- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol.4
От къде си ги поръча, и доволна ли си?
Матови или перлени са цветовете?
по темата:
По принцип от години ползвам само one by one, но реших да пробвам един път и тази, прехвалена спирала. Голяма разлика между двете няма, но не бих си я купила отново. Тази по-скоро удължава, докато one by one е повече за придаване на обем.
^ https://www.facebook.com/boxyboxMAKEUP?fref=photo Тук нещата качествени ли са? Че ако са,обмислям голяма поръчка.
Като гледам повечето продукти, които предлагат са китайски. MUA са с доста ниско качество, но според мен стават. Сравнявам ги с Elf.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Предполагам сенките примерно са по-добри от тези да кажем на Руби Роуз в такъв случай?![]()
Преди 2-3 месеца поръчах от BoxyBox. Доставиха ми поръчката с 3-4 лева по-скъпа,макар че предварително се бяхме уточнили. Реших,че е станала някаква грешка и проблеми не съм правила. Нещата наистина бяха добре опаковани,но когато разопаковах и видях стоката,леееко се смутихНа мястото на огледалото в една от палитрите имаше нещо като пластмаса?? и аз не знам как точно да го опиша,но сякаш куче/коте е дъвкало/драло въпросното огледало. В крайна сметка си поръчах от друго място същата палитра. Това са моите премеждия. Пак казвам може аз да съм единичен случай.
Хората не са заядливи и отговарят на въпроси
Последно редактирано от Andjyy : 09-26-2014 на 17:10
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...914dabc09a4145
на мен този отговор ми се стори странен![]()
олелеее ужаскак може такова отношение :X аз определено бих се отказала да поръчвам от тях, ако ми отговорят така!! :X
Аз имам тия фалшивите четки на MacНе са лоши, ползвам ги често.
Поръчах си ги от Sammydress за 12евро, безплатна доставка.
В случая проблема не е в пигментираността и издръжливостта на сенките - тези на MUA чувам, че са доста добри. Съставът на някои от продуктите им обаче е доста кофти. И MUA все пак са одобрени за внос в Европа и са си легитимна марка.
Онези "MAC" гримчета за по 10-15 лв са незаконни и са наблъскани с кое знае какво от някое китайче. Според мен е по-добре да си купиш нещо на тествана и доказана марка за същата цена. Само на Buy in coins имам доверие за реплики на палитри, защото има много позитивни мнения в интернет, и никой не е получил потресаваща алергия както от някои от фейк палитрите на MAC.
Тези реплики са супер опасни. Никога не бих си взела нещо такова - не разбирам и причината поради хората си ги купуват, знаейки че тези които ги правят слагат вътре бог знае какво. Наистина никаква логика не намирам в това, ако е само заради опаковката - сериозно ли си рискувате здравето на кожата за това.
по темата:
![]()
I am
Intensivhandcreme /не намирам снимка/
и едно кремче за стъпала Pedic /отново не намирам снимка/
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Обичам да започнат да идват неща по пощата. И резиденцията ми ги получава на рецепцията, и вече дори няма нужда да ходя до пощата.
Така че от днес боята за коса на Directions, тази седмица трябва да я изпробвам, силно се надявам да хване след второто изрусяване.
Sleeping pack-а на Sulwhasoo дойде, много искам да видя как ще се справя продукт за 100 долара за 120 мл. xD Аз си имам 50 мл.
И продавачът ми е сложил бонус маска. <3
![]()
най-накрая се наканих и си го взех, дано има ефект!! и така на картинка какъв голям изглежда, а тоо една плюнка както се вика :д
![]()
най-накрая
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Взех си така хваления заздравител на Eveline, макар че ноктите ми не са зле, но едно допълнително заздравяване никога не е излишно.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Джолиииии, ще се научиш ти! Не знам как водичка с разни йони успява да ми разкара гигантска подкожна пъпка за 2 дена, при това дори без да изсушава, но е факт, че го прави всеки път.
Снощи съгреших отново с една поръчка, но първата стипендия трябваше да се отпразнува.