.
Отговор в тема
Страница 28 от 38 ПървиПърви ... 18242526272829303132 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 926
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Не ме занимавай освен, ако не си някой от горепосочените или поне хиршер, лигети, пинторо, милър, свиндал, легков, хелнер, голберг, черноусов, крафт, или някой от братята бьо. А може и домрачова :д

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    домрачова :д
    м
    не ме кефи, поне задник да имаше :/
    предпочитам лекоатлетки

Мега фен Аватара на LoadRunner
    е това не го бях гледал но виж тънката разлика
    https://www.youtube.com/watch?v=aQTxAjw7IjU
    здрав напращял добре оформен задник и крака винаги са ме вдигали
    никоя не изглежда така както бегачките ;p

п.с. а и песничката си е точно на местото

Аз не харесвам такива тела. Туу мъч са ми. Има някои ски бегачки спринтьорки, които са така, но... не. Предпочитам по-фините. Една такава ще ти издъхне на петия километър.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Ето затова гледам биатлон, да му еба майката. Заради ей такива момента. Трябва да се напрегна да помисля кога за последен път 3ма от една нация са окупирали първите места, че и без грешка. Много добра работа и на Анев и Илиев. Успех в преследването.

При дамите нещата не се развиха както исках. Моята втора любимка Габриела Соукалова беше изпреварена от изрода, с лице на трол Хилдребранд. Макарайнен остана трета.

Със сигурност и в двате преследвания ще има страшна интрига, имайки предвид, че разликите не са невероятно големи.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Начи, да не съм прочела друг път от теб такива обидни епитети към една дама. И аз не съм фенка на хилдебранд, но като може, ще бие. Намира се в много добра форма заадно с далмайер, феърплейът е на ниво тъй че нямо нужда от хейт. А соулкалова вероятно ще си вземе своето в лицето на голямата ск заради постоянството й.

хуехуехуе, ся пък далмайер би ;д. изобщо не ми харесва, но евала, млада е и очевадно много талантлива. не ми харесват сравненията с нойнер, ма заеби. и малко в твоя ду, суетната трътла соукалова не успя да се пребори въпреки непоклатимата си стрелба. историята е достатъчно красноречива. кои са великите имена в дамския биатлон? риторичен въпрос. все бързи бегачки + прилична стрелба. тора бергер - умопомрачителни финални обиколки; спомената нойнер; домрачова; макарайнен, баи; на мен ми е безлична и вероятно след години ще я помня, че винаги излиза с грим /тежък/.
    много приятна победа на симон едер. той спечели минимум десет секунди от стрелба на абсолютно всеки. прекрасен старт. аз си бях сигурна, че мартен няма да го настигне, макар че по едно време беше много близо. не си спомням случай, в който той да даде всичко от себе си на последна обиколка и да гони. мисля, че има проблем с мотивацията. днес и бегово не беше на нивото, което сме свикнали. мнооого бърз еберхард, който има двадесет секунди пред втория расторгуйевс и като го споменах, няма как да не кажа няколко думи и за краси анев. да, добро класиране, дрън-дрън, но не е в най-добрата си физическа форма. може ли с 20/20 да се изкачиш само седем позиции? има още какво да работи.
    а какво да кажа за тур-а? сундби си върна водачеството по отношение на дистанционните победи. да, той ще остане в историята с голямото си превъзходство по отношение на дългите дисциплини. интересна етапна победа за хейди венг при жените. в началото се беше оформила водеща група от нея + йохауг, йозберк и ммм пармакоски /?/ някоя финландка ;д та тя беше най-безлична, не задаваше темпото и се движеше в сянка. е, да ама би спринтьорката йозберк, която увеличи преднината си пред йохауг. утре са финалните етапи с изкачванията на алпе чермис и се очертава лека интрига при жените.

