.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Като почнете вие момчетата да си мерите оная работа ме отвръщавате. Няма значение колко ти е. Важното е да го използваш. Ние момичетата нямаме линия а просто за нас е важно удоволствието което ще изпитаме.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от jana11 Виж мнението
    Като почнете вие момчетата да си мерите оная работа ме отвръщавате. Няма значение колко ти е. Важното е да го използваш. Ние момичетата нямаме линия а просто за нас е важно удоволствието което ще изпитаме.
    ОтврЪтителни ли сме ти?

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    ОтврЪтителни ли сме ти?
    Не сте отвратителни просто сте големи комплексари и сте като момичетата дето се оплакват че гърдите им били малки. Като искате големи да са ви си има операции отивате и вече сте с големи. Но има и друго че неси заслужава да се подлагате защото след това ще намерите още нещо което не ви харесва във вас и така вие сте комплексари.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Не сте отвратителни просто сте големи комплексари и сте като момичетата дето се оплакват че гърдите им били малки. Като искате големи да са ви си има операции отивате и вече сте с големи. Но има и друго че неси заслужава да се подлагате защото след това ще намерите още нещо което не ви харесва във вас и така вие сте комплексари.
    Ние ще се оперираме и ще се оправим, ами ти какво ще направиш, за да подобриш правописа и пунктуацията си?

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Ние ще се оперираме и ще се оправим, ами ти какво ще направиш, за да подобриш правописа и пунктуацията си?
    Нищо няма да направя. Това е форум и не е нещо официално така че се случва да греша понякога. Иначе съм добра в правописа.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Я първо влез тука и после ми кажи още нещо http://www.teenproblem.net/forum/sho...B2%D0%B5%D1%82

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си