.
Резултати от 1 до 25 от общо 926

Threaded View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    брюнетка е
    пссссссТ! тихо! не ме издавай! аз съм блондинка под прикритие.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    аве ива ти рус миндил ли си лиубопитно ми е
    пусни анкета и виж какво ще кажат потребителите, които са ме виждали

Йес бе! Мартен е голям! Не разбирам защо ... (няма да казвам какви са коментаторите на Евроспорт) се опитват да наложат това, че той бил арогантен. В никакъв случай! Той е един от най-големите спортсмени и играчи. Знае си идеално възможностите и не показва при всеки удобен случай очевидното си превъзходство пред другите, така както правят викингите. Аз именно затова ги харесвам и тях де . Какво е Петър Нортхуг без характера, арогантността и цинизма си? Ами Емил Хегле? Ха-ха...И още нещо относно коментаторите.. - колко са зле като оправдаваха през цялото време Оберхов за съсипаната СК и етапи в Тур де ски. Както знаем в цяла Европа температурите са неподходящи, но навсякъде имаше подготвена необходима дължина на пистата. Едни чехи с дебют миналата година с домакинство на СП по биатлон, доказаха, че може да се направи писта, макар 'зелената тревичка' и почва отстрани. 'Ако това беше някъде другаде, а не в Оберхоф, състезания нямаше да има.' Аха, дръжки. Почти навсякъде обстановката е подобна, но хората се справиха подобаващо с домакинствата. Както и да е...

Победата в мъжката щафета взеха петлите в състав С. Фуркад, Алексис Бьоф, Жан Гийоме Беатри и разбира се М. Фуркад. Втори на почетната стълбичка се наредиха шведите като пропуснаха възможността да вземат малката СК, макар равният брой точки с Бундес-тима, които дойдоха трети и заради по-предните резултати взеха купата.

Щафетата при жените беше анулирана, заради мъглата.

Днес случайно хванах и ски бягане по Евроспорт 2. Стартът беше на 10км класика в непознат за мен център, някъде из Полша. Като видях стартовите списъци, забелязах отсъствието на норвежците. Победителка естествено стана Юстина Ковалчик пред двете представителки на Сборная - съответно Чекальова и Иванова.

В 15-те км класика при мъжете очаквано челните места окупираха едни от най-добрите в бранша - Вилегжанин, Белов и Полтаранин.

Е, ще се видим в Сочи!

едит: ето за този финиш на Легков (на 30-та сек) бях казала, че няма да забравя. това е когато завърши последният етап на Тур-а - изкачването на слалома във Вал ди Фиеме.

дали пък не е красива тази реклама..!

Последно редактирано от Ivaaaaa : 01-19-2014 на 17:52

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си