.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2929

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Сред новите придобивки е една тройка сенки от Wet'n'Wild. Чудни са!! Моята разцветка е Walking on eggshells. Три цвята са - за костта под веждата, за клепача и за сгъвката. И трите са шимърни, но изобщо не са натрапващи се. Добра пигментация, добро преливане, добра покривност - като цяло, страшно попадение са, дори четчиците вътре са окей, едната малко се скубе, ама не е трагедия. Определено си печелят място в несесерчето ми за женски работи в чантата, което тъкмо съставям и цели да събере всичко, което може да ми потрябва евентуално :Д
    Направо ме е яд, че не си взех други. Взех си и руж, де, бая трябва да се уча да го нанасям, че е доста пигментиран, пък аз съм силно неопитна с ружовете.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Сред новите придобивки е една тройка сенки от Wet'n'Wild. Чудни са!! Моята разцветка е Walking on eggshells. Три цвята са - за костта под веждата, за клепача и за сгъвката. И трите са шимърни, но изобщо не са натрапващи се. Добра пигментация, добро преливане, добра покривност - като цяло, страшно попадение са, дори четчиците вътре са окей, едната малко се скубе, ама не е трагедия. Определено си печелят място в несесерчето ми за женски работи в чантата, което тъкмо съставям и цели да събере всичко, което може да ми потрябва евентуално :Д
    Направо ме е яд, че не си взех други. Взех си и руж, де, бая трябва да се уча да го нанасям, че е доста пигментиран, пък аз съм силно неопитна с ружовете.
    Много искам тази палитра, но не е като да имам малко сенки в тази гама.

Не съм го чувала това за превозвачите и Yves Rocher. Аз всъщност тяхна козметика съм купувала само от Полша и от Франция.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Много искам тази палитра, но не е като да имам малко сенки в тази гама.
    Е, от тази серия са поне едно 4-5 разцветки :д Имаш оправдание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си