.
Отговор в тема
Страница 99 от 118 ПървиПърви ... 49899596979899100101102103109 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 451 до 2 475 от общо 2929
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    По принцип мразя роллони, но миришеше много яко, а другото придава много дискретен и хубав блясък на кожата и мирише на gucci rush .

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    исках да си взема портокал, че имам за доизползване кокос, ама уви... изборът се сведе до роза, лавандула и кокос

и за мъжката част-

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на bubaduc
    шампоана за обем работи ли ?
    You are everything baby ! ol baby !

ahahehha ;*

Град
    пространството на Дисе
    Не съм го изпробвала още В момента довършвам противопърхотния

Като цяло са доста гъсти шампоани, доста *концентрирани*, затова след първото ползване доливам вода и продължавам да доливам при всяко къпане. Така по-лесно се разнасят и разпенват. От няколко месеца купувам шампоаните на тази марка и не съм тествала всички. Опит имам с противопърхотния и този за чувствителен скалп. С една опаковка изкарвам месец, при положение че си мия косата всеки ден или макс. на 48 часа.
    Последно редактирано от kalpazanka : 07-07-2015 на 08:33

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

anonymous708973
    Guest
    И мен ме интересува този за обем.
    Мисля лека-полека да започна да пробвам повече продукти на Алверде, опитът ми за сега е силно положителен.

Град
    пространството на Дисе
    ^Ще има да почакате доста, обаче, предупреждавам.

anonymous708973
    Guest
    Не ги ли редуваш?

Иначе аз не бързам, тъкмо съм отворила нови два шампоана, единият е за обем.

Град
    пространството на Дисе
    Не, не ги редувам. Отварям само една опаковка.

Запасила съм се като за световно, защото ми бяха свършили лосионът за тяло и душ-гелът, а имах и ваучер за 10% отстъпка при покупка над 50.00 Та награбих стабиУно шампоани, а пастата за зъби ми излезе едва ли не гратис

Безсулфатни ли са тези шампоани? Имам безсулфатния на Bioderma, обаче той е рядък като вода и с моите 3 кила коса е изключително неудобен за употреба. Трябва да погледна и тези на Weleda.
    В началото на годината имах 7 шампоана... в момента имам 2 и половина. Не ми се мисли, ако си миех косата по-често от на 3-4 дена.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Каква е идеята с безсулфатните?
    Аз се побърквам, ако не ми се пени шампоанът, имам чувството, че нищо не измивам. Да не говорим, че трябва наистина да търкам, за да ми се измие сухият шампоан, че и лака за коса, ако, не дай си, Боже, съм ползвала.

Град
    пространството на Дисе
    http://www.truenatural.com/lavera/or...-shampoo.html/

Ingredient Listing

Water (Aqua), Sodium Coco Sulphate, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Lauroyl Sarcosine, Coco Glucoside, Glycerin, Prunus Dulcis (Sweet Almond) Fruit Extract*, Glycyrrhizza Glabra (Licorice) Extract, Humulus Lupulus (Hops) Extract*, Leontopodium Alpinum Herb Extract, Panthenol, Panthenyl Ethyl Ether, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropytrimonium Chloride, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydrogenated Lecithin, Glycol Distrearate, Alcohol*, Fragrance (Parfum)**, Linalool**

* indicates Certified Organic Ingredients

Град
    Sofia
    Обслужих се предсрочно

anonymous708973
    Guest
    Хора, обяснете ми каква е тая работа със безсулфатните шампоани? Идеята е, че сулфатните пресушават ли? И на същия принцип, както не е добре да се ползват пресушаващи продукти за лицето, защото се предизвиква свръхпроизводство на себум?

Град
    Sofia
    По- нежни съставки, респективно възможност за по- често ползване.
    Не се пенят никога от първия път, ако си минеш косата втори път, вече се пени.
    Някои бебешки са безсулфатни.
    Ако си от хората, които обичат косата да скърца от чистота, няма да ти хареса.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хора, обяснете ми каква е тая работа със безсулфатните шампоани? Идеята е, че сулфатните пресушават ли? И на същия принцип, както не е добре да се ползват пресушаващи продукти за лицето, защото се предизвиква свръхпроизводство на себум?
    Безсулфатните са с по-лека формула. Ако често ползваш шампоан, това е добър вариант. Сулфатите са съставката, която прави пяна, затова те се пенят много по-малко от останалите шампоани. Не отмиват силиконите. Тоест ако ползваш продукти, които съдържат силикони, безсулфатните шампоани не са за теб.

Ползвала съм някои безсулфатни шампоани, ама ме дразнят как едвам правят някаква пяна. Сега за лятото съм си взела един за честа употреба, който май си е сулфатен, ама не премива косата, не я кара да скърца и не дразни скалпа.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Sofia
    Мерси, че ми перифразира поста. Явно служа за пример.

anonymous708973
    Guest
    Мерси и на двете.

Май ще си купя един безсулфатен да се намира, че напоследък ползвам лак само като се къдря с машата, пък и лятото се налага по-честичко да се мие косата

Момичета искам да ви питам, тези от вас, които ползват олио за потъмняване, от кои марки сте доволни? Какво мислите за това на Carotten?

Град
    Sofia
    Не ползвам, но за него съм чувала мн добри отзиви.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Мерси, че ми перифразира поста. Явно служа за пример.
    Изобщо пък не съм ти чела поста. А и не виждам да си споменала това за силиконите.

Моля, Ина.

И аз си търся някакво плажно олио/масло. Искам да почернея поне малко, затова не искам фактор 50. Имам светла кожа, без много бенки. МъжО е много бял, миналата година го мазах с Бочко, ама не ме кефи нещо слънцезащитното им олио. Приемам всякакви идеи, разбира се, предпочитам нещо по-бюджетно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от benivasileva Виж мнението
    Момичета искам да ви питам, тези от вас, които ползват олио за потъмняване, от кои марки сте доволни? Какво мислите за това на Carotten?
    Добра марка са, така че се съмнявам да излязат с кофти продукт. Имам спомени да съм ползвала олио за почерняване, май даже беше тяхно. Всичко ще ти свърши работа, въпросът е дали това е оптималният начин за кожата ти или искаш да вземеш предвид и други опции.

Град
    Sofia
    Трябваше да пропуснеш и този, тъкмо се възгордях, че
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    служа за пример.

Благодаря

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от benivasileva Виж мнението
    Аз съм много доволна, ефект при мен определено има. Но си стои мазно, не знам това дали е + или -. 15 фактор взимам.

Какъв дневен крем ползвате, момичета? Последно си купих на Ла Рош уж много лек, пък веднага получих алергия. Търся си някакъв много лек и без никакви аромати.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си