.
Отговор в тема
Страница 27 от 38 ПървиПърви ... 1723242526272829303137 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 926
    Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Olga Pyleva
    Svetlana Ishmouratova
    Anna Bogaliy-Titovets
    Olga Zaitseva
    nuff said
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Дъа, това са само една малка част. И мъжете също. Дори помня полковник Чепиков :д

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Само той ли? Ами Круглов? Ами Черезов? Ами Ростосцев? Всички бяха добри стрелци. Сега, аке не е Шипулин (и то ако той има ден), руснаците са кръгла нула при мъжете. При жените, положението е още по-зле. Надявам се Зайцева да стегне малко редиците, защото е срам Сброная да не е претендент за някакъв медал в зимен спорт.
    една велика тема

Разбира се. Тях съм ги гледала. Но Чепиков е от по-старата генерация с Ханеволд например. Както и Ростовцев всъщност. По едно време май беше треньор по стрелба на жените. А Черезов никога няма да забравя как направи рекорд за престой на стрелбището на една щафета /?/. Беше много комично. Можеш да потърсиш, има го в нета мисля. Единственият талантлив лъч беше Слепцова, но какво стана с това момиче... а най-добрата биатлонистка в момента е етническа рускиня - Домрачова. Друга много добра е Кузмина, която отново изпуснаха по някаква причина. Тази година първенството е в Холменколен и няма изгледи за медал. Освен някакъв индивидуален мооооже би на Шипулин.
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 12-01-2015 на 17:13

Неслучайно Бьорндален носи прозвището крал. Поклон пред този наѝ-велик (за мен) спортист.

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Индивидуален старт мъже: Какво да кажа, краля е отново на върха! На 42 години показва форма, каквато повечето от по-младите не показват. Второ място за германеца Шемп, трети се нареди Волков от Русия. Браво на това момче. Рядко влиза в световната купа, но показва добри изяви. Адски слабо представяне на нашите.

Индивидуален старт жени: Изключителна победа на Вирер. Много хляб има в това момиче и ако изгради един добър режим на постоянство, глобуса на Макарайнен няма да и е в кърпа вързан.

Сприн мъже: Победа за Фуркад. Трябва да се отбележе феноменалното бягане на тъпата франчуля, който, дори и с две грешки, взе победата. Бьорндален остана трети, преследването ще е страшно интересно.

Спринт жени: Една от най-красивите състезателки, Габи Соукалова, взе победата. 10/10 и невероятно бързо бяане. Тук трябва да се отбележи нещо - второто място на Фредерика Санфилипо е най-смайващото нещо в последните състезания. Кой би очаквал, че точно тя ще стане втора? Мари Дорен се издъни на правия и сама си издуха шансовете за победа. Никой не и е виновен.

Нашите се представиха на двата полюса. При мъжете ще имаме трима представители в преследването, което е страхотно. Жалко за Антон Синапов, че не успя да вземе точки, наистина много жалко. Жените ни са просто катастрофални. Не знам как са си водили подготовката, но резултатите са налице. Виждам в първите 60 хора с по 3-4 грешки, а нашите са с по 2 и пак не успяха да влязат в преследването. Бахти некадърните хорица.

От биатлона се пренасяме в ски бягането. В скиатлона в Лилехамер, победи Мартин Сундби, следван от Дирхауг и Холунд. Доминацията на Норвегия е ясна - в първите 10, 7 са норвежци. Просто коментара е излишен.
    една велика тема

The Faust
    Guest
    баМната съм ;о
    значи, не мога да разбера тази ненавист към този велик спортист - мартен фуркад. можем само да се радваме, че сме в ерата му. един от най-големите спортсмени. видя ли как след края на преследването поздрави ТОЙ всички финиширали след него, а етикетът е обратен. в нечовешка форма е. през цялото състезание си поддържаше минута преднина.
    неочаквано най-интересно беше женското преследване и респ спринта. кайса също е голям спортист, но не залагам на нея за голямата купа.
    и ми писна само норвегия да печели в ски бягането. откакто започнахме вече два кръга и при мъжете, и при жените всичко печелят те.
    ся в петък биатлон в хохфилцен и ски бягане от давос.

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Забравих да пиша коментар за преследването о.0
    При мъжете е ясно кой беше победителят - гнусния французин Фуркад. Надявах се, че се самозастреля, ама нъцки. Хубаво впечатление ми направи Арнд Пайфер - хубаво бягане и бърза и ритмична стрелба. Третото място Фиьон Майе е доста приятна изненада. В спринта - 4ти, тука - 3ти. Това момче започва да загатва, че нещо ще се случи при него. Нашите се представиха добре. Анев и Илиев - в първите 30 - добре. Синапов - няма какво да го виним момчето като това му е първо преследване. Когато най-добрият ти резултат е 68мо място, и това е добре. Не мога да пропусна да отбележа изключително слабото представяне на Яков Фак. С най - много грешки (9) в цялото състезание и изключително слабо бягане. Не мога да го разбера това нещо.

