.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Чуствам се зле!

Здравейте!

Чуствам се мега зле, не знам как да постъпя. От години харесвам едно момиче със 5-6 години по малко от мен. С това момиче отношенията ни са меко казано странни. Семейни приятели сме познаваме се от суматия време, през което аз осъзнах че я харесвам адски много. Проблема в началото беше че нямахме голям контакт. Събирахме се по семейно но тя беше в единия край на масата аз в другия, не мога да кажа че е имало причина просто така се случваше. Когато осъзнах че има чуства от моя страна към нея реших че преди да и казвам каквото и да било трябва да станем по-добри приятели така да го наречем. И успях, днес ние излизаме сами говорим си на различни теми и отношенията ни са с пъти по-добри. Проблема обаче вече е друг. Проблема е че аз по принцип нямам много приятели, а със нея последните месеци се разбираме адски добре. Не искам да я гоня от живота си, а нещо вътре в мен ми подзказва че ако и призная за чуствата си точно така ще се развият нещата. Ще го кажа директно страх ме е. Хем не искам да я губя, хем ме е яд че сърцето ми полудява като я види а тя не го знае...

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Това да станеш първо приятел с момичето, преди да действаш с него е голяма грешка, повече не я повтаряй. Решаваш какви искаш да са взаимоотношенията ти с нея и действаш според решението си, това важи при всяко запознанство. Тази тема трябва да ти даде някаква насока, ако си решил да действаш с нея, как да го направиш точно - http://www.teenproblem.net/forum/sho...BD%D0%B5%D1%8F

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    А представи и си, дори родителите ти ще разберат, че те е отхвърлила. Ще има доста неловки вечери.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    HAHAHa
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    GONZALDO, действай! Ако не стане, не стане 'ся... Това е живота! Ще си намериш нови приятели, момиче също... Както е казал Чингис хан: "Ако ще действаш - не се страхувай! Ако се страхуваш - не действай!"

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Риск печели - риск губи.

Аз смятам, че правилният подход е да й признаеш чувствата си, пък тя ако ти е наистина добра приятелка - ще ти остане такава, въпреки всичко.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Щом я харесваш толкова бори се за нея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си