.

Виж резултатите на анкетата: Колко често достигате до оргазъм, момичета?

Гласували
26. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • в 0% от случаите

2 7,69%
  • в 10% от случаите

1 3,85%
  • в 25% от случаите

2 7,69%
  • в 40% от случаите

2 7,69%
  • в 50% от случаите

2 7,69%
  • в 60% от случаите

2 7,69%
  • в 70% от случаите

4 15,38%
  • в 80% от случаите

1 3,85%
  • в 90% от случаите

6 23,08%
  • в 100% от случаите

4 15,38%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Колко често достигате до оргазъм, момичета?

И така, въпросът е към момичетата - в колко горе-долу процента от случаите, когато правите секс, достигате до оргазъм?

valiela-kolewa-kolewa
    Guest
    ами аз съм 50

Голям фен Аватара на Vivitu483
    сидимдиесе ;дд ама повече зависи от партньора

Мега фен Аватара на baby_baby
    В 40% от случаите ама си зависи от партньора така че различно

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    100% от случаите - Всеки път.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    не достигаме :/

Момичета, с които съм го правил..... - 90+%. Тоест все 1 от 10-20 пъти няма да свърши понеже е изморена, нямаме достатъчно време или някаква друга космическа причина .

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от James_Deen Виж мнението
    Момичета, с които съм го правил..... - 90+%. Тоест все 1 от 10-20 пъти няма да свърши понеже е изморена, нямаме достатъчно време или някаква друга космическа причина .
    А 100% са от женките, с които си го правил лъжат.

90% от случаите

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Почти всеки път- 85-90%

99% и то много пъти, когато е с човек, който ме познава, приема и разбира. И химията, атмосферата и другите глупости са важни май...
    Спомням си за един тигър - млад, атлетичен, тъмнокос и висок с фетиш към орална любов (да прави!) и със супер голям...Да, схванахте, мисля - перфектен тигър. Но пак не успях и веднъж да свърша с него. А бяхме като зайци... (Така като се замисля имаше и много други тигри, с подобно резюме, но пак същото...)
    Докато със сериозните ми бившите ми приятели (никви тигри, домашни котаци без толкова екстри) точно веднъж на сто да не съм свършвала.... Защо? Първото ми изречение...
    Виж, с жени нямам проблеми - 100 процента от случаите свършвам, понякога не е нужно даже да правят нещо специално, ха-ха.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    99% и то много пъти, когато е с човек, който ме познава, приема и разбира. И химията, атмосферата и другите глупости са важни май...
    Спомням си за един тигър - млад, атлетичен, тъмнокос и висок с фетиш към орална любов (да прави!) и със супер голям...Да, схванахте, мисля - перфектен тигър. Но пак не успях и веднъж да свърша с него. А бяхме като зайци... (Така като се замисля имаше и много други тигри, с подобно резюме, но пак същото...)
    Докато със сериозните ми бившите ми приятели (никви тигри, домашни котаци без толкова екстри) точно веднъж на сто да не съм свършвала.... Защо? Първото ми изречение...
    Виж, с жени нямам проблеми - 100 процента от случаите свършвам, понякога не е нужно даже да правят нещо специално, ха-ха.

1во се едно чета за размножаването на тигри,зайци ,котаци и други
    2ро за фетиша на твоя пич-естествено че ще му харесва да го прави,няма да го гледа де
    3то като те гледам какъв коментар си написала по добре отиди да го направиш с някои истински тигър(може би тва е твоя фетиш)100% от случаите ще свършваш,че и по 2 -3 пъти....

ПП:Знам че някой може да не му хареса критиките,не съм някой хейтър,.......... ама сериозно коментара ти е тъп

Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    1во се едно чета за размножаването на тигри,зайци ,котаци и други
    2ро за фетиша на твоя пич-естествено че ще му харесва да го прави,няма да го гледа де
    3то като те гледам какъв коментар си написала по добре отиди да го направиш с някои истински тигър(може би тва е твоя фетиш)100% от случаите ще свършваш,че и по 2 -3 пъти....

ПП:Знам че някой може да не му хареса критиките,не съм някой хейтър,.......... ама сериозно коментара ти е тъп
    Защо е тъп? Защото съм се чукала с някой по-готин от теб или защото свършвам редовно?

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Защо е тъп? Защото съм се чукала с някой по-готин от теб или защото свършвам редовно?
    Ти 100 % не можеш да бъдеш сигурна ли е по-готин от мен,но ти говориш повече за животни от колкото за удоволствието,просто колко често достигаш и още ено две изречения за похвала и е достатъчно.Ти си почнала да говориш за тигри,котаци и други тем подобни.

Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    Ти 100 % не можеш да бъдеш сигурна ли е по-готин от мен,но ти говориш повече за животни от колкото за удоволствието,просто колко често достигаш и още ено две изречения за похвала и е достатъчно.Ти си почнала да говориш за тигри,котаци и други тем подобни.
    Мда, темата се пуска от комплексирано момче (виж мненията му) и аз му обяснявам, че удовлетворението няма връзка с красота, голям член или нещо друго (повърхностно). Това как се изрязявам не влияе върху компетентността ми или реалността на мнението ми...Въобще не виждам как смяташ, че можеш да изглеждаш готин и удовлетворен от себе си пишейки такива дребнави коментари. Личи си, че проблемът ти е съвсем различен от това КАК казвам това, което те засегна толкова...

Мега фен Аватара на Rabalka
    Аз сам на 60%

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Аз сам на 60%
    Сериозен процент при положение, че до сега не съм чувал някое малко поточе, да допринесе за покачване на нивото на Световния океан

Винaги има парви път...

Мега фен Аватара на trabi_bs

По-какъв начин да разбера дали е свършила или дали и е много хубаво?

Не мжеш

Ако казва оле не мога повече

мОже да те лъже нарочно ако е и писнало штото може да си някакъв некадарник

Добре ма дундо

Фен Аватара на HristoGavrilov
    Град
    София
    Всеки път достига, но смятам че е от значение това че когато си в сериозна връзка и познаваш човека и тялото му е много по-лесно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си