.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Супер фен Аватара на Oldschool
    Доста... детски и наивен поглед към понятието алфа-мъжкар.

Алфата е лидер и доминиращия мъжкар, всичките чалга размисли как създава сам правилата в живота си и подобни лексиконни мисли са обидни, когато говориш за алфа, направо можеш да ги сложиш като кепшън върху снимки с Вин Дизел или Джейсън Стетъм и да ги пускаш във фейсбук групата на "сериозните мъже", където всичките жалкари жадно поглъщат и се утешават, че някой ден и техния час ще настъпи.

Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
    Доста... детски и наивен поглед към понятието алфа-мъжкар.

Алфата е лидер и доминиращия мъжкар, всичките чалга размисли как създава сам правилата в живота си и подобни лексиконни мисли са обидни, когато говориш за алфа, направо можеш да ги сложиш като кепшън върху снимки с Вин Дизел или Джейсън Стетъм и да ги пускаш във фейсбук групата на "сериозните мъже", където всичките жалкари жадно поглъщат и се утешават, че някой ден и техния час ще настъпи.
    Ми, за това казвам, че е идеал. На практика и 'що се отнася с жените - всеки, който не е путка може да мине за алфа.
    Тоест, това, което ти написах за Хикс и Игрек според теб наивно и детско ли е? Игрек не постъпва ли като алфа? Той може да не ги мисли как си създава правилата в живота и прочие...
    Ако просто ще си чешем езиците за лидерство и доминация във фейсбук, докато мама ни пере чорапите и бием чикии на пайнерки...За к'ви алфи си говорим?

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    NeutralMilkHotel, защо изобщо ми даваш пример с Америка като с нещо хубаво, от което трябва да взимаме пример. После започваш да ми говориш за някакви певци и певици, които като цяло гонят само славата и сензацията на деня. Аз не съм бил там, когато Риана е яла бой... Ти да си видял? Не съм видял и как живеят в момента тия двамата... Според мене си се вкарал в някакви The Voice филми и твърде много те вълнува живота на "богатите и известните"... Слез на земята! Моя, твоя или на който и да е от този форум живот, няма нищо общо с Риана, Кайни Уест, Уейн, Лил Джон или DMX...

Ами кофти, че всеки който не е путка може да мине за алфа. Това написаното за хикс и игрек е наивно, да. Все пак говорим за алфамъжкар, а не за алфа дечковци. Игрек все пак може и да постъпва като алфа, а може и да не постъпва като алфа, защото пак се опитвам да ти обясня, че алфа поведение не е набор от правила/команди - алфа мъжкаря е индивид, който доминира и е натурален лидер, но няма определено поведение. Доста младежи смятат, че да си корав, непукист или шумно игнорантен е алфа, но не е така.

Това с фейсбук, чорапите и чикиите не го разбрах съвсем, но ако става въпрос, че ме смяташ за някой изпляскал тийнейджър, който си мисли, че много ги разбира нещата на теория - не си прав/а, но нямам намерение да се обяснявам.

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    NeutralMilkHotel, защо изобщо ми даваш пример с Америка като с нещо хубаво, от което трябва да взимаме пример. После започваш да ми говориш за някакви певци и певици, които като цяло гонят само славата и сензацията на деня. Аз не съм бил там, когато Риана е яла бой... Ти да си видял? Не съм видял и как живеят в момента тия двамата... Според мене си се вкарал в някакви The Voice филми и твърде много те вълнува живота на "богатите и известните"... Слез на земята! Моя, твоя или на който и да е от този форум живот, няма нищо общо с Риана, Кайни Уест, Уейн, Лил Джон или DMX...
    ОК, една Франция тогава...Която искаш бяла държава си избери.
    Само в комунистическо време го е имало това, което ми описа и то 'щото стандартите са били други.

Аз обаче не мога да говоря с човек, който успява да вземе пример толкова буквално, сори.

Ами кофти, че всеки който не е путка може да мине за алфа. Това написаното за хикс и игрек е наивно, да. Все пак говорим за алфамъжкар, а не за алфа дечковци. Игрек все пак може и да постъпва като алфа, а може и да не постъпва като алфа, защото пак се опитвам да ти обясня, че алфа поведение не е набор от правила/команди - алфа мъжкаря е индивид, който доминира и е натурален лидер, но няма определено поведение. Доста младежи смятат, че да си корав, непукист или шумно игнорантен е алфа, но не е така.

