.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Коя татуировка да избера ?

Здравейте, Харесъл съм си едни татоси да си направя но не мога да реша кои от двата вариянта да избера. На вас кое повече ви допада ? http://prikachi.com/images/867/6879867v.jpg http://prikachi.com/images/869/6879869R.jpg

Кое мисли те е по добро ?

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    първото, но и двете не ми харесват.

какъв е смисъла от двата автомата и надписа бг първо калашников не е българско изобретение , второ искаш да се правиш на гангстер ли

знаеш ли колко трудно се преправя такава плътна татуировка след 5-10 години ще се чудиш как да я завъртиш и нищо няма да излезе

Първо баща ми е Руснак, второ правя си татоса за да отдам почит и към двете си страни ! А това за пълнежа не-знам от кой си го чул но имам кръст на целия гръб чисто черен вече 3г. и не е мръднал Разбира се ако си правиш татос при някой некъдърник разбира се че няма да стане свястна и след време ще се прецека. Не знам ти колко туш имаш по себе си но имаш изкривена представа за това.

аз туш къде нямам е въпроса , иначе мисълта ми беше друга и не я разбра

когато си направиш такава татуировка , която не е нищо особено ами и е с плътен черен цвят , когато ти писне и решиш да я преправяш , защото всеки прави това когато си направи тъп татус , няма да стане нищо и ще съжеляваш поне избери някаква рисунка , със светлосенки нещо яко , тва е като от затвора добави руското и бг знамето , с цветове примерно ,със сенки и т.н. да стане яко

За омръзването си прав, на мен вече всички татоси са ми омръзнали Но причината не е че не изглеждат екстравагантно а че повечето са без конкретна символика лично тази съм решил да я направя така защото си имам лични причини А за затворнечиският стил не си прав имам приятели които са биле в затвора и като излезят вадят по добри татоси от моите ;д А колкото до заличаването или препряването аз лично това не го харесвам веднъй що съм си направил нещо карам докрая

Аи размерите на татоса няма да бъде по голям от 15см.

казвам ти колко хора идват да си преправят спонтанно изпльосканите простотии които са си сложили преди и е много смешно

да представям си колко добри са татуистите в затвора , кво приказваш

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    първото, но и двете не ми харесват.
    На същото мнение съм.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    По добре не си татуирай никое...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Днеска ми правиха пълнежи, мощно чернилки, обаче целия татус да е такъв ми е много постно...
    Мен също не ме кефи. Виждал съм много по-готини калашници. А т'ва "БГ" изобщо не е на място.
    Ако държиш да е това, по-добре го направи по-малко, казва ти го човек, който не си пада особено по малките татуси.
    Мисля, че по-готино ще стои.
    Не ми се рови да ти покажа по-яки, че станах разноглед да гледам татуси.

А темата за историята на оръжието и хипотези като тази ... http://www.extremecentrepoint.com/archives/5312
    да не я подхващам : )

много пълна статия

Защо ли търся мнение в пуберски сайт в който 80% от коментиращите нямат и 18 ? Мен половината татоси са ми такива предпочитам така отколкото да се нашаря като френски педал с двеста цвята по себе си !

Град
    София
    Не ти изнася нещо и ставаш като 14-годишна в цикъл. Тия били пубери, ония нямали 18, само ти си играч и ги чаткаш нещата, а?
    Много сте предвидими всички малки утайки, които се рисуват заради тъпата мода, правят се на тарикатчета и гангстерчета, ама се насират като путчици при най-малката ситуация. Много сте тегави!
    Направи си го това, което си решил, интересно ми е ако изобщо ти дойде акъла след време как ще си трошиш главата.

Аз се интересувам от татуировки много преди да стане модерно и доста преди да си направя. За цветни татуси никой не е споменавал нищо. Не става дума за цветове, ами за това, че хем нищо не разбираш, хем тарикатееш нещо, а си балък до мозъка на костите и това ми е ясно от 2 поста.

Най-добронамерено ти дадохме мнение, защото си пуснал тема. Ама няма да търпя някакъв малък минет да ми се прави на тарикатче.
    Ставай и са махай, сопол.

лЕ ЛЕ Каква е тази злоба от теб ве детенце ? Баща ти да не те е навестявал нощем че си така агресивен ? Ти сигурно си ми до пъпа ама си тръгнал да се правиш на мъж в някакъв смешен сайт. Мери си приказките келеш такива като теб падат преди да са ударени ! АРЕ умирай малак нещасник !

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    psychopath е доста по-възрастен от теб.

Пълен келеш си. Татусите са пълна простотия. "БГ"? Сериозно ли? Смях се половин час.

Най-тъпото е, че ти го обясняват нормално, а ти пак рипаш. Ходи си троши главата, тогава.

//пф.

ти откъде знаеш че е дете

глей ся тъгг , голям тъг ли си от гетото ли идваш , там от бруклин бронкс аз предлагам да си татуираш един калашник който сочи към дупката на гъза ти ти калашник през живота си няма да пипнеш , чу ли отхапан значи да разбирам че си в голяма банда и сваляш враговете си без да ги удряш , тва с телекинеза ли

кой е агресивен виж си комплексарските насранки постове като не искаш да си като френски педал и като има тук тиинове кво търсиш тук смачкана буцо сирене ти нито ще издържиш на болката нито ще имаш парите , нито търпението да си направиш сериозни татуировки , още повече че си прекалено тъп да схванеш замисъла на цялата работа това тебе те прави педал тъй като си с малко татусче 5 сантиметърчета , досущ като малката ти чурчица изчезни преди да съм те изритал в ташаците ставам мно гаден като не съм на кеф , чу ли вмирисана вложке

Град
    София, България
    ^Разсмя ме, човек

на него обаче няма да му стане особено смешно като го прочете

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    psychopath е доста по-възрастен от теб.
    Ти ме изкара чичак.

Thuggg, иде ми да ревна, честно ти казвам...

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Ти ме изкара чичак.

Вие тук всички те банда задрастеняци дебалаци и грозни курви ! Аз поне не прекарвам живота си зад монитора и не се правя на мъж в социалната мрежа ! Аре духаст паплач долна !!!

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Идваш, молиш за мнение. Дават ти отговор. Този отговор е в разрез с вижданията ти и почваш да обиждаш. Много зряло, няма що. Защо не се запиташ, след като толкова хора ти казват, че татусите не са добри, дали наистина не е така?

Успех в живота .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си