.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Доста често като влизам в такива магазини виждам маркови дрехи от НМ и ЗАРА..
    Аз смятам, че няма от какво да се притесняваш. Имам много приятелки, който пазаруват от second hand.

Цитирай Първоначално написано от tetrig876 Виж мнението
    Здравейте, момиче съм на 14. Купувам си дрехи предимно от втора употреба, да не кажа и че само от там. Понеже града ми е малък и тези магазини са на центъра, където винаги има много хора, се срамувам да влезна, да не би някой познат да ме види. От там ще започнат подигравки и глупости. Знам, че постъпвам глупаво и не трябва да ми пука, но..
    родителите ми изобщо не са заможни- по има няма 400 лв на месец от двамата(за в малък град сме г\д ок), a от пазара една блуза примерно плюс- минус 20 лева + че няма и разнообразие. Мисля, че разбрахте защо си купувам дрехи 2-ра употреба. Та, вие купувалили сте си? Срам ли ви е или имате приятелки, които го правят?
    Знам, че е глупаво
    Няма нищо срамно. Във втората употреба съм намирала чисто нови дрехи с етикетите и то маркови за по 2-3 лв, а в мола са по 70-80. Другото предимство на втората употреба е качеството, което притежават дрехите. Минавали са през пералня и сушилня и ако са щяли да се свиват, са се свили и по този начин няма да се чудиш ама това сега ще ми стане ли след като го изпера. Хубаво е, че хем подновяваш гардероба си, хем го правиш с по-малко пари.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си