.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Даркнес, евалата, че не си му резнал ушичките и опашката - много по-симпатични са така.

Как се справяш с агресията? Не се ли нахъсва много?

в минало време е тъй като вече не е мой белия мишок сега си търся немска овчарка , кучка поради привличането на протиположните полове брани собственика си с много злоба , ако се обучи правилно и както съм момче познай и също са кучета направени да работят толкова са изпълнителни

гледах да не го пускам да излиза пръв , минавам аз пръв през вратата , като почне да скимти го игнорирам , то скимти по цял ден понеже му се играи непрекъснато и спи само по час два.блъска си главата във вратата ставаше някъв ужас , ако се пречупя и му обърна внимание тоест отида да си играя с него в 5 сутринта после свиква и всяка сутрин в 4-5 сутринта се почва като аларма и след тва хед батт по вратата , имаше 1 място на главата където оплешивя от удари във вратата

не лае изобщо между другото , издава само скимтящи звуци или нещо подобно , и на непознати и на котки се хвърля на момента , малки психари са като мен общо взето виж му гръдния кош между другото много са силни но недостатък че нямат козина и зимата не се чувстват комфортно , по скоро им е много тъпо

ти сега да не ме залюбиш нали вчера ме нареждаше пък сега ми се изкефи май

Голям фен Аватара на ОР
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Аз съм израснала конкретно с БОК-чета покрай майка ми. Ти, ако си видял 4-5 (бтв к'во значи "4-5", не помниш колко кучета си имал? втф?) аз съм видяла 20... Имаха прекрасно общо обучение по методите на А. Мицулов (+ още двама руснака издали дебели книжки, не ги помня вече). Абе, много мога да ти разказвам, но няма особен смисъл.

Моето мелезче на 6 месеца знае седни, дай лапа, търси, фас, апорт, бариера, в крак, глас, място, покажи зъби и още команди (на Железница даже пробвахме "пази" с едни овчици и му се получи не-зле)...Та, май е до обучението?
    Ти вече, ако си търсиш качествата на едно бойно куче - да, БОК-ът не е като едно Аржентино, но проблема си в теб...
    Или искаш да ти рецитира Пушкин и да краде портфейли?
    Обоснови се - ти какво си искал, какво си направил и какво не си получил...
    Теб те познавам май :/

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Ми, не знам между какви породи е, до кофата, където го намерих не пишеше.
    Ти между охранително куче и бойно куче разлика правиш ли?
    Например порода създадена за лов на пуми и такава създадена да плаши вълци?
    Ходи да ловиш пуми с БОКът и обяснявай колко е тъп...
    Хвалиш ми се че си взела куче дето е било до кофите ли ?
    За какъв лов на пуми ми говориш изобщо не те знам
    Твое е само това, което си изял и изпил!

дого аржентиното е развъдено от фермерите в аржентина , тъй като са живяли в планински райони където има пуми (маунтин лаианс ) И са им пазели животните от нападенията на пумите След тва вече почват да ги ползват за лов на пума и на див глиган мноо са силни стават по 70-80кг и смятаи щом пума насира от дого

Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Хвалиш ми се че си взела куче дето е било до кофите ли ?
    За какъв лов на пуми ми говориш изобщо не те знам
    Абе, ти сигурен ли си, че просто не си си гледал хамстери?

Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    ти сега да не ме залюбиш нали вчера ме нареждаше пък сега ми се изкефи май
    Ама, разбира се. Вече се оженихме и сега се развеждаме в главата ми. Благодаря ти за всички хубави въображаеми спомени... Задръж вилата в Тоскана, аз ще взема апартамента в Ню Йорк. Много жалко, че ми изневери с камериерката Консуела, можехме да имаме прекрасен въображаем брак.

това и щях да ти предложа

мен не ме кефят апартаменти , аз предпочитам къщи

Това са кучетата не ме зарибявайте с БОК-ове и аржентинота

не мисля , по скоро това

слабо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си