студентка съм в Tübingen, а родителите ми живеят в Heidelberg.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Аз Ревлон не съм вждала никъде, другите две ги има.

Ти не я ли отвори? Аз винаги отварям, за да видя, че някой не си е набъркал гадните пръсти вътре.
    Не, пудрата вътре не беше пипана. Самите тестери, които бяха в Лилито, бяха много изхабени и замърсени, не можеше да се види добре цвета. И от какъв зор я купих... сега си имам оранжева пудра. Иначе винаги проверявам да не е отваряно, забелязвам, че вече има продукти, които са запечатани и ще проличи, ако фолиото е скъсано. При спиралите най-често. Вече не си купувам спирала, която няма такова фолио (да го наречем), защото си мисля, че съм взимала изсъхнали спирали. Не мога да разбера като има тестер, защо ще отваряш нов продукт, който се предполага, че някой човек ще купи. Мислех, че само в България го правят хората, но явно и по света не е изключение.

Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Никакво изключение не е България, и в Германия е така, да не говорим как се крадат тестерите.

Замислям се дали да не си купя шампоан и балсам на Aussie (бтв, сухият им шампоан е по-добър от Батисте!) и да си ги ползвам с Leave-in Cream на Макадамия.
    Взех си днес мостра от 3-минутния им балсам, 20 мл е, та ще стигне за 2 пъти. Наклепах се тъкмо, доста подхранващо се усеща върху косата, да видим.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 05-28-2015 на 09:36

Очевидно трябва да се преместя в Германия. При нас са евтини марките тип Bioderma, Uriage, Avène и т.н. Тестири не съм виждала да крадат, но и тук дамите се омазват прилично с реалните продукти, дори когато има тестер. В Auchan където започнаха да продават Essence половината продукти са отваряни нищо, че има тестери, а тук всичките са залепени с много. тиксо.

На Weleda пастата за зъби е само 3 евро в парааптеката. Супер евтина козметика от този клас има там.

И разни китайски лакове, но на тях ще пусна снимка друг път.

В dm в подлеза на СУ е някакъв ужас, там всичко се пипа и се отваря, някои мацки се мажат обилно с червило или друг продукт, пръскат се с парфюм и си тръгват.

Ина, я разкажи за тоя крем на Макадамия. И преди си го споменавала, помня хубави думи за него. С какво се различава от маската, ако можеш да съпоставиш?

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Очевидно трябва да се преместя в Германия. При нас са евтини марките тип Bioderma, Uriage, Avène и т.н. Тестири не съм виждала да крадат, но и тук дамите се омазват прилично с реалните продукти, дори когато има тестер. В Auchan където започнаха да продават Essence половината продукти са отваряни нищо, че има тестери, а тук всичките са залепени с много. тиксо.
    Колко по-евтини са? Тук на Avéne един крем струва 25лв+, на биодерма е същото. Една приятелка миналия месец си беше напазарувала 3-4 неща на авен и каза, че е се изръсила над 100 лв., даже девойките в аптеката ѝ дали подарък :Д

Термалната вода на Avène в България мисля, че е 20 лв, а тук е 5 евро. Шампоаните на Bioderma от 400 мл в България са около 30 лева, а тук два броя са 9 евро. Има доста сериозна разлика в цените. Кремът на Avène тук ще е сигурно 7-8 евро.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    лол, колко е доставката от франция до бг с пощи или нещо такова обикновено?

Супер фен Аватара на girl91

Повече от фен
    Тази ли MIXA Optimal Tolerance ?

Супер фен
    аз си мислех че жените натурално са мекички и нежни
    то кво било

Супер фен Аватара на Corb1225
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    лол, колко е доставката от франция до бг с пощи или нещо такова обикновено?
    Гуугъл каза ;д:
    http://about-france.com/postal-rates.htm

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 102thedream Виж мнението
    аз си мислех че жените натурално са мекички и нежни
    то кво било
    Хаха, милият. Долна заблуда е това :д
    И не миришем естествено на цветенца или на маракуя :д

Мерилин, не съм използвала маската, само олиото и този крем. Нанасям го на влажна коса - подсушена с хавлия, улеснява разресването - което с моята безумно цъфтяща в краищата коса е адски необходимо, заглажда косъма и мирише прекрасно. И СУПЕРМНОГО помага при изсъхването. Имах си едно такова усещане аз, ама не вярвах, чак като го прочетох в друг блог, стоплих :д Аз съм със силно права коса с нормален косъм, нямам някакви суперхвърчащи кичури или световни проблеми, та при мен ефектът не се забелязва впечатляващо много, но при твоята би трябвало да има доста голяма разлика, примерно Чупливите коси често са леко рошави едни такива, мисля, че това много ще помогне.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мерилин, не съм използвала маската, само олиото и този крем. Нанасям го на влажна коса - подсушена с хавлия, улеснява разресването - което с моята безумно цъфтяща в краищата коса е адски необходимо, заглажда косъма и мирише прекрасно. И СУПЕРМНОГО помага при изсъхването. Имах си едно такова усещане аз, ама не вярвах, чак като го прочетох в друг блог, стоплих :д Аз съм със силно права коса с нормален косъм, нямам някакви суперхвърчащи кичури или световни проблеми, та при мен ефектът не се забелязва впечатляващо много, но при твоята би трябвало да има доста голяма разлика, примерно Чупливите коси често са леко рошави едни такива, мисля, че това много ще помогне.
    Аз ползвам маската от доста време с почивки, де и съм си доволна, но може да пробвам този крем. Благодаря за мнението.

Мега фен Аватара на teenems
    Надявам се да остана доволна от продуктите..

JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    ilivewheretheskyends
    Не е точно козметика
    аама нали трябва да сме модерни,хихи
    http://oi58.tinypic.com/mn2upt.jpg
    http://oi57.tinypic.com/2r40njq.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми