.
Отговор в тема
Страница 35 от 38 ПървиПърви ... 253132333435363738 ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 926
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    норвежците също.
    наистина, защо не се даде малко светлина. нали и викингите бяха хванати, какво стана?
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Да не очакваш да си признаят реалната причина да не ходят в Русия.
    Шубе ги е, че руснаците ще предотварят манилупирането на тестовете
    и всички ще се издънят с положителни проби.
    Забранени вещества употребяват всички, а хващат само руснаците, тая наглост я позволяват само извън Русия.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    https://www.facebook.com/T2Trainspot...2304585288496/

ето ти нещо хубаво и заеби тоя багминтон в снега

<3
    За съжаление и белите спортове станаха политизирани. Повръща ми се. Ясно е, че е лаене напразно. Руснаците оттеглиха домакинството си на световната купа и първенството на младежите. И в ски скоковете забраниха стартовете в чайковски. Никой не споменава 50-тте норвежки астматици. Пф, ядосах са.

В сряда е коледната гала от стадиона на шалке, почват и легендарните четири шанци; и тур де ски.
    Wohoo <3

току-що приключи world team challenge-а. гледам, толкова млади и стари хора, събрани на стадиона на шалке, радвайки се на биатлона. цели 50 000. и си мился, нали, в българия тези, които знаят, че съществува този спорт изобщо са има-няма 500 човека. затова и никога няма да сме им конкурентноспособни. преди 15-20 години имахме поколение, което се състезаваше наравно. какво се случи? защо станахме мини-нацийка? защо сме такива ретарди?
    абсолютно заслужена победа на двата отбора на германия. очаквана за мен. изненадата е третото място на руснаците, което до голяма степен е благодарение на много бързата и точна стрелба на волков. тоя е като картечница. тази година наистина нямаше истински големи имена. единствените открояващи са коукалова и шемп. липсваше ми фуркад, викингите, макарайнен...

неска гледах комбинацията при алпийците мъже и квалификацията за четирите шанци.
    в първия рунд убедително начело с мисля, че около 80 десети от секундата беше норвежецът александър аамодт шилде, което беше и не беше изненадващо. по-скоро това се очакваше от шетил йенсруд, петър фил, а защо не и доминик парис, които останаха в долната половина на десетката. втори пак изненадващо беше марсел хиршер, който няма добри резултати скоростните дисциплини, а трети съвсем близо беше пинторо.
    във втория манш най-добро време даде пинторо и спечели пред хиршер и норвежеца. суперсуперсупер мн са зарадвах. прекрасен пинторо. съвършен екземпляр, i mean - вижте го:
    https://www.instagram.com/p/BFRqMmeH...exispinturault
    ех.

квалификацията беше без особени изненади. това, което си заслужава да се спомене е класирането на зографски за утрешното състезание, което е подвиг, предвид това, което ни е показвал досега. другото е подобрението на превц. стискам палци на ръчички и крачета утре да се представи дори още по-добре.

предварителната ми прогноза се сбъдна и крафт е една крачка напред към спечелването на легендарния тур 'четирите шанци'. нямаше никакви изненади освен братята превц. не петър, не водачът за световната купа домен, а цене беше най-преднокласирания от тримата т.е. осми. любимият ми коментатор ever каза, че според него това е завръщането на петър, връщането на неговата увереност след гадните падания, които направи от началото на сезона. ногоного се надявам.
    втори стох, трети хайбьок, а четвърти танде. честно казано не мисля, че хайбьок и танде имат психиката да спечелят състезание от такъв ранг, макар добрата им функционална форма и макар че танде се събра във втория рунд и направи най-дългия скок, по което не знам дали да съдя за устойчивостта му. не съм запозната достатъчно добре с него, тъй като не гледам скокове от толкова отдавна, но ми се струва емоционален и... млад. превц ми е олицетворението за poker face и мисля, че това му е помагало да спечели всичко възможно миналия сезон.
    тааааа, утре квалификация + започва не по-малко интересното и престижно етапно състезание - тур де ски. cant waaait.

безинтересна беше тази квалификация. малшанс за зографски, който остана на десета от класирането за утрешното състезание. открояващи се скокове направиха фетнер, крафт, айзенбихлер и д. превц. стох не скача днес. пробата е доста интересна, но не мисля да я коментирам. прогнозата ми за цялостното класиране е победа на крафт, като най-сериозен негов конкурент ще бъде поляка, който ми е фаворитът иначе. айзенбихлер скача много добре тук, танде г/д също, но някак твърде мътна ми е цялата работа с екипировка, корекции, оценки за стил. актуален пример е случилото се с нашия скачач, който получи прекомерно ниски оценки за стил, което му попречи да се класира за утре. доста състезатели бяха с ужасно големи гащеризони и са очевидно поощрявани от контролата. например фетнер, фройнд, хайбьок. иронията е, че германците се оплакваха от поляците. велингер, ако не се лъжа също беше с голям екип. при поляците нередовен е жила. мн нагло. беше дисквалифициран и няма особена, даже никаква разлика. от големите отбори като че ли единствено словенците играят честно.
    днес започна и тур-а със спринт в свободния стил. бях свикнала това да се случва с пролог. доказателство, че норвежците не играят мръсно, не са тактици, е отпадането на ингвлид йозберк в полуфиналната серия, заради невпечатляващата харсем, която я прецака. реално, тя няма никакви шансове за шестицата в крайното класиране, но... та, победа чрез темпо на талантливата шведка стина нилсон, втора доста назад фала, а трета е една от претендентките за спечелването на този тур - венг. ами, на мен фаворитка ми е йозберг, но съм почти убедена, че венг ще е тази, която ще завърши първа, защото програмата е доста тежка и интензивна. не мисля, че йозберк има силите да изкачи monsterbakken.
    при мъжете е по-безинтересно, мисля. уау, хаха. судби, това е. крог и устюгов нямат шанс. много фаворити ги няма. скандалите с допинги продължават и топ състезателите на сборния отбор са аут. нищо чудно да вземат олимпийските им титли и тур-а на легков. тъжно е, че политиката и задкулисните игри се намесиха в любимите ми спортове.
    ъх.
    весело посрещане на новата година!

