Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
Една красива жена излиза много...И нямам предвид много борба.
На една 8-9/10 жена знаеш ли какви й се лепят? Мъже със статус, пари, външен вид и готин лайфстал.
Ти колко от тези неща имаш и с какво компенсираш тези, които нямаш? С готин характер и добро сърце? Ми, тя с хубав външен вид и хитрост ще си намери някой със същите качества, който обаче ще блъска във фитнеса, и ще я води на интересни места...
"Тя е много красива, а аз я обичам" не я прави длъжна да е с теб.

А за отношението няма и да говоря. Ти, ако си бил до сега на чикии и тя се е излъгала да те отрази, означава, че ти няма да знаеш к'во да я правиш.
Ще те направи на парцал просто, а после ще те зареже, а ти ще питаш "що?"

Еми, 'щото човекът с опитът и самочувствието не играе по ничия свирка. И има отношение "и по-хубави от теб съм ебал, освен с красота с какво можеш да ме впечетлиш, че да вляза във връзка с теб?"

Sad but true.. За съжаление наистина е така. Едно време за жените беше достатъчно да ги обичаш, да им го показваш и да не ги биеш. Сега освен, че трябва да можеш да им сваляш звезди, трябва и да харчиш маса пари за тях, да блъскаш във фитнеса като животно, за да имаш тяло като по филмите, да караш BMW или някоя друга лъскава барака, да й плащаш за екстеншъни, маникюри, педикюри, спа... Да ги водиш по чалги...

И сега ще ми се лепне половината женска част на форума да ми обяснява как греша и слагам всички под общ знаменател, което не било, видиш ли, правилно... На всичките тези не-меркантилни съфорумки да си им кажа още от сега: ако претендирате, че не сте златотърсачки, кажете си и какво бачкат гаджетата ви и какви коли карат. Да си дойдем на думата, bitches!