- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кучее <3
^оо надявах се ти да пишеш защото съм виждала снимки ии е супер сладур <3
ти от развъдник ли взе твоето и на каква цена ?
лесно ли го научихте на хигиенни навици ?
и също да питам някои ако може да ми обясни по-подробно за ваксините
и обезпаразитяването,на какъв интервал от време се правят и т.н.
Мерси.Не е от развъдник, борса май се води..800 лева беше. Ето от тук: https://www.facebook.com/pages/Happy...=photos_albums (ако си от София, можеш да ги видиш, когато поискаш, намират се в Слатина)
На хигиенни навици сам си се научи, като бебе му купувахме от постелките с феромони уж и наистина в 90% от случаите там пишкаше, но акането беше където свари. Но като почнахме да излизаме след третата ваксина, има няма една седмица и вече не си вършеше работата вкъщи, сам си искаше да излиза като му се доходи. Команди също лесно учи - още от първите дни вкъщи го научих да сяда и да дава лапичка ;д и да разбира от "не".
Ваксините - ние го купихме обезпаразитен, с първа ваксина, паспорт и чип (който така и не му сложих), след това му се прави 2ра ваксина след 1 месец, после след още 1 месец 3та и чакате 2 седмици, докато излезете. (Ваксина за бяс не ти препоръчвам да му слагаш, колкото и да те убеждават. Бяс няма, само ще дадеш пари, а и най-вероятно ще я понесе тежко. Както и чипа за България е безсмислен, затова не съм му го слагала). И после годишни ваксини. То и втеринаря ще ти обясни кога, какво..![]()