Мн интересно става класирането в четирите шанци. Цели трима в борбата за златния орел. На кого залагам аз? На крафт, а ми се ще стох.
    И тура си го бива. Победи на йозберк и устюгов. Голяма физика има руснака. Голяма за... къси бягания. Нямам търпение за развръзките.

Уау, трета етапна победа на устюгов. Още по-скандална е победата на стина нилсон + джеси дигинс. Бб норвежки.
    И тримата водещи скачат добре.
    <3

Първо излизане на мартен от подиума

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Ски бягане тая година не следя. Гледах началото, абсолютно безинтересни стартове и нещо в мен се пречупи за този сезон. Карай, догодина пак може.
    Охххх, какъв кеф, че грозният френски бастун е извън подиума. Не очаквах, че точно Юлиян Еберхард ще спечели. Да, бяга бързо, но стрелбата му е доста зле. Е, явно днес е ял от баницата с късмета и успя да вземе втора победа в кариерата си. За съжаление, изгледите му за победа в спринта, са толкова вяли, че хора като Хофер, Шлезингер, та дори и Владо Илиев ще го задминат с една малко по-точна стрелба. Иначе, Оберхоф отново предложи травеститски условия и оттам дойдоха много грешки.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

не разбирам защо точно този сезон не гледаш, защото за пръв път от доста години насам виждаме пречупването на норвежката стена и равностойни, че дори и по-добри от тях спортисти от други нации. устюгов прави прецедент с петте си етапни победи, а стина нилсон мачка самочувствието на жените норвежки и в дистанционни дисциплини. така ден преди последния решаващ етап младата шведка има двадесетина секунди аванс пред венг, а руснака повече от минута пред сундби
    в другите спортове, които гледах се получи разгром на французите над всички останали. победа на теса уорли, алекси пинторо /мега секси, човек/, мартен фуркад и мари дорен. коукалова - suck it. французойката й показа как се стреля. а мартен... за него си знаем, че е жива легенда.

Wohooo, денят не беше особено задоволяващ за мен откъм представянето на любимците с изключение на устюгов, който заслужено взе титлата на тазгодишния тур. Второ място на сундби, който очаквах да се справи по-добре на изкачването. Беше почти застигнат от голямата група, бореща се за третото място, което в крайна сметка си остана за колония. Етапна победа за морис манифика.
    За пореден път се убедих колко слаба психика имат норвежките. След катастрофалното представяне вчера, се налагаше да ги утешават, голяма драма. Е, все пак хейди венг успя с една етапна победа, именно във финалното изкачване да счечели тура. Стана ми миличко да я гледам как раздира гърлото си, нахъсвайки йозберк, която застигна нилсон, но в крайна сметка шведката удържа и остана трета. Втора и най-добър личен резултат за криста пармакоски.
    Биатлона, както се и очаква предложи зрелище на последна обиколка в масовия старт на мъжете. Фуркад и шемп успяха да се пооткъснат, но играта на надлъгване позволи на ерик лесер да се приближи и да направи празника на домакините още по-голям. Знаех, че мартен няма никакви шансове срещу шемп на финален спринт, ако не го откъсне по време на обиколка, което се и опита да направи, но германецът, воден от импулса да се състезава пред родна публика, не се даде. Проведе много умно карането си като остави фуркад да диктува темпото и в поледните 200-300 метра маневрира успешно и спечели. Спечели и лесер.
    Женския масов не ми се коментира. Само ще кажа, че ако макарайнен или дорен абер бяха си позволили малко по-малко от седемтте си грешки, щяха да са безапелационни.
    *а далмайер никак не ми изглежда да е в кондиция.

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Габииии <3 <3 <3 <3
    една велика тема

: @

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Браво на мъжката щафета, жените ни са трагедия.
    една велика тема

Сега е мой ред.
    Мартееен <3 <3 <3

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Ивче, случайно да знаеш откъде мога да гледам стартовете от IBU купата?
    една велика тема

http://www.eurovisionsports.tv/ibu/
    Има ги качени. Предполагам предават и лайфовете. Никога не съм се интересувала от ек. В този сайт съм гледала, когато не съм имала евроспорт под ръка хд.

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    А трябва. Не зле да видим вторите отбори на водещите нации. Ех, да може да предава европейското в Дужники Здрой.
    една велика тема

Не се интеренувам от долните дивизии. Все ще ги сравнявам.

Съвсем близо сме до пика на сезона - световните първенства. Скоро ще правя прогнози.

Такъв петър превц искам да гледам. Напомни за себе си <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си