- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol.4
имам двечки двойни четки от Екотуулс, това са ми единствените четки, които ползвам за очите, много са готинки. Май Pencil четка ми трябва само.
А това за спонсорираните продукти, аз се доверявам и смятам, че си казват истинатаИли аз пък гледам влогърки, които наистина ми създават впечатление, че са искрени и т.н., няколко спрях да гледам точно щото ми изглеждаше, че леко послъгват.
Взех си шампоан и балсам на орзен. Свърши ми Джон Фрида-та и в момента косата ми е отвратителна. Нямам пари в момента за по-скъп, а знам, че на орзен са нелоши и миришат много хубаво, та, ще си изкарам известно време с тях
Днес й гледах последните два-три клипа, допаднаха ми много, ама ще поизям хляб докато се науча да използвам 9 сенки в един грим.
ооо после искам мнениемного съм му навита , може би заради бонбонената опаковка, ама още се чудя
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
Кажи след това дали фон-дьо-тенът успява да попие в кожата или стои на повърхността и дали се мести, ако не го фиксираш с пудра![]()
http://s4emagst.akamaized.net/produc...0c7c73e892.jpg
на промоция ;д не е лоша и чантичката, ще имам къде да си събирам разни шишенца, че вече не им намирах място.
Не е точно козметично, но...
за невероятната цена от 1,89.
И още много други неща от България, но това от намаленията в Тулуза от днес. Трябва да си обява бан за козметика до края на лятото. Обаче тези чудесии миришат невероятно! Душ гелът беше подарък.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en