.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2375

Тема: Спам vol. 2

Hybrid View

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Ще си дръпна "The Croods"
    Frankenweenie си е типична анимация на Тим Бъртън. Ако другите негови ти харесват, ще ти хареса и тази.
    Как върви четенето на Пратчет?

darknesswillfall - а няма спиране. Като си сложиш старите дънки и не ти станат веднага хукваш във фитнеса

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Супер, значи ще го гледам след малко.
    А четенето не върви много, започнах я преди седмица сигурно, четох една вечер и ми падна батерията на киндъла и сега не знам къде му е кабела :Д Иначе започна обещаващо.

darknesswillfall, аз обичам шоколад по всяко време от месеца и при всякакви настроения, your argument is invalid.:Д

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Супер, значи ще го гледам след малко.
    А четенето не върви много, започнах я преди седмица сигурно, четох една вечер и ми падна батерията на киндъла и сега не знам къде му е кабела :Д Иначе започна обещаващо.

darknesswillfall, аз обичам шоколад по всяко време от месеца и при всякакви настроения, your argument is invalid.:Д
    е ти тренираш фитнес и правиш коремни упражнения и т.н. така че не ти се лепи и няма проблем

гледай само като излизаш с момчета да не ти остава кафяво по емаила , може да изглежда все едно ти липсва зъб и някой младеж да избяга

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    ^ Аз, на фитнес? :Д
    Само се каня от мнооого дълго време, но така и не съм започнала още..
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Ти почна с Еманципирана магия, нали?
    Моя кабел пък тръгна да се къса и все не ми остава време да облепя с изолирбан -.- Накрая ще ходя да си взимам нов.
    Да, с нея
    Поне при мен юсб кабели от нокия и подобни също стават, току що го открих :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си