Женското преследване ми беше 100 пъти по-интересно от мъжкото. Победата на Кайса - добре, но за нея, тя трябваше доста да се напъне. На всички беше ясно, че Кайса е фаворитът в сянка (абсолютно никога не я отписвайте), но и аз като Ива, не съм сигурен вече, че ще вземе големия кристален глобус толкова гладко. Отново не добра стрелба за Тирил Екхофф. Явно надеждите тя да е Тора Бергер №2 не и се отразяват много добре и напрежението върху нея е огромно. Трябва да се отбележи огромният скок на Ева Тофалви, която тръгна 60та, а завърши 19та. Голям скок направиха също и Скардина, Тенди, Солемдал, докато най - голямото падение беше това на Фредерика Санфилипо. Много слаба стрелба и от втора - 44та.
    една велика тема

Гледа ли стартовете? Шипулиииииин <3

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Да, Ивче, гледах ги. Еми, поздравления за Шипулин. Най-после малък лъч надежда за Сборная, че жените им са гола вода.
    една велика тема

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Форкад

хеей, следиш ли биатлона?

днес успях да гледам и мъжкия спринт, щото го пропуснах вчера и ми направи впечатление високият стандарт на стрелбата. идеше ми да унищожа нещо след като тоя шемп с късен номер свали краля. иска ми се да се откаже едва след стотната си победа. много добри отборни резултати отчитаме на русия, франция и норвегия. ей затова не харесвам спринтовете и интервалните стартове като цяло - неравностойни са условията /информираност, писта, вятър на стрелбището, ако щете/.
    дамите също направиха интересно състезание. тук поне са изкефих на победата на мари дорен, която впрочем ми е фаворитка. не знам защо не мога да харесам немските биатлонистки. едно време любимка ми беше кати вилхелм и тва. другите ме дразнят. а, да, и хенкел уважавам. а доротея вийрер е направила страшно тяло. не съм гледала снимки от минали сезони, за да направя сравнение, но то е осезаемо. една мазнинка няма и не е прекалено, щото и тела тип марит бьорген са гадни. харесвам нея, домрачова, хейди венг... ъх <3

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Абе не следя много, много, като се сетя пускам.
    Ивче адни ме в скайп

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Евала на Мари Дорен. Много добро бягане и много спокойна стрелба. Поколеба се на 10тата мишена, но запази спокойствие и си осигури победата по един страхотен начин. Утре преследванията ще са много интересни.
    една велика тема

Ох, мързи ме да пиша.
    Чу ли нещо дали ще има коледна гала в гелзенкирхен. Всяка година има, а досега нямам инфо

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    И мене ме е налегнал страшен мързел.
    За коледната гала знам само, че ще бъде на 28ми в 19:30.
    една велика тема

Оф, да. Мерси. 28.12 от 19:30 евроспорт. Ще се гледа. Ии да гледаш тура!

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Ако имам време, ще го гледам.
    една велика тема

След първенството в холменколен, това е другото най-важно събитие тази година.

Оргазмено състезание. Защо досега не съм се сещала да отида о.о
    35хил. зрители, невероятна атмосфера. Много се радвам за победата на дорен и фуркад. Остава да спечели и старт за ск по ски бягане и ще влезе съвсем в коловоза на бьорндален.
    Честно, възбудих се на последната стрелба на мартен и после пешеходното темпо на обиколката. И след финала тъкмо започна да си вдига горнището да го свали и смениха кадъра. Извиках от яд. Ех...
    Гледах квалификациите, утре почват четирите шанци ^^

Някой гледа ли началото на тура?
    Аз гледах дори четирите шанци от гармиш партенкирхен. Има много сладки скачачи ^_^

Оказа се, че четирите шанци са ми по-интересни от тур дьо ски, ахаха. Сигурно заради свежата кръв, хих. Скачачите са по-фини и по мой тип тела. Мнооооого си харесах михаел хайбьок. Много. Справедливостта възтържествува за петър превц. Той е просто друга класа. Втори заслужено е зеверин фройнд, след това моят хайбьок, който отмъкна подиума под носа на кенет гангнес. Шестицата се затваря от крафт и домен превц. Май. Казвам по памет. Та, много готини скачачи. Влюбих се и в този спорт и ми остана само северната комбинация от всички комерсиални ски спортове, за да съм абсолютен бял фен хд.
    А какво да кажа за масовите стартове от програмата на тура... Най-после усетихме пукнатини при доминаторите в дистанционните дисциплини в поледните... колко? Два сезона? Йозберк завърши сравнително близо до йохауг. Разбира се е ясно, че тя е крайната победителка, но както каза асен спиридонов: природата не търпи празни пространства.
    Тъъъ, сундби днес се провали с близо минута загуба. Жалко, че нортхуг не се възползва, тъй като е най-близо до него. Харесвам, обожавам сундби, но е време за промяна.

http://static.berkutschi.com/berkuts...jpg?1387623502
    Класация на най-подмокрящите зимни спортисти: Хайбьок - ски скокове; Нойройтер - алпийски ски; Нортхуг - ски бягане; С. Фуркад - биатлон.
    Мммммммммм

Мега фен Аватара на LoadRunner
    иво кога ще те пускам по пързалката?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си