Това с фейсбук, чорапите и чикиите не го разбрах съвсем, но ако става въпрос, че ме смяташ за някой изпляскал тийнейджър, който си мисли, че много ги разбира нещата на теория - не си прав/а, но нямам намерение да се обяснявам.
    Аз вярвам, че дори и един натурален лидер може да бъде подтиснат от социалното програмиране. Но, ако си путка по рождение и се надъхваш с някакви писани правила единствено можеш да станеш неприятен, арогантен и смешен.
    Идеята ми е че за да си алфа ще действаш спрямо принципите, самоуважението си и няма да оставиш някаква путка да те прави на глупак, била тя и най-красивата. Не мисля, че е нещо чак толкова сложно или идеалистично...

Чорапите и фейсбука се отнасят точно за псевдо-алфите и алфа-дечковците.

Алфата няма да го правят на глупак, поради простия факт, че жената му тича по гъза, а не той на нея. По принцип във връзките взаимоотношенията никога не са абсолютно равнопоставени - винаги единия обича малко повече и съответно е склонен на повече компромиси, та този човек е в по-неизгодната позиция. Така е и когато едно момиче е с алфа - тя не води.

Алфата няма да го правят на глупак, поради простия факт, че жената му тича по гъза, а не той на нея. По принцип във връзките взаимоотношенията никога не са абсолютно равнопоставени - винаги единия обича малко повече и съответно е склонен на повече компромиси, та този човек е в по-неизгодната позиция. Така е и когато едно момиче е с алфа - тя не води.
    Е, да, ама тя няма да тича по него, защото е натурален лидер в работата си или доминира над приятелите си.
    Познавам алфа мъже, които пак правят грешки с жените. И алфата се влюбва силно...Просто трябва да си има граници и да се спира понякога, за да не изглежда нийди и да е в позицията на обичаният, не на обичащият.

Алфата доминира навсякъде
    Иначе всеки прави грешки, но не го правят на глупак - разлика има огромна.

Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    ОК, една Франция тогава...Която искаш бяла държава си избери.
    Само в комунистическо време го е имало това, което ми описа и то 'щото стандартите са били други.

Аз обаче не мога да говоря с човек, който успява да вземе пример толкова буквално, сори.
    Едва ли си на повече години от мен, за да ми говориш как е било по времето на комунизма...

Едва ли госпожата ми по история е била по-възрастна от Микеланджело, когато ми е говорила за Ренесанса... Пък виж как точно ми преподаде всичко.

"Не всичко, което си струва да бъде научено, може да бъде преподадено" + това, и учителките ми по БЕЛ уж бяха точни, ама ми задаваха глупавия въпрос "какво е искал да каже автора с еди-кое си".
    Остави ти учителлката си. Поговори с по-възрастните. Тези, които вече са пенсионери. Няма да има 1 дето да ти плюе бай Тошо или режима. Плюят го тия, дето го махнаха и дето ни докараха до това положение, а сега плюят по него,все 1 той е виновен и все 1 тогава е имало глад и мизерия.
    Въпреки това, малко се отклоняваме от целта на раздела, която е "любов", а не "политика". Ако си навит - направи тема в раздел "политика", прати ми линк да я намеря - ще се радвам да поспорим на тема комунизъм

пфахахахахахахахаха, да, направете една такава тема, за да ви образовам малко

http://www.teenproblem.net/forum/sho...B2%D0%B0%D0%BC ето ви маааалко по-образно обяснение на проблема

И за хората, които казват "ако е само за красотата" - не говоря само за външния вид. Тя е специална за мен. Красива е и отвън и отвътре.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от adore.my.bike Виж мнението
    И за хората, които казват "ако е само за красотата" - не говоря само за външния вид. Тя е специална за мен. Красива е и отвън и отвътре.
    Добрем.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Като я обичаш ще се бориш за нея, няма къде да ходиш.. По информацията, която си дал, нищо друго не мога да ти кажа освен да отидеш да поговориш с нея
    Последно редактирано от carlabd : 01-05-2014 на 19:23

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си