ммммм, мартен показа кой е N1 <3
    а далмайер е в ненормална форма!
    йохауг е кралица на 9-тте км във вал ди фиеме.
    а сундби..., си е сундби ;д
    нортхуг ме възбуди, но не с катераческите си способности, а с кожа ;д
    моят човек превц пак би в скоковете <3
    тва общо взето се случи днес.

https://m.youtube.com/watch?v=s9YbICd43Mc
    Днес я чух за мъъничко по време на световното по ски полети и малко са озорих да я намеря, щото не знам кво се пее. Върна ме толкова години назад. Баси готините. Защо сега няма такива песни, we?? Навсякъде ми въртят шитавите хееловв, иц мии и хааабиби, спиш ли добре?
    Мързи ме да пиша за индивидуалните и квалификацията. Само да споделя, че съм непоправимо зарибена и към скоковете. Сесията ще е провал :х

А, да, и рип проф. Спейп

Нямам думите, с които да опиша по какъв начин ме кара да се чувсвам всеки един зимен спорт, който наблюдавам, независимо дали редовно или не /биатлон, ски бягане, а и ски скокове отскоро не пропускам старт, а алпийските и северната, когато имам време/. Като най-силният опиат. Като дрога. Еуфория. Да, опитвала съм стимулиращи в-ва, но не могат и да се сравняват с въздействието на добрия старт. Жалко, че след час-два свършва и се налага да се върна в дребнавия ми отегчителен свят. Какво удоволствие е да наблюдаваш техничния нориаки касай, който на 43 години постави нов рекорд на шанцата кулм от 239.5 (?), който се застоя само десетина минутки след като петър превц полетя на 243м. Велиики! Какво удоволствие е да наблюдаваш техничния зеверин фройнд, както разбира се отново нориаки касай, който във втория кръг направи показно, перфектен като по учебник полет и телемарк. Всички тези състезатели имат дълбок респект и уважение един към друг. Истинско, не лицемерно. Красота, съвършенство... езикът не разполага думи, които да отъждествят чувствата, които изпитвам гледайки.
    А какво да кажа за щафетата в биатлона... прекрасно девето място на нашите. Отново класа на илиев и анев. Изключителни таланти, които сори, ама носят целия отбор на гърба си. Както се случи и с братята бьо впрочем, които заедно с шипулин бяха днешните герои. Той успя да съкрати повече от минута на своя пост. На свендсен. Да, хубав отборен старт.

А, да, този сладур йоханес :д

мале ива, много си запален ;д

Много много много много

tova si e shtastie

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Страхотна щафета. Браво на нашите. За пореден път се убеждавам, че Свендсен трябва да бъде пратен по IBU купите малко, за да се стегне. Не може Тарей Бьо да ти предаде щафетата на 1 минута и ти да я пропилееш просто ей така. Като ще е така, да извикат Кристиянсен или Бьонтегаард, та поне и те да видят щафета малко.
    една велика тема

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Габииииииииииии <3 <3 <3 <3 <3
    една велика тема

Сори, ама габи не струва.
    Хубав спринт се получи. Първа победа в кариерата на подчуфарова, като добавка към добрият руски резултат е третото място на юрлова. М/у другото руснаците се чувстват добре на висока надморска височина. Визирам шипулин мината година, ако не се лъжа в антхолц. Втора вийрер. Браво и на деси, която засега е 22-ра.

Не, бъркам за шипулин, нвм.

Всъщност, не бърках за шипулин.

Браво, Красиииии! Невероятно, красиво, брилянтно седмо място за нашето момче, който направи нула и едно прилично ски бягане. Супер! Шемп отново потвърди традиционното си добро представяне в антхолц. Втори цветков, трети тарей бьо. Довечера са квалификациите в ски скоковете.

Минавам да кажа, че съм много ядосана на евроспорт. По цяяяял ден излъчват шибания тенис - ОК, ама защо застъпвате зимните спортове, нещастнициии. Зимен сезон ==> зимни спортове, дейба. Много ясно, че трябва да са с предимство. Изпуснах женското ски бягане, вероятно и мъжкото... да видим още кво ще орежат тъпаците.

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Хохохо, страхотен двоен успех за Сборная. Шипулин и Юрлова (изненадата за мен) вдъхнаха малко живец във вялите редици на отбора. Това, което ми направи впечатление беше факта, че жените стрялаха доста по-зле от мъжете. Нашите се представиха на средно ниво. Доста жалко за финалната стралба на Анев. Доста жалко. Но дори и с 0, нямаше да успее да устиска на френският педераст. Влади и Деси бяха доста зле в стрелбата. Ако Деси беше продължила с 1-1-0-0, щеше да бъде в топ 20. На Владо стрелбата просто не му върви този сезон.
    една велика тема

Съгласна съм с всичко казано, изключая мартен. Не обиждай наследника на краля!
    Ллелееее, колко готини скачачи имааа. Гангнес има особен чар..., хайбьок, танде, фанамел <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си