- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ЕРАТА БОК - АЗ СЕ ЗАВАРНАХ
Даркнес, евалата, че не си му резнал ушичките и опашката - много по-симпатични са така.
Как се справяш с агресията? Не се ли нахъсва много?
в минало време е тъй като вече не е мой белия мишоксега си търся немска овчарка , кучка
поради привличането на протиположните полове брани собственика си с много злоба , ако се обучи правилно и както съм момче познай
и също са кучета направени да работят толкова са изпълнителни
гледах да не го пускам да излиза пръв , минавам аз пръв през вратата , като почне да скимти го игнорирам , то скимти по цял ден понеже му се играи непрекъснато и спи само по час два.блъска си главата във вратата ставаше някъв ужас , ако се пречупя и му обърна внимание тоест отида да си играя с него в 5 сутринта после свиква и всяка сутрин в 4-5 сутринта се почвакато аларма и след тва хед батт по вратата , имаше 1 място на главата където оплешивя от удари във вратата
![]()
не лае изобщо между другото , издава само скимтящи звуци или нещо подобно , и на непознати и на котки се хвърля на момента , малки психари са като мен общо взетовиж му гръдния кош между другото много са силни но недостатък че нямат козина и зимата не се чувстват комфортно , по скоро им е много тъпо
![]()
ти сега да не ме залюбишнали вчера ме нареждаше пък сега ми се изкефи май
![]()
дого аржентиното е развъдено от фермерите в аржентина , тъй като са живяли в планински райони където има пуми (маунтин лаианс )И са им пазели животните от нападенията на пумите
След тва вече почват да ги ползват за лов на пума и на див глиган
мноо са силни стават по 70-80кг и смятаи щом пума насира от дого
Ама, разбира се. Вече се оженихме и сега се развеждаме в главата ми. Благодаря ти за всички хубави въображаеми спомени... Задръж вилата в Тоскана, аз ще взема апартамента в Ню Йорк. Много жалко, че ми изневери с камериерката Консуела, можехме да имаме прекрасен въображаем брак.![]()
това и щях да ти предложа![]()
мен не ме кефят апартаменти , аз предпочитам къщи![]()
Това са кучетата не ме зарибявайте с БОК-ове и аржентинота
Твое е само това, което си изял и изпил!