- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко често достигате до оргазъм, момичета?
И така, въпросът е към момичетата - в колко горе-долу процента от случаите, когато правите секс, достигате до оргазъм?
ами аз съм 50
В 40% от случаите ама си зависи от партньора така че различно
100% от случаите - Всеки път.
Момичета, с които съм го правил..... - 90+%. Тоест все 1 от 10-20 пъти няма да свърши понеже е изморена, нямаме достатъчно време или някаква друга космическа причина.
90% от случаите
99% и то много пъти, когато е с човек, който ме познава, приема и разбира. И химията, атмосферата и другите глупости са важни май...
Спомням си за един тигър - млад, атлетичен, тъмнокос и висок с фетиш към орална любов (да прави!) и със супер голям...Да, схванахте, мисля - перфектен тигър.Но пак не успях и веднъж да свърша с него. А бяхме като зайци... (Така като се замисля имаше и много други тигри, с подобно резюме, но пак същото...)
Докато със сериозните ми бившите ми приятели (никви тигри, домашни котаци без толкова екстри) точно веднъж на сто да не съм свършвала.... Защо? Първото ми изречение...
Виж, с жени нямам проблеми - 100 процента от случаите свършвам, понякога не е нужно даже да правят нещо специално, ха-ха.![]()
1во се едно чета за размножаването на тигри,зайци ,котаци и други
2ро за фетиша на твоя пич-естествено че ще му харесва да го прави,няма да го гледа де
3то като те гледам какъв коментар си написала по добре отиди да го направиш с някои истински тигър(може би тва е твоя фетиш)100% от случаите ще свършваш,че и по 2 -3 пъти....
ПП:Знам че някой може да не му хареса критиките,не съм някой хейтър,.......... ама сериозно коментара ти е тъп
Мда, темата се пуска от комплексирано момче (виж мненията му) и аз му обяснявам, че удовлетворението няма връзка с красота, голям член или нещо друго (повърхностно). Това как се изрязявам не влияе върху компетентността ми или реалността на мнението ми...Въобще не виждам как смяташ, че можеш да изглеждаш готин и удовлетворен от себе си пишейки такива дребнави коментари. Личи си, че проблемът ти е съвсем различен от това КАК казвам това, което те засегна толкова...
По-какъв начин да разбера дали е свършила или дали и е много хубаво?
Ако казва оле не мога повече![]()
мОже да те лъже нарочно ако е и писнало штото може да си някакъв некадарник
Добре ма дундо
Всеки път достига, но смятам че е от значение това че когато си в сериозна връзка и познаваш човека и тялото му е много по-